Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

lève-vitre Microcar

Microcar Bekijk ons volledige assortiment raamregelaars voor voertuigen zonder rijbewijs op

Actieve filters

Raamhendel

Aixam Ligier Microcar Raamzwengel (alle modellen), , en Casalini Als je raamzwengel niet meer werkt, aarzel dan niet om hem te vervangen dankzij dit onderdeel dat speciaal is ontworpen voor auto's met een handmatige raamzwengel.
€ 7,56
Clips de manivelle de léve vitre

Aixam LigierCrankclip voor , , Microcar De crankclip zorgt ervoor dat de crank stevig in zijn behuizing wordt gehouden. Vervang de clip zodra je merkt dat hij ontbreekt.
€ 2,82
Embout lèche vitre avant gauche

Bevestiging linker ruitenwisser voor De linker ruitenwisser voor is een essentieel onderdeel van de raamafdichting van je auto. Deze eindkap is speciaal ontworpen om zich aan te passen aan de positie van de linker voorruit en zorgt voor een hermetische afsluiting, waardoor het binnendringen van water, stof en ongewenste geluiden wordt voorkomen. Kies dit vervangende kwaliteitsonderdeel voor een optimale afdichting van je ruit. Bestel vandaag nog voor gemoedsrust onderweg.
€ 26,12
copy of Embout lèche vitre avant gauche

Ruitenwissermondstuk rechter voorruit De rechter voorruitwisser is een essentieel onderdeel om ervoor te zorgen dat je autoruit waterdicht is en goed werkt. Deze einddop is speciaal ontworpen voor de rechter voorruit en zorgt voor een hermetische afsluiting, waardoor het binnendringen van water, stof en ongewenste geluiden wordt voorkomen. Kies dit vervangende kwaliteitsonderdeel voor een optimale afdichting van je ruit. Bestel vandaag nog voor gemoedsrust onderweg.
€ 26,12
Embout lèche vitre avant gauche

Linker achterruitwisser mondstuk De linker achterruitwisser is een essentieel onderdeel om ervoor te zorgen dat je autoruit waterdicht is en goed werkt. Deze einddop is speciaal ontworpen om zich aan te passen aan de positie van de linker achterruit en zorgt voor een hermetische afsluiting, waardoor het binnendringen van water, stof en ongewenste geluiden wordt voorkomen. Kies dit vervangende kwaliteitsonderdeel voor een optimale afdichting van je ruit. Bestel vandaag nog voor gemoedsrust onderweg.
€ 26,12
copy of Embout lèche vitre avant gauche

Achterruitwissermondstuk rechts De rechterachterruitwisser is een essentieel onderdeel om ervoor te zorgen dat je autoruit waterdicht is en goed werkt. Deze einddop is speciaal ontworpen voor de rechter achterruit en zorgt voor een hermetische afsluiting, waardoor het binnendringen van water, stof en ongewenste geluiden wordt voorkomen. Kies dit vervangende kwaliteitsonderdeel voor een optimale afdichting van je ruit. Bestel vandaag nog voor gemoedsrust onderweg.
€ 26,11