Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Filtration

Als u op zoek bent naar onderhoudsproducten, olie, afdichtingen of onderdelen voor uw winkelwagenmotor, zoek dan niet verder, dit gedeelte is voor u!

Actieve filters

Luchtfilter

Aanpasbaar op LIGIER XTOO / IXO / JS50-JS50L / JSRC / OPTIMAX ... (ALS OOK ENGINE DCI) Dit luchtfilter is gemonteerd op Ligier evenals vele modellen van auto's zonder rijbewijs met een motor Lombardini focs of dci motor. Piecesanspermis heeft het voor u gevonden tegen een kortingsprijs. Aarzel niet om onze andere luchtfilters tegen waanzinnige prijzen te bekijken die op uw auto zouden passen.
€ 6,15
Motorolie

Olie voor alle voertuigen zonder rijbewijs Deze motorolie 5W40 100% synthetisch is speciaal vervaardigd voor alle auto's zonder rijbewijs en aanbevolen voor voertuigen zonder rijbewijs vanaf 2008 (motor DCI,...). Het blik heeft een inhoud van twee liter, wetende dat u anderhalve liter nodig hebt tijdens uw olieverversing. Vergeet niet uw oliepeil regelmatig te controleren.
€ 17,04
  • Promo!
Startkabel

Uw auto heeft problemen met starten, maar u beschikt niet over de juiste uitrusting om dit probleem te voorkomen. Maak je geen zorgen meer met deze startkabel kit, deze het gevreesde moment dat je auto zonder rijbewijs niet wil starten, zal een verre herinnering zijn.
€ 12,53 € 16,03
Motorolie

Olie voor alle voertuigen zonder rijbewijs Deze 10W40 semi-synthetische motorolie is speciaal vervaardigd voor het onderhoud van alle auto's zonder rijbewijs. De bus bevat twee liter, wetende dat u anderhalve liter nodig heeft voor uw olieverversing. Vergeet niet uw oliepeil regelmatig te controleren.
€ 12,60
Olie van vak bridge-omvormer

HALFSYNTHETISCHE OLIE VOOR ALLE VOERTUIGEN ZONDER RIJBEWIJS Deze olie is een semi-synthetisch product voor uw kleine auto. Van grote kwaliteit, deze referentie past op alle modellen en merken van auto's zonder licentie.
€ 12,00
Filter olie lombardini

Deze originele oliefilter zal u volledige voldoening schenken door zijn kwaliteit en zijn gebruiksduur. Hij past op de meeste auto's zonder rijbewijs die met een FOCS-motor zijn uitgerust en komt rechtstreeks van de fabriek Lombardini . Met Piecesanspermis, originele onderdelen kopen tegen lage prijzen, is het mogelijk.
€ 8,87
Injector schoner

DIESEL MOTOR INJECTOR REINIGER Deze diesel injector reiniger wordt aanbevolen voor het reinigen en smeren van de pomp en injectoren Het herstelt de motorprestaties, elimineert gaten bij het optrekken door de verbrandingskamer en de kleppen te reinigen. Vergemakkelijkt koud starten.
€ 11,04
Oliepeilstok Lombardini DCi

Oliepeilstok Lombardini LDW 442 en LDW 492 DCi Uw oliepeilstok ontbreekt op uw auto uitgerust met een motor Lombardini DCi motor, koop ons originele onderdeel dat ideaal is om de uwe te vervangen
€ 17,04
Dci lombardini aanpasbaar oliefilter

Motor DCI LOMBARDINI LDW 442 Aanpasbaar Dit oliefilter is geschikt voor karren met motor Lombardini DCI. Piecesanspermis heeft geselecteerd een van haar beste leveranciers om te kunnen bieden u een product van optimale kwaliteit tegen een lage prijs. Vergeet niet ook uw luchtfilter en dieselfilter te controleren.
€ 4,13
Injector schoner

ANTI-VERVUILINGSBEHANDELING VOOR DIESELMOTOR Deze CARLUBE diesel antivervuilingsbehandeling wordt aanbevolen om een volledige reiniging van de injectoren te verzekeren. Vermindert de uitstoot van uitlaatgassen.
€ 10,03
Filter olie inn lombardini

MOTOROLIEFILTER DCI LOMBARDINI LDW 442 CRS Origineel Dit oliefilter is bijzonder geschikt voor de meest recente auto's met een motor Lombardini DCI. Dit filter, dat talrijke kwaliteitscontroles heeft ondergaan, voldoet aan de strengste Europese normen. In geval van twijfel over de keuze van het product, staan onze adviseurs tot uw beschikking.
€ 11,29
Schonere motor

MOTOR REINIGER ADVIESBEREIK Deze professionele motorreiniger reinigt en ontvet uw motor zowel koud als warm, en verwijdert alle opgedroogde olie, vet en stof. Het laat je motor er als nieuw uitzien!
€ 7,05
Kit 3 Filters Lombardini vóór 2004

Onderhoudskit 3 filters Lombardini vóór 2004 Moet u de olie in uw auto verversen zonder een rijbewijs met een motor Lombardini vóór 2004, stellen wij u onze onderhoudskit voor, bestaande uit een oliefilter, een dieselfilter en een rechthoekig luchtfilter met aftappakking
€ 11,98
Originele motor 3-filter kit Lombardini Focs vóór 2004

Origineel 3 filterset Lombardini Focs vóór 2004 Ik moet een nieuwevision van uw voertuig uitgerust met een motor Lombardini Focs motor, doe het met onze originele onderhoudskit Lombardini. Kies de beste kwaliteit mogelijk op Piecesnspermis.fr.
€ 26,12
Complete diesel filter Lombardini DCi

Complete dieselfilter voor motor Lombardini DCi Piecesanspermis.fr biedt u deze brandstoffilter houder met brandstoffilter en sensor voor motor Lombardini 442 en 492 DCi motoren gemonteerd op VSP merk Microcar, Ligier, ChatenetJDM, BellierDué.
€ 156,19
YANMAR aftappakking

Afvoer afdichting Yanmar Deze metaal-kunststof aftappakking, identiek aan de originele, past op alle auto's zonder rijbewijs met een motor Yanmar . Vind deze pakking in onze complete onderhoudskit voor motor Yanmar . Met piecesanspermis.fr, heb je alles wat je nodig hebt om zelf de olie in je auto te verversen.
€ 2,02
Onderhoudskit Lombardini vóór 2004

Onderhoudskit Lombardini 2004 Front Focs met 10W40 olie Olie verversen was nog nooit zo eenvoudig met onze motoronderhoudskit Lombardini Focs van vóór 2004 , bestaande uit een oliefilter, een dieselfilter, een luchtfilter, een aftappakking en 10W40 olie .
€ 26,12
  • Promo!
Onderhoudskit met 10W40 olie Lombardini DCi

Onderhoudskit met 10W40 olie Lombardini DCi LWD 442, 492 en 492 EURO4 Voer het onderhoud van uw auto zonder rijbewijs uit met deze complete kit bestaande uit de 3 hoofdfilters en 1 oliekannetje van 2L 10W40 tegen discount prijs maar altijd van gelijkwaardige kwaliteit als het origineel.
€ 37,23 € 40,23
Dot4 rem olie

Remolie DOT5.1 Deze remolie is speciaal ontworpen voor alle auto's zonder rijbewijs. Vergeet niet het peil regelmatig te controleren en het ongeveer om de 5000 km te verversen. Kan van 500ml
€ 6,96
3-filter kit Lombardini van 2003

Kit 3 filters Lombardini van 2003 U moet het onderhoud van uw auto zonder rijbewijs, uitgerust met een motor Lombardini Focs vanaf 2003, kies onze 3-filterkit van hoge kwaliteit tegen een discountprijs.
€ 12,10
Kit 3 Filters Lombardini DCi

Kit 3 filters voor motor Lombardini DCi LWD 442, 492 en 492 EURO4 De olie in je auto verversen zonder rijbewijs Lombardini DCi met onze kit speciaal ontworpen voor de DCi motor, gelijkwaardig aan de originele, het zal u verrukken met zijn kwaliteit en zijn onklopbare prijs .
€ 26,12
25 m slang

Brandstofslang voor diesel Ø 7 mm Deze brandstofslang kan worden gebruikt voor de meeste modellen wagens. De afmetingen van deze referentie zijn Ø 7 x 13 mm. Betrouwbaar en robuust, dit onderdeel wordt per meter verkocht maar altijd met de zekerheid van een discount prijs!
€ 6,55
Origineel 3 filterset Lombardini

Origineel 3 filterset Lombardini van 2004 Wilt u uw eigen onderhoud doen met originele filters speciaal ontworpen voor motoren Lombardini Doe het zelf met onze kit inclusief een luchtfilter, een diesel- en oliefilter en een aft appakking.
€ 25,11
25 m slang

Brandstofslang voor diesel Ø 5 mm Deze brandstofslang kan worden gebruikt voor de meeste modellen wagens. De afmetingen van deze referentie zijn Ø 5 x 11 mm. Betrouwbaar en robuust, dit onderdeel wordt per meter verkocht maar altijd met de zekerheid van een discount prijs!
€ 6,55
Onderhoudskit Lombardini na 2003

Onderhoudskit met 10W40 olie Lombardini Focs en Progress. Voer uw onderhoud uit met een olieverversing dankzij onze complete onderhoudskit voor auto's zonder rijbewijs uitgerust met een motor Lombardini Focs of Progress uit 2003. Piecesanspermis garandeert kwaliteit tegen de beste prijs.
€ 26,12
Mini slangklem

Mini slangklem 9mm Deze miniklem is bestemd voor de bevestiging van de dieselslangen van uw voertuig zonder rijbewijs.
€ 0,96
Onderhoudskit met 5W40 olie Lombardini vanaf 2003

Onderhoudskit met 5W40 motorolie Lombardini Focs en Progress Ververs uw olie met onze complete onderhoudskit met 5W40 olie, deze kit is speciaal bedoeld voor auto's zonder rijbewijs die zijn uitgerust met een Lombardini Focs en Progress uit 2003 zal u tevreden stellen door zijn kwaliteit gelijkwaardig aan het origineel en zijn discount prijs.
€ 27,12
Pear zaad diesel

Brandstof aanzuigpomp Deze primerbol is bedoeld voor karren met een dieselmotor. Het zal u toelaten uw circuit eenvoudig te herprimeren. Dit kwaliteitsproduct zal u volledig tevreden stellen dankzij de kwaliteit van zijn fabricage maar ook door zijn voordelige prijs!
€ 15,02
Kit 3 Filters Lombardini

Kit 3 Filters Lombardini Progress en Focs Wij stellen u deze kit voor, bestaande uit 3 filters, om het onderhoud van uw auto zonder rijbewijs te realiseren. Controleer goed uw luchtfilter deze kit is bedoeld voor voertuigen die zijn uitgerust met een cilindrisch luchtfilter.
€ 13,19
Koelvloeistof

Koelvloeistof -25°C Als u uw koelvloeistof moet bijvullen of de olie in uw koelsysteem moet vervangen, kies dan voor onze professionele koelvloeistof, die een optimale koeling van uw motor garandeert
€ 8,97
Onderhoudskit met 10W40 olie Lombardini Focs en Progress

Onderhoudskit met 10W40 olie Lombardini Focs en Progress Profiteer van onze complete motoronderhoudskit Lombardini Focs en Progress uitgerust met een cilindrisch luchtfilter . Deze kit wordt u aangeboden met een kwaliteitsniveau van vervaardiging dat gelijkwaardig is aan dat van oorsprong, maar met een lagere prijs .
€ 26,12
Flexibele afvoertrechter

Flexibele afvoertrechter Ververs uw olie gemakkelijk met onze afgeprijsde flexibele trechter. Het vullen van uw motor met olie van uw VSP was nog nooit zo eenvoudig
€ 3,93
Onderhoudskit met 5W40 olie Lombardini Focs en Progress

Complete onderhoudsset met 5W40 olie voor Lombardini Focs en Progress Moet je je olie verversen? Denk aan het kopen van onze onderhoudskit voor auto's zonder rijbewijs uitgerust met een motor Lombardini Focs en Progress met cyclindrisch luchtfilter. Profiteer van de beste kwaliteit tegen kortingsprijzen op Piecesanspermis.fr
€ 29,14
Boitier filtre à air cylindrique moteur Lombardini

Cilindrische motorluchtfilterbehuizing Lombardini Progress en DCi Het luchtfilterhuis is een essentieel onderdeel van de luchttoevoer naar uw motor. Als hij niet luchtdicht is, zal de luchtdruk niet optimaal zijn en zal uw motor niet goed werken
€ 96,70
Zegel van leegmaken lombardini

Aftappakking LOMBARDINI FOCS PROGRESS en dCI Deze aftappakking voor karren met motor lombardini is ideaal voor uw regelmatig onderhoud aan Ligier , Microcar , Chatenet ,... Deze aftappakking kan worden gemonteerd op alle Lombrdini Focs en progress LDW502 en motoren Lombardini DCI LDW442 MOTOREN. Vind onze luchtfilters, oliefilters en dieselfilters tegen onklopbare prijzen.
€ 0,71
5W30 motorolie

5W30 motorolie Optimaliseer de prestaties van je hatchback met onze 5W30 motorolie, speciaal geformuleerd voor dieselvoertuigen. Onze 5W30-olie biedt superieure bescherming tegen motorslijtage en zorgt voor optimale smering, zelfs onder moeilijke bedrijfsomstandigheden, waardoor de duurzaamheid en de levensduur van de motor toenemen. Onze 5W30-olieformule is ontworpen om aan de specifieke eisen van dieselmotoren te voldoen, verbetert de brandstofefficiëntie en bevordert een schone verbranding, waardoor schadelijke emissies worden verminderd. Bestel vandaag nog om uw auto in perfecte staat te houden
€ 20,07
Onderhoudsset 3 Filters Kubota (vóór 2003)

Kit 3 Filters Kubota voor modellen van vóór 2003 Deze olieverversingsonderhoudskit is bedoeld voor de volgende wagens Aixam uitgerust met de motor Kubota . Het omvat een oliefilter, een dieselfilter, een luchtfilter en een aftappakking.
€ 11,98
Kit 3 Filters Kubota (vóór 2003)

Kit 3 Filters Kubota met 5w40-olie voor modellen van vóór 2003 Deze kit voor het onderhoud van afwatering is bedoeld voor de karren van het merk Aixam uitgerust met de motor Kubota . Het omvat een oliefilter, een dieselfilter, een luchtfilter, een aftappakking en een blik 5W40-olie van 2 liter.
€ 29,14
Kit 3 Filters Kubota (na 2003)

Kit 3 Filters Kubota voor modellen na 2003 Deze olieverversingsonderhoudskit is bedoeld voor de volgende wagens Aixam nieuwe modellen uitgerust met de motor Kubota . Het omvat een oliefilter, een dieselfilter, een luchtfilter en een aftappakking.
€ 14,02
Kit 3 Filters Kubota met 10W40 olie (na 2003)

Kit 3 Filters Kubota met 10W40 olie (na 2003) Deze olieverversingsset is bedoeld voor Aixam nieuwe modellen uitgerust met de motor Kubota . Het omvat een oliefilter, een dieselfilter, een luchtfilter, een aftappakking en een blik 10W40-olie van 2 liter.
€ 27,12
Kit 3 Filters Kubota met 5W40 olie (na 2003)

Kit 3 Filters Kubota met olie 5W40 (na 2003) Deze olieverversingsonderhoudskit is bedoeld voor de volgende wagens Aixam nieuwe modellen uitgerust met de motor Kubota . Het omvat een oliefilter, een dieselfilter, een luchtfilter, een aftappakking en een blik 5W40-olie van 2 liter.
€ 28,84
Kit 3 Filters Kubota origineel (vóór 2003)

Kit 3 Filters Kubota oorsprong voor modellen van vóór 2003 Deze olieverversingsonderhoudskit is bedoeld voor de volgende wagens Aixam uitgerust met de motor Kubota . Het omvat een oliefilter, een dieselfilter, een luchtfilter en een aftappakking van het merk Kubota.
€ 32,17