Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Relay

Uw gloeibougies zijn nog steeds goed maar uw stookolie start nog steeds niet? Mini-auto-parts.nl nodigt u uit om te ontdekken de relais van voorverwarming lombardini focs of kubota voor uw auto zonder vergunning.

Actieve filters

  • Promo!
Voorverwarmingsrelais FOCS LOMBARDINI

LOMBARDINI KLUIVER 7 PINS Dit voorverwarmingsrelais heeft 7 pennen en is compatibel met Lombardini FOCS MOTORS. Dit kwaliteitsonderdeel, gemakkelijk te monteren, kan u alleen maar verleiden met zijn discountprijs!
€ 35,31 € 49,91
Preheating relay

AIXAM NA 1997 Dit onderdeel is een voorverwarmingsrelais voor de karren van het merk Aixam als het na 1997 in omloop is gebracht. Dit onderdeel zal aan al uw verwachtingen voldoen, niet alleen wat de prijs betreft, maar ook wat de kwaliteit betreft!
€ 29,14
Timer relais 10 seconden Aixam

Aixam Citycoupé, Crossover en Crossline van de sensation en emotie Het originele 10-seconden-timingsrelais is een cruciaal onderdeel voor de soepele werking van verschillende systemen in je rijbewijsvrije auto. Dit relais is ontworpen met een hoge duurzaamheid en betrouwbaarheid in gedachten en zorgt voor een nauwkeurige timing voor verschillende functies, waardoor de algehele efficiëntie van je auto wordt verbeterd. Kies voor dit originele 10-seconden-timingsrelais voor stabiele en consistente prestaties van je rijbewijsvrije auto.
€ 39,83
Micro-relais Aixam (vanaf 2005)

Micro-relais 5 pins 12V 15A - 25A voor Aixam van 2005 Aarzel niet om uw micro relais te vervangen voor uw VSP Aixam met ons nieuwe onderdeel tegen een onverslaanbare prijs.
€ 14,62
Relais met elektronische beveiliging Aixam en Minauto

Aixam 721, 741, 751, City, City S, Roadline, Scouty, Crossline, Mega 1 en 2, CityCut, Crossline, Crossover en GTO impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie en Minauto alle modellen. Vervang uw defecte relais door ons nieuw en origineel onderdeel, speciaal ontworpen voor VSP's van het merk Aixam en Minauto van model 721 tot vandaag.
€ 22,08
Lichtgevende vergeetachtige herriemaker Aixam

Aixam 400 SL, 400.4, 400 Evo, 500SL, 500.4, 500.5, 500 Evo De lichtstoringszoemer waarschuwt u wanneer u het contact van uw VSP uitzet maar vergeet uw koplampen uit te zetten. Voorkom batterijpech en vervang uw lawaaimaker door ons nieuwe en originele onderdeel.
€ 16,03
Preheating relay

AIXAM 540, 500, 400 vóór 1997 Dit voorverwarmingsrelais is voorbehouden aan de modellen 540, 500 en 400 van het merk Aixam . Let op: dit onderdeel is alleen geschikt voor voertuigen die vóór 1997 in het verkeer zijn gebracht. Aarzel niet en vraag om kwaliteit aan de beste prijs !
€ 49,31
5-polig micro relais Ligier, Microcar en Dué

Micro-relais 5 pinnen Ligier, MicrocarDué Micro relais 5 pins aanpasbaar voor de recente modellen van de merken Ligier, Microcar en Dué te vinden in onze online winkel Piecesanspermis.fr
€ 15,02
4-polig voorverwarmingsrelais Microcar

Microcar MC1 en MC2 Het gloeirelais voorziet de bougies van stroom en regelt ook de gloeitijd van de bougies. Als uw relais defect is, kan dat startproblemen veroorzaken.
€ 12,00
Relais voor airconditioning Ligier Microcar

Microcar MGO2, M8, F8C, Ligier GCO Het relais van de airconditioning bevindt zich op het elektrische hoofdcircuit van uw airconditioningsysteem, als het relais defect raakt, wordt de stroomtoevoer naar de compressor van de airconditioning verhinderd.
€ 14,02
Centraal knipperend Microcar

Aixam Ligier Microcar JDM 400 SL, 400 Evo, 400.4, 500 SL, 500.4, 500.5, Optima, Nova, XTOO 1, XTOO 2, XTOO Max, R, RS, S, Optimax 2, Ixo, JS50, JS50L, Virgo, MC1, MC2, MGO1, Titane Je knipperlichtrelais is defect en je kunt je knipperlichten niet meer gebruiken. Vervang het defecte onderdeel en rij in alle veiligheid dankzij ons knipperlichtrelais dat speciaal is ontworpen voor voertuigen van Microcar .
€ 24,10
  • Promo!
Centrale aanwijseenheid Ligier

Ligier Nova, XToo 1 en 2, XToo Max, R, RS, Optimax 2 en Ixo
€ 23,10 € 24,10
LOMBARDINI starter relais

LOMBARDINI FOCS TWEE CILINDER Dit startrelais is aanpasbaar aan de Lombardini FOCS tweecilinder motoren. Zeer goed gemaakt, dit gemakkelijk te monteren onderdeel zal u verleiden met zijn discount prijs!
€ 58,99
YANMAR startrelais

HITACHI STARTER (YANMAR) Deze Hitachi starter is compatibel met de volgende starters Yanmar . Gemakkelijk te installeren, met een aantrekkelijke aankoopprijs, deze referentie heeft alles om u te verleiden!
€ 59,49
Relay starter aixam denso

Denso motor starter relais Kubota Dit startrelais voor Aixam is gemonteerd op de originele DENSO starters. Het zal de vervanging van uw complete Denso starter vermijden. Een deel van kwaliteit en grote betrouwbaarheid met behoud van een discount prijs.
€ 59,49
Mitsubishi motor stop solenoid

Motor stop solenoid Mitsubishi Met deze motorstop solenoid kunt u uw motor van het merk Mitsubischi elektrisch stoppen voor CASALINI kentekenvrije auto's.
€ 97,71
Start inschakelen relais Chatenet

Chatenet Media, Barrooder, SpeedinoCH26, CH28, CH30, CH32, Sporteevo en neem op Dit relais zorgt voor het goed starten van uw voertuig, in geval van een defect onderbreekt dit relais de stroomtoevoer bij het starten om het absoluut te vervangen.
€ 18,05
  • Aanbieding!
Centrale aanwijseenheid Bellier Jade

Centraal knipperend Bellier Jade De centrale richtingaanwijzer coördineert alle richtingaanwijzers van uw voertuig, in geval van storing aan dit elektrische onderdeel dient u het zo spoedig mogelijk te vervangen.
€ 34,18
Timer ruitenwisser voor Bellier Jade

Timer ruitenwisser voor Bellier Jade De timer is een elektrisch apparaat waarmee de bestuurder de wissnelheid van de wisserarm kan kiezen naar gelang van de intensiteit van de regen. In geval van storing zult u de snelheid niet kunnen kiezen en dus minder zien.
€ 11,80
Zekering houder Bellier Jade

Zekeringsplaat steun Bellier Jade De zekeringsplaathouder zorgt ervoor dat al uw zekeringen en relais op hun plaats blijven en garandeert een goed gebruik van al uw zekeringen, zodat er geen elektrische problemen ontstaan met uw VSP of merk Bellier
€ 83,59
Mistlicht relais Bellier Jade

Mistlicht relais voor Bellier Jade Met dit originele onderdeel kunt u uw oude relais eenvoudig vervangen. Dit elektrische onderdeel is essentieel voor de goede werking van uw mistlampen. Piecesanspermis.fr biedt een breed scala van onderdelen voor Bellier tegen de beste prijs.
€ 15,73
Micro-relais 4-pin timer Aixam

Aixam City, Crossline, Crossovercoupé uit de serie Sensation en Emotion Het originele 4-pins microtimerrelais is een essentieel onderdeel van het elektrische systeem van je auto. Dit relais is ontworpen met een geïntegreerde timer en is perfect voor het nauwkeurig regelen van de elektrische stroom voor diverse autofuncties. Kies voor deze originele Micro 4-pins timerrelais voor betrouwbare elektrische prestaties en maximale duurzaamheid van je auto.
€ 30,15
Micro-relais indicator Chatenet

Chatenet Media, Barooder, Speedino Zorg voor een efficiënte werking van je elektrische circuits met ons originele 4-pins microrelais. Dit relais is ontworpen voor betrouwbaar, langdurig gebruik en heeft een capaciteit van 12 V en een vermogen van 35 A, waardoor het optimaal presteert voor je specifieke elektrische behoeften. Dankzij de ingebouwde LED kun je de werking gemakkelijk controleren, zodat je een duidelijke visuele indicatie hebt van mogelijke problemen. Ons originele microrelais is robuust en betrouwbaar en is de ideale oplossing voor een soepele werking van verschillende elektrische systemen in je auto zonder rijbewijs. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met ons originele 4-pins 12V 35A micro relais
€ 18,96
Relais electrostop Yanmar

Yanmar elektro-stoprelais Het Yanmar elektro-stoprelais is een cruciaal onderdeel van het startsysteem van de dieselmotor. Dit relais is ontworpen om automatisch de brandstoftoevoer naar de motor te onderbreken wanneer u de contactsleutel uitzet, waardoor de motor veilig tot stilstand komt. Dit helpt het risico op overtoeren of motorschade tijdens het uitschakelen te voorkomen. Kies dit hoogwaardige elektro-stoprelais om je dieselmotor betrouwbaar te laten stoppen en potentiële problemen te voorkomen. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor een veilige werking van je voertuig.
€ 115,45
Relais de démarreur

JDM Bellier Erad Orane, Titane 1, VX550, VX650, Spacia met Yanmar-tweecilindermotor Het startrelais is een essentieel onderdeel van het startsysteem van uw voertuig. Zijn belangrijkste rol is het mogelijk maken van de elektrische stroom die nodig is om de motor te starten wanneer u de contactsleutel omdraait. Dit betrouwbare en robuuste onderdeel zorgt voor een snelle en veilige activering van de starter, wat essentieel is om uw auto met vertrouwen te kunnen starten. Kies voor een kwaliteitsstartrelais om de betrouwbaarheid van je startsysteem te garanderen en ongewenste startproblemen te voorkomen. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor een zorgeloze rit en efficiënt starten van je motor.
€ 89,24
  • Nieuw
Relais gestion moteur Casalini

Casalini / Mitsubishi L2C- en L2E-motoren Een motormanagementrelais is een essentieel onderdeel voor de juiste werking van de motor in een kentekenvrije auto. Dit elektrische apparaat bestuurt en regelt verschillende motorfuncties, zoals brandstofinspuiting, ontsteking en motortemperatuur. Op onze website vind je een selectie motormanagementrelais van hoge kwaliteit, compatibel met verschillende automerken en -modellen. Bestel nu!
€ 291,11