Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Neiman / Barrel / Module voor kentekenvrije auto's

Kom en ontdek ons assortiment neimans en vaten speciaal ontworpen voor auto's zonder rijbewijs. Ligier Microcar Aixam Koop je neiman voor , , met korting.

Actieve filters

Kit neiman aixam na 1997

Voor de modellen Aixam na 1997 Deze neiman kit is bedoeld voor AIXAM's van 1997 tot 2008, hij bevat de neiman, de 2 vaten, de zwarte dop en de 2 sleutels
€ 75,52
Ligier Neiman / microcar

Kit Neiman voor LIgier XTOO / R / S / RS / MAX / OPTIMAX / IXO / JS50 en Microcar MGO / M8 Deze Neiman kit gewijd aan de modellen XTOO R / S / RS / MAX en OPTIMAX / IXO / JS50 en Microcar MGO en M8 van het merk van het voertuig zonder rijbewijs Ligier en Microcar vervang uw defecte neiman met gemak. De discountprijs van deze complete kit zal u volledig tevreden stellen.
€ 94,68
Kit Neiman microcar mgo m8

Kit Neiman voor Microcar MGO, M8, F8C en Ligier IXO en JS50 Deze Neiman kit gewijd aan voertuigen zonder rijbewijs Microcar (MGO, M8, F8C) en Ligier (JS50, Ixo) zal zich zonder problemen aan uw auto aanpassen. Deze kit bevat de neiman, de vaten, de dop en de 2 sleutels.
€ 95,29
Brandstofdop met sleutel en carbon imitatie

Aixam na 400 sl, Ligier Nova, XTOO 1, 2, MaxR, RS, S, Optimax 2, JS50, JS60, JS RC , Microcar Lyra, VirgoMC1, MC2, MGO 1, 2, 3, 4/5, 6 - M8 en F8C, Dué 2, 3/5, 6, Chatenet Ch26, Ch28, CH30, CH32, SporteevoJDM, Bellier B8 Is uw tankdop moeilijk te sluiten? Vervang uw benzinedop door een nieuwe van Ligier of Microcar met onze nieuwe en aanpasbare deel imitatie koolstof op Piecesanspermis.fr Tank GLB met 2 sleutels.
€ 26,20
Motorkapslot Aixam en Minauto

Kapvergrendeling Aixam en Minauto (alle modellen) Werkt het slot van uw motorkap niet meer goed? Denk aan het vervangen ervan en u vermijdt het onverwacht openen van uw motorkap tijdens het rijden.
€ 28,13
  • Promo!
Bouchon de réservoir à clés

VOOR ALLE AIXAMODELLEN NA 1997 Vervang de tankdop van uw voertuig zonder rijbewijs Aixam tegen lagere kosten met dit perfect aanpasbare product.
€ 16,06 € 19,06
Universele tankdop

Als u uw originele dop bent kwijtgeraakt, kunt u hem vervangen door deze dop. Hij past op alle soorten auto's zonder rijbewijs. Deze dop is zonder sleutel.
€ 5,55
  • Promo!
Deurslot Chatenet Media, Barroder en Speedino

Deursloten Chatenet Media, Barooder en Speedino Zijn je deursloten onbruikbaar? Vervang ze door onze sloten speciaal aangepast aan de voertuigen van het merk Chatenet. Wij bieden u hier onderdelen van superieure kwaliteit tegen concurrerende prijzen, zodat u uw VSP tegen lagere kosten kunt repareren
€ 30,19 € 35,19
Deurslot links Ligier, Microcar en Dué

Ligier XTOOIxo, JS50, Microcar MGO 3,4,5,6 en Dué 2,3,4,5,6 Het deurslot is een van de belangrijkste beveiligingselementen van uw auto. In geval van slechte vergrendeling van uw deur vervang snel uw deurslot voor Ligier, Microcar en Dué
€ 130,58
Deurslot Ligier, Microcar en Dué

Ligier XTOOIxo, JS50, Microcar MGO3,4,5,6 en Dué 2,3,5,6 Vervang uw rechter deurslot voor Ligier, Microcar en Dué bij het eerste teken van zwakte. Dit onderdeel wordt gebruikt om je deur op slot te doen.
€ 130,58
Motorkapslot Ligier, Microcar en Dué

Ligier XTOO1, 2, XTOO R, RS, S, XTOO MaxOptimax, Ixo, JS50, Microcar CargoMgo 3, 4/5, 6, Dué 2, 3/5, 6 Repareer uw motorkapslot eenvoudig met ons nieuwe en originele onderdeel voor vele modellen van de volgende merken Ligier, Microcar en Dué
€ 51,63
Achterklep slot Chatenet, Ligier, Microcar en JDM

Ligier Dué Coupe, JS50 en JS50 L (fase 2 & 3), Microcar Dué Coupe, MGO1, MGO2, F8C, Chatenet CH26, CH28, CH32, SporteevoJDM Abaca, AloesRoxsy en Xheos Kan je je achterklep niet meer dicht doen? Vervang uw achterklep slot met ons nieuw en origineel onderdeel voor VSP merken Chatenet, Ligier, Microcar en JDM.
€ 55,41
Neiman voor Aixam en Minauto

Neiman voor Aixam en Minauto Deze neiman is speciaal ontworpen voor het VSP merk Aixam en meer bepaald voor de modellen na 1997 en de Minauto Toegang. U hoeft niet meer al uw sloten te vervangen, u hoeft alleen uw neiman te vervangen.
€ 40,23
Motorkapslot Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, afhalen en Sporteevo Het slot van de motorkap dient om de motorkap gesloten te houden wanneer de auto in beweging is. Als het slot defect is, moet u het voor uw eigen veiligheid onmiddellijk vervangen.
€ 29,75
Neiman en Centralisatie Kit voor Ligier

Neiman kit met centralisatie voor LIGIER Deze neiman kit ontworpen voor LIGIER voertuigen bevat het nodige om de centralisatie van uw auto zonder vergunning te veranderen. Het omvat de portiersloten, een tankdop, een eenvoudige sleutel en een sleutel met afstandsbediening.
€ 151,23
Kit complet centralisation (boitier + clé)

Aixam / Ligier / Microcar u ondervindt moeilijkheden voor de centralisatie van uw auto zonder rijbewijs of voor de afstandsopening van deze auto of gewoonweg dat hij niet meer functioneert. De zender is misschien niet in orde en veroorzaakt een storing. Vervang het door onze complete kit (doos + 1 sleutel 2 knoppen), een kwaliteitsonderdeel tegen een discount prijs.
€ 70,47
Centrale besturingseenheid met afstandsbediening Chatenet

Ontvangerbox met afstandsbedieningChatenet CH26,28,30,32 en Sporteevo. De sluiting van uw Chatenet het sluiten van uw auto werkt niet meer correct dit moet komen van een defect van uw doosontvanger van centralisatie, vervang het zo spoedig mogelijk om u het goede sluiten van uw auto zonder vergunning te waarborgen.
€ 130,98
Add-ons door glas aixam opdrachten

Voor Aixam A721, A721 SportA741, A751, City, City Sport, Roadline, Crossline (2005 / 2008) Het raam van uw voertuig zonder rijbewijs Aixam geblokkeerd is? Misschien is het te wijten aan een defecte besturingsmodule. Dit goedkope product is de ideale vervanging voor uw defecte onderdeel en zal de mobiliteit van uw venster herstellen.
€ 72,30
  • Promo!
Module motorbeheer Chatenet CH26

Module motorbeheer Yanmar voor Chatenet CH26 Dit onderdeel is van essentieel belang voor de goede werking van uw voertuig. Het zorgt namelijk voor een goed beheer van het motortoerental en van de verschillende elektrische acties die door uw motor worden gevraagd Yanmar motor die uw Chatenet CH26.
€ 148,15 € 151,15
Centralisatie ontvanger met afstandsbediening voor Bellier

Bellier Divane en Opale Met de centrale ontvangerbox kunt u het openen van de deuren en de kofferbak van uw VSP van het merk BellierAls deze laatste niet meer functioneel is, denk van het vervangen van het dankzij Piecesanspermis.fr
€ 156,80
Module essuie glace arrière Microcar

Module achterruitenwisser Microcar MGO2, M8 en Ligier Ixo en JS50 Vervang uw elektrische achterruitenwissermodule voor Microcarpiecesanspermis.fr biedt u zijn online catalogus van reserveonderdelen aan.
€ 69,47
Deurslot links MGO 1/2, M8, DUE 2

Ligier Microcar Dué JS RC, MG 1/2, M8, F8C en 2 Het deurslot is een van de belangrijkste veiligheidsvoorzieningen op je rijbewijsvrije auto. Ligier Microcar Dué Als uw portier niet goed vergrendelt, vervang dan snel uw portierslot (bestuurderszijde) voor , en .
€ 66,55
Deurslot links MC1, MC2, MGO

Microcar Grecav Maagd 1/2/3, MC1, MC2, MGO 1/2, M8, F8C en Eke, Eke Pick-up, Sonic Microcar Grecav Vervang je linkerdeurslot voor en bij het eerste teken van zwakte. Dit onderdeel wordt gebruikt om je deur te vergrendelen.
€ 52,84
Houder voor slot van bestuurdersdeur Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, Sporteevo en neem op De vatsteun staat het goede onderhoud van deze in de deur van uw VSP van merk toe ChatenetNeem contact op met uw plaatselijke dealer of vervang het, omdat het uw kunststof deur kan beschadigen.
€ 8,77
Serrure de porte droite

Portierslot rechts Het slot van het rechterportier is een essentieel onderdeel van de veiligheid en functionaliteit van het portier van uw auto. Dit slot vergrendelt en ontgrendelt het passagiersportier en beschermt het interieur van het voertuig en de inzittenden. Kies dit rechterdeurslot van hoge kwaliteit om de veiligheid en functionaliteit van het portier van je auto te behouden. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor uw gemoedsrust en een veilig afgesloten portier.
€ 50,32
Bouchon de réservoir

Aixam Chatenet Casalini 325i, 400i, A540, A550, Media, Barooder, M10, M12, M14, M20, Pick up De tankdop is een eenvoudig maar essentieel auto-onderdeel dat de brandstoftank van je auto afsluit. Deze dop voorkomt brandstoflekken en het binnendringen van onzuiverheden en draagt bij aan de veiligheid van het brandstofsysteem. Kies voor een kwalitatieve tankdop om ervoor te zorgen dat je brandstofsysteem veilig en efficiënt werkt. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog om de integriteit van je tank te behouden en brandstofproblemen te voorkomen.
€ 18,05
Ligier MicrocarAchterklepvergrendeling , , Dué

Ligier Microcar Dué JS50, JS50L, MGO3, 4/5, 6, 2, 3/5, 6 Ligier Microcar Dué Het originele achterklepslot voor de nieuwste modellen , , is een essentieel onderdeel van het behoud van de veiligheid en functionaliteit van de achterklepopening van uw voertuig. Dit slot is speciaal ontworpen voor de nieuwste modellen van deze merken, zodat het perfect compatibel is. Kies voor dit originele achterklepslot om de veiligheid van je auto te behouden en te zorgen voor een betrouwbare opening en sluiting van de achterklep. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor uw gemoedsrust en gemakkelijke toegang tot de achterkant van uw auto.
€ 30,35
Serrure de porte gauche Microcar

Microcar Dué MC1, MC2, Eerste Microcar MicrocarHet linker portierslot is een essentieel reserveonderdeel dat speciaal is ontworpen voor voertuigen. Dit slot zorgt voor de veiligheid van je auto door het portier aan de bestuurderszijde te vergrendelen. Microcar Kies dit kwaliteitsdeurslot om de veiligheid van je auto te handhaven en te zorgen voor een betrouwbare vergrendeling van het linkerportier. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor een probleemloze rit en de gemoedsrust dat je voertuig veilig is.
€ 33,13
Pare choc arrière

Aixam 400sl , 500sl , 400.4 , 400evo , 500.4 , 500.5 , A721 , A741 , A751 , Crossline fase 1 , Scouty fase 1 Je sleutel past niet meer in je slot, je slot is kapot, kies voor een origineel zwart Aixam achterklepslot . Met dit product weet je zeker dat je geen slotproblemen meer hebt, maar ook voor een kwaliteitsproduct is de prijs goed, want wij hebben de goedkoopste prijs op dit moment op de markt .
€ 0,00
Kit serrure Citroën Ami

Kit van 2 Citroën Ami 100% elektrische sloten Koop onze slotenkit die speciaal is ontworpen voor de Citroën Ami en die een complete oplossing biedt om de veiligheid en bescherming van je rijbewijsvrije auto te garanderen. Kies voor deze betrouwbare en duurzame slotenset voor een optimale functionaliteit en beveiliging van je voertuig.
€ 79,56
Kit neiman + barillet + bouchon de réservoir origine

Aixam City, Coupé, Crossline, Crossover, Vision-serie 2e montage / Sensation-serie 1e montage Aixam Voor voertuigen bevat deze kit een set essentiële onderdelen voor de veiligheid en werking van je rijbewijsvrije auto: - Neiman (contactslot): De Neiman is het onderdeel van het ontstekingssysteem van je auto. Het bevat de sleutelcilinder en wordt gebruikt om de motor te starten. - Cilinder: De cilinder, die bij de Neiman hoort, is het deel waar je de sleutel insteekt om de auto te starten. Het is een cruciaal onderdeel van het vergrendelings- en startsysteem. - Tankdop: De tankdop sluit de brandstoftank af, voorkomt lekken en zorgt voor veiligheid.
€ 151,15
Deurstopper Chatenet

Chatenet Media, Barooder, SpeedinoCH26, CH28, CH30, CH32, afhalen, SporteevoCH40 en CH46 Met de deurstopper kunt u de opening van de deur beperken, zodat uw deur zo goed mogelijk op zijn plaats blijft. Het voorkomt dat de deur volledig opengaat, wat de carrosserie kan beschadigen
€ 43,46
  • Nieuw
Serrure intérieure porte droite

Microcar Dué MC1 Lombardini, MC1 Yanmar, MC1 Essence, Eerste Het rechterbinnendeurslot is essentieel voor de veiligheid en gemoedsrust in uw huis. Dit slot, speciaal ontworpen voor binnendeuren, biedt betrouwbare bescherming tegen indringers en zorgt ervoor dat je deur goed sluit. Dit slot is gemaakt van hoogwaardige materialen, is duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage. Het is eenvoudig te installeren en past perfect op de meeste rechte binnendeuren. Met zijn discrete, elegante ontwerp past het harmonieus in elke interieurstijl. Nu kopen!
€ 34,49
  • Nieuw
Arrêt de porte

Casalini M14 , M14 2.0 , M20 Een deurstopper, ook wel deurstop genoemd, is een essentieel onderdeel van het veilig open of dicht houden van de deur op een rijbewijsvrije auto. Het voorkomt onbedoelde beweging van de deur tijdens het rijden en zorgt voor praktisch, betrouwbaar gebruik van het voertuig. Bestel nu!
€ 45,27
  • Nieuw
Serrure capot Casalini

Casalini Sulky , M10 , M110 , M12 , M14 , M14 2.0 , M20 Het motorkapslot is een essentieel onderdeel voor het vergrendelen en beveiligen van de motorkap van een auto zonder rijbewijs. Het houdt de motorkap effectief gesloten om de motor en andere onderdelen onder de motorkap te beschermen. Als het motorkapslot defect raakt, is het belangrijk om het snel te vervangen om te voorkomen dat de motorkap per ongeluk wordt geopend tijdens het rijden. Op onze website vind je een ruim aanbod aan kwalitatieve motorkapsloten om je auto veilig en in goede staat te houden. Bestel nu!
€ 21,07
  • Nieuw
Serrure de hayon

Casalini M110 , M12 , M14 , M14 2.0 , M20 Het achterklepslot is een essentieel mechanisme voor het vergrendelen en beveiligen van de bagageruimte van auto's zonder rijbewijs. Dit onderdeel is eenvoudig te installeren en garandeert de bescherming van de goederen die in de bagageruimte worden vervoerd. Vind het juiste achterklepslot voor uw kentekenvrije auto op onze website voor auto-onderdelen. Bestel nu!
€ 52,64
  • Nieuw
INTERRUPTEUR PORTE ET CONNE

Microcar Ligier Dué Microcar Dué Mgo 1 en 2 , F8C, JSRC, P85, coupé De deurschakelaar is een essentieel onderdeel om de veiligheid en de correcte werking van de deuren van een kentekenvrije auto te garanderen. Dit apparaat detecteert het openen en sluiten van de deuren, waardoor de interieurverlichting wordt in- of uitgeschakeld en de centrale vergrendeling wordt in- of uitgeschakeld. Onze duurzame en betrouwbare deurschakelaars garanderen perfecte veiligheid en maken het gemakkelijk om de deuren van je auto te bedienen. Vind nu de juiste deurschakelaar voor je rijbewijsvrije auto en geniet van de gemoedsrust die autorijden met zich meebrengt. Bestel nu!
€ 20,07
  • Nieuw
Serrure de porte droite

Linkerdeurslot Het slot van het rechterportier is een essentieel onderdeel van de veiligheid en functionaliteit van het portier van je auto. Dit slot vergrendelt en ontgrendelt het passagiersportier en beschermt het interieur van het voertuig en de inzittenden. Kies dit rechterdeurslot van hoge kwaliteit om de veiligheid en functionaliteit van het portier van je auto te behouden. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor uw gemoedsrust en een veilig afgesloten portier.
€ 50,32