Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Filtration

Piecesanspermis.fr biedt u een complete catalogus van filters en motoroliën voor VSP's uitgerust met Lombardini motoren.

Actieve filters

Aftapplug LOMBARDINI

Motor aftapplug Lombardini Focs eerste model Dit originele onderdeel is een aftapplug voor de eerste generatie Lombardini Focs motoren. Moeilijk te weerstaan aan de discount prijs!
€ 4,03
Aansluiting motoroliefilter Lombardini

Aansluiting motoroliefilter Lombardini Deze oliefilterstekker is aanpasbaar aan verschillende motoren van het merk Lombardinis, zoals de Lombardini 523 benzine, de 502 diesel en de DCi 442 en 492.
€ 9,58
Olievuldop Lombardini DCi

Motorolievuldop Lombardini Progress en DCi Uw motorolievuldop Lombardini Progress en DCi ontbreekt op uw auto zonder een licentie, aarzel dan niet om onze originele dop te kopen.
€ 4,94
Olievuldop

Vuldop voor motor Lombardini 6LD325 Deze vuldop is voor de motor Lombardini 6LD325 MOTOR.
€ 15,93
Filter olie lombardini

Deze originele oliefilter zal u volledige voldoening schenken door zijn kwaliteit en zijn gebruiksduur. Hij past op de meeste auto's zonder rijbewijs die met een FOCS-motor zijn uitgerust en komt rechtstreeks van de fabriek Lombardini . Met Piecesanspermis, originele onderdelen kopen tegen lage prijzen, is het mogelijk.
€ 8,87
Motorolie

Olie voor alle voertuigen zonder rijbewijs Deze 10W40 semi-synthetische motorolie is speciaal vervaardigd voor het onderhoud van alle auto's zonder rijbewijs. De bus bevat twee liter, wetende dat u anderhalve liter nodig heeft voor uw olieverversing. Vergeet niet uw oliepeil regelmatig te controleren.
€ 12,60
Motorolie

Olie voor alle voertuigen zonder rijbewijs Deze motorolie 5W40 100% synthetisch is speciaal vervaardigd voor alle auto's zonder rijbewijs en aanbevolen voor voertuigen zonder rijbewijs vanaf 2008 (motor DCI,...). Het blik heeft een inhoud van twee liter, wetende dat u anderhalve liter nodig hebt tijdens uw olieverversing. Vergeet niet uw oliepeil regelmatig te controleren.
€ 17,04
Kit 3 Filters Lombardini vóór 2004

Onderhoudskit 3 filters Lombardini vóór 2004 Moet u de olie in uw auto verversen zonder een rijbewijs met een motor Lombardini vóór 2004, stellen wij u onze onderhoudskit voor, bestaande uit een oliefilter, een dieselfilter en een rechthoekig luchtfilter met aftappakking
€ 11,98
Originele motor 3-filter kit Lombardini Focs vóór 2004

Origineel 3 filterset Lombardini Focs vóór 2004 Ik moet een nieuwevision van uw voertuig uitgerust met een motor Lombardini Focs motor, doe het met onze originele onderhoudskit Lombardini. Kies de beste kwaliteit mogelijk op Piecesnspermis.fr.
€ 26,12
Onderhoudskit Lombardini vóór 2004

Onderhoudskit Lombardini 2004 Front Focs met 10W40 olie Olie verversen was nog nooit zo eenvoudig met onze motoronderhoudskit Lombardini Focs van vóór 2004 , bestaande uit een oliefilter, een dieselfilter, een luchtfilter, een aftappakking en 10W40 olie .
€ 26,12
3-filter kit Lombardini van 2003

Kit 3 filters Lombardini van 2003 U moet het onderhoud van uw auto zonder rijbewijs, uitgerust met een motor Lombardini Focs vanaf 2003, kies onze 3-filterkit van hoge kwaliteit tegen een discountprijs.
€ 12,10
Origineel 3 filterset Lombardini

Origineel 3 filterset Lombardini van 2004 Wilt u uw eigen onderhoud doen met originele filters speciaal ontworpen voor motoren Lombardini Doe het zelf met onze kit inclusief een luchtfilter, een diesel- en oliefilter en een aft appakking.
€ 25,11
Onderhoudskit Lombardini na 2003

Onderhoudskit met 10W40 olie Lombardini Focs en Progress. Voer uw onderhoud uit met een olieverversing dankzij onze complete onderhoudskit voor auto's zonder rijbewijs uitgerust met een motor Lombardini Focs of Progress uit 2003. Piecesanspermis garandeert kwaliteit tegen de beste prijs.
€ 26,12
Kit 3 Filters Lombardini

Kit 3 Filters Lombardini Progress en Focs Wij stellen u deze kit voor, bestaande uit 3 filters, om het onderhoud van uw auto zonder rijbewijs te realiseren. Controleer goed uw luchtfilter deze kit is bedoeld voor voertuigen die zijn uitgerust met een cilindrisch luchtfilter.
€ 13,19
Onderhoudskit met 10W40 olie Lombardini Focs en Progress

Onderhoudskit met 10W40 olie Lombardini Focs en Progress Profiteer van onze complete motoronderhoudskit Lombardini Focs en Progress uitgerust met een cilindrisch luchtfilter . Deze kit wordt u aangeboden met een kwaliteitsniveau van vervaardiging dat gelijkwaardig is aan dat van oorsprong, maar met een lagere prijs .
€ 26,12
Onderhoudskit met 5W40 olie Lombardini Focs en Progress

Complete onderhoudsset met 5W40 olie voor Lombardini Focs en Progress Moet je je olie verversen? Denk aan het kopen van onze onderhoudskit voor auto's zonder rijbewijs uitgerust met een motor Lombardini Focs en Progress met cyclindrisch luchtfilter. Profiteer van de beste kwaliteit tegen kortingsprijzen op Piecesanspermis.fr
€ 29,14
Boitier filtre à air cylindrique moteur Lombardini

Cilindrische motorluchtfilterbehuizing Lombardini Progress en DCi Het luchtfilterhuis is een essentieel onderdeel van de luchttoevoer naar uw motor. Als hij niet luchtdicht is, zal de luchtdruk niet optimaal zijn en zal uw motor niet goed werken
€ 96,70
Onderhoudskit met 5W40 olie Lombardini vanaf 2003

Onderhoudskit met 5W40 motorolie Lombardini Focs en Progress Ververs uw olie met onze complete onderhoudskit met 5W40 olie, deze kit is speciaal bedoeld voor auto's zonder rijbewijs die zijn uitgerust met een Lombardini Focs en Progress uit 2003 zal u tevreden stellen door zijn kwaliteit gelijkwaardig aan het origineel en zijn discount prijs.
€ 27,12
5W30 motorolie

5W30 motorolie Optimaliseer de prestaties van je hatchback met onze 5W30 motorolie, speciaal geformuleerd voor dieselvoertuigen. Onze 5W30-olie biedt superieure bescherming tegen motorslijtage en zorgt voor optimale smering, zelfs onder moeilijke bedrijfsomstandigheden, waardoor de duurzaamheid en de levensduur van de motor toenemen. Onze 5W30-olieformule is ontworpen om aan de specifieke eisen van dieselmotoren te voldoen, verbetert de brandstofefficiëntie en bevordert een schone verbranding, waardoor schadelijke emissies worden verminderd. Bestel vandaag nog om uw auto in perfecte staat te houden
€ 20,07
Huile moteur 15W40

15W40 motorolie Minerale olie speciaal ontwikkeld voor benzine- en dieselmotoren zonder roetfilter (DPF). Deze kwaliteitsolie is daarom bijzonder geschikt voor niet-gelicentieerde automotoren.
€ 12,00
  • Nieuw
Filtre à air Lombardini

Ligier Microcar Dué Chatenet Casalini Grecav Bellier, , , , , , Het Lombardini luchtfilter is een essentieel onderdeel voor de goede werking van je rijbewijsvrije auto. Het filtert de lucht die de motor binnenkomt om schadelijke deeltjes te verwijderen en een optimale verbranding te garanderen. Dit hoogwaardige filter is speciaal ontworpen voor Lombardini motoren, zodat het perfect compatibel is. Door je Lombardini luchtfilter regelmatig te vervangen, kun je de levensduur van je motor verlengen en de prestaties verbeteren.
€ 22,26