Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

KUBOTA

Aixam MinautoVind onze selectie van motorslangen voor VSP's uitgerust met een Kubota Z402, Z482 of Z602 motor van en . Profiteer van onze nieuwe, originele of aanpasbare onderdelen tegen discountprijzen.

Actieve filters

25 m slang

Brandstofslang voor diesel Ø 7 mm Deze brandstofslang kan worden gebruikt voor de meeste modellen wagens. De afmetingen van deze referentie zijn Ø 7 x 13 mm. Betrouwbaar en robuust, dit onderdeel wordt per meter verkocht maar altijd met de zekerheid van een discount prijs!
€ 6,55
25 m slang

Brandstofslang voor diesel Ø 5 mm Deze brandstofslang kan worden gebruikt voor de meeste modellen wagens. De afmetingen van deze referentie zijn Ø 5 x 11 mm. Betrouwbaar en robuust, dit onderdeel wordt per meter verkocht maar altijd met de zekerheid van een discount prijs!
€ 6,55
Pear zaad diesel

Brandstof aanzuigpomp Deze primerbol is bedoeld voor karren met een dieselmotor. Het zal u toelaten uw circuit eenvoudig te herprimeren. Dit kwaliteitsproduct zal u volledig tevreden stellen dankzij de kwaliteit van zijn fabricage maar ook door zijn voordelige prijs!
€ 15,02
Onderste waterpompslang Kubota

Waterpompslang Aixam (motor Kubota Z402) De waterpompslang zorgt voor de uitwisseling van koelvloeistof in het motor- en radiateurcircuit. Als de slang tekenen van slijtage vertoont, moet u hem snel vervangen om problemen met oververhitting van de motor te voorkomen.
€ 9,98
Onderste radiatorslang Aixam

Aixam City, Crossline, Crossover en Coupé-reeksen Sensation en Emotion De originele onderste radiatorslang is speciaal ontworpen voor een efficiënte doorstroming van de koelvloeistof in je hatchback. Deze slang is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimale weerstand tegen hitte en hoge druk, zodat het koelsysteem betrouwbaar werkt. Kies voor deze originele slang voor een goed gekoelde motor en stabiele prestaties van je hatchback.
€ 22,08
Durite inférieur de pompe à eau Kubota Z402

Aixam Minauto en met tweecilinder Kubota Z402 motor Begint je waterpompslang te lekken? Aixam Minauto Overweeg dan om hem te vervangen door onze originele waterpompslang voor modellen en met een Kubota Z402 motor.
€ 13,01
  • Promo!
Bovenste radiatorslang Aixam

Bovenste radiatorslang Aixam Uw radiatorslang is poreus of volledig gebarsten, aarzel dan niet om hem te vervangen door onze slang die speciaal is ontworpen voor Aixam 400SL, 50SL, 400.4, 400Evo, 500.4, 500.5, 721, 741, 751, City, City S, Roadline, Scouty, Crossline CrossoverCoupé GTO en Mega fase 2
€ 13,02 € 14,02
Duite d'eau en métal Aixam

Metalen slang voor Aixam en Minauto met motor Kubota Z402, Z482 en Z602 De metalen slang kan gaan lekken, vooral bij de lasnaden, wat kan leiden tot verlies van koelvloeistof en schade aan uw motor.
€ 23,70
Durite d'eau en métal Aixam

Aixam 400i, 400i 4-zitter, 500i, 600i, A540, A550 Zorg voor optimale motorkoeling met onze aanpasbare metalen waterslang. Onze waterslang past op diverse modellen en zorgt voor een efficiënte en betrouwbare circulatie van koelvloeistof, zodat de motor optimaal op temperatuur blijft. Onze metalen waterslang is bestand tegen hoge temperaturen en bedrijfsdrukken. Vervang je versleten of beschadigde waterslang eenvoudig door ons aanpasbare model om de gezondheid en prestaties van je motor te behouden. Bestel vandaag nog voor een efficiënte koeling en consistente motorprestaties.
€ 20,07
Retourleiding injector

Kubota Z402 en Z482 motor injector retourslang De Kubota Z402 en Z482 motorinjector retourslang is een essentieel onderdeel van het brandstofinjectiesysteem van je motor. Speciaal ontworpen voor Kubota Z402 en Z482 motoren, zorgt deze slang voor de terugvoer van ongebruikte brandstof naar de tank en draagt zo bij aan de soepele werking van het injectiesysteem. Kies voor deze kwaliteit injectorretourslang om de prestaties van je Kubota motor te behouden. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor een betrouwbare werking van je brandstofinjectiesysteem.
€ 46,89