Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Verwarmingsregeling voor kentekenvrije auto's

https://www.mini-auto-parts.nl/Welkom bij , je one-stop shop voor verwarmingsregelaars, verwarmingsknoppen en verwarmingskabels voor kentekenvrije auto's. Bekijk onze uitgebreide selectie hoogwaardige onderdelen, ontworpen om je verwarmingssysteem efficiënt te laten werken. Of je nu een defecte regelaar, een versleten knop of een beschadigde kabel moet vervangen, wij hebben de juiste onderdelen voor jouw auto. https://www.mini-auto-parts.nl/ Kom langs om uw rijcomfort in alle seizoenen te optimaliseren.

Actieve filters

Verwarmingsregelband Aixam

Aixam City, GTOCut, Crossline, Crossover (reeks Vision en Sensation) en Minauto Toegang Met deze lijm weet u in welke positie uw verwarmingssysteem zich bevindt, na verloop van tijd kan het zijn dat deze lijm niet meer aan het dashboard kleeft aarzel dan niet om hem aan te schaffen
€ 19,97
Centrale ventilatieknop, verchroomd Aixam

Aixam 721, 741, 751, Crossline 1 en Scouty 1 Vervang uw centrale ventilatieknop voor Aixam tegen de beste prijs op onze site. Geniet van onze originele producten tegen de beste prijs.
€ 22,08
Verwarmingsknop Aixam

Verwarmingsknop voor Aixam 721/741/751/Crossline en Scouty Uw kachel knop ontbreekt op uw voertuig, aarzel dan niet om deze knop speciaal voor de 721, 741, 751 modellen te kopen, Crossline en Scouty van het merk Aixam
€ 9,58
Centrale ventilatieknop Aixam

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO (Impulsbereik en Vision) Uw centrale ventilatieknop ontbreekt op uw VSP, aarzel dan niet om hem te vervangen door ons origineel onderdeel dat uitsluitend aanpasbaar is op de modellen City, Crossline, Crossover en GTO impuls en Vision.
€ 12,91
Centrale ventilatieknop Aixam 721, 741, 751, Scouty fase 1 en Crossline fase 1

Aixam 721, 741, 751, Scouty fase 1 en Crossline fase 1 De ventilatieknop kan na verloop van tijd kapot gaan of zelfs ontbreken op uw ventilatiebord, denk eraan dit accessoire aan te schaffen en zo optimaal gebruik te maken van uw ventilatiesysteem.
€ 13,01
Zijventilatie knop Aixam

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO (reeks Vision en Sensation) Profiteer van onze chromen zijknop voor veel modellen Aixam van de bereiken Vision (tweede installatie) en Sensationoriginele onderdelen tegen discount prijzen.
€ 16,03
Ventilatieknop zijkant chroom Aixam

Aixam City, City S, Roadline, Crossline en Scouty Profiteer van ons origineel onderdeel om uw ventilatie te repareren voor Aixam. Deze verchroomde ventilatieknop is aanpasbaar op de volgende modellen City, City S, Roadline, Scouty en Crossline.
€ 11,29
Zwarte zijventilatie knop

Ventilatie knop Aixam City, City S, Roadline, Scouty, Crossline Aarzel niet om uw ventilatieknop te vervangen en kies voor de beste prijs op het web dankzij ons origineel onderdeel. Aanpasbaar op de volgende modellen City, City S, Roadline, Crossline (fase 2) en Scouty (fase 2).
€ 11,29
Ventilatie knop Ligier

Ligier Nova, XTOO 1 en 2, XTOO R, RS, S, XTOO MaxOptimax en Dué Geniet van optimaal comfort aan boord van uw LigierVervang uw ontbrekende of kapotte ventilatieknop en stel uw ventilatie zo goed mogelijk af.
€ 30,15
Zwarte ventilatieknop Aixam

Aixam City, CrosslineCut, Crossover en GTO (Impuls en Vision) Deze ventilatie knop voor Aixam kan aan de linker- of rechterkant van uw ventilatorlade. Origineel deel Aixam profiteer van onze onverslaanbare prijs om uw VSP te repareren.
€ 12,20
Ontdooischakelaar Aixam

Aixam City, CrosslineCut, Crossover, GTO (reeks Vision 2e montage, Sensation en Emotie) Piecesanspermis.fr biedt u deze originele schakelaar Aixam om het kapotte onderdeel te vervangen en te genieten van uw automatische ontdooiing.
€ 14,02
Verwarmingsregelbord Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, Sporteevo Met dit verwarmingsbedieningspaneel kun je je verwarmingssysteem gemakkelijk regelen dankzij de ventilatieregelaars (warm of koud)
€ 203,38
Clips de câble de chauffage Universel

Aixam Ligier Microcar Bellier JDM Chatenet Casalini Dué Erad Italcar (alle modellen) Is uw verwarming clip gebarsten of beschadigd? Met piècesanspermis.fr kunt u profiteren van een breed scala van aanpasbare onderdelen beschikbaar tegen de beste gegarandeerde prijzen.
€ 1,46
LigierVerwarmingsregeling ,...

Ligier Dué Microcar JSRC, Coupé, MGO2, M8, F8C Ligier Microcar De originele verwarmingsregelplaat, speciaal ontworpen voor en voertuigen, is een essentieel reserveonderdeel om je verwarmingssysteem efficiënt te laten werken. Met deze plaat kun je de temperatuur van het passagierscompartiment regelen, voor optimaal comfort tijdens het rijden in koud weer. Ligier Microcar Kies deze originele verwarmingsregelplaat voor en om een comfortabele temperatuur in je auto te behouden, ongeacht de weersomstandigheden. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor uw gemoedsrust en een verbeterd thermisch comfort.
€ 204,19
Verwarmingsregelkabel Aixam

Aixam Reeksen City, Coupé, Crossover, Crossline Impulsion, Vision en Sensation De originele kabel van de kachelkraan is een essentieel onderdeel van het verwarmingssysteem in je rijbewijsvrije auto. Deze kabel is gemaakt van duurzame en betrouwbare materialen en zorgt voor een nauwkeurige regeling van de kachelklep, zodat je de temperatuur in het passagierscompartiment naar wens kunt regelen. Kies deze originele kabel voor optimaal comfort tijdens je reizen, ongeacht de buitentemperatuur.
€ 20,07
Verwarmingsregelkabel Chatenet

Chatenet Media, Barooder, Speedino Is uw verwarmingskabel gerafeld of volledig doorgesneden? Behoud uw comfort door uw verwarmingsregelkabel te vervangen voor oudere modellen van Chatenet.
€ 14,02
Verwarmingsregelkabel Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, afhalen, Sporteevo

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, Sporteevooppakken Kun je de stand van je verwarming niet meer kiezen met het bedieningspaneel van je verwarming? De verwarmingsregelkabel is vaak het onderdeel dat in dit geval vervangen moet worden.
€ 35,70
Verwarmingsregelkabel Ligier, Microcar

Ligier Microcar JS RC, MGO2, M8, F8C De originele kachelbedieningskabel is essentieel om de temperatuur in je sportwagen nauwkeurig en effectief te regelen. Met deze kabel, die is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en uitzonderlijke duurzaamheid, kan de verwarming soepel worden aangepast aan je voorkeuren, zodat je tijdens je reis verzekerd bent van optimaal comfort. Kies voor deze originele kabel en geniet van een warme en aangename rijervaring, ongeacht de omstandigheden buiten.
€ 24,10
Câble de commande de chauffage Microcar

Microcar MGO 1 Microcar De originele kachelbedieningskabel voor MGO 1 zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare regeling van de temperatuur in je auto. Deze kabel is vervaardigd volgens strenge normen en biedt een uitzonderlijke duurzaamheid en optimale prestaties, zodat je zelfs bij koud weer verzekerd bent van een efficiënte verwarming voor een comfortabele rijervaring. Kies voor deze originele kachelbedieningskabel om een aangenaam, warm interieur te behouden tijdens je reizen
€ 19,06
Interrupteur de commande warning et climatisation

Waarschuwings- en ventilatieschakelaar Bedieningsschakelaar voor waarschuwing en ventilatie nodig? Kies voor deze originele regelschakelaar. Verbeter je rijervaring door dit kwaliteitsonderdeel vandaag nog te bestellen en geniet van totale controle over de waarschuwingen en klimaatregeling van je auto.
€ 53,04
  • Nieuw
Câble de chauffage

Casalini M110 , M12 , M14 , M14 2.0 Een kabel van de autoverwarming is een essentieel onderdeel van het verwarmingssysteem van de auto. Hij vervoert de elektriciteit die nodig is om de cabine in de winter te verwarmen en zorgt zo voor het comfort en de veiligheid van bestuurders en passagiers. Als deze kabel defect raakt, is het belangrijk om hem snel te vervangen om storingen in het verwarmingssysteem van de auto te voorkomen. Bestel nu!
€ 22,29
  • Nieuw
Commande de chauffage

Casalini M110 , M12 , M14 , M14 2.0 Het bedieningspaneel van de verwarming voor kentekenvrije auto's is een essentieel onderdeel van het regelen van de temperatuur in het voertuig. Het is ontworpen voor eenvoudig en intuïtief gebruik, met duidelijk gemarkeerde knoppen om de warmte af te stemmen op de behoeften van de bestuurder en de passagiers. Het is robuust en duurzaam, integreert perfect in het dashboard van de auto en biedt effectieve controle over het verwarmingssysteem voor optimaal comfort tijdens het reizen. Bestel nu!
€ 215,08