Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Ruitenwissers Casalini

CasaliniVind ons volledige assortiment ruitenwissers en ruitenwisserarmen voor modellen.

Actieve filters

  • Nieuw
Bras essuie glace avant

Casalini M14 , M14 2.0 , M20 De rechter voorruitwisserarm is een essentieel onderdeel van een goed zicht tijdens het rijden in een auto zonder rijbewijs. Hij veegt effectief de voorruit om water, vuil en andere resten te verwijderen. Deze wisserarm is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en garandeert optimale wisprestaties en een lange levensduur. Vind de juiste ruitenwisserarm voor je auto op onze website met reserveonderdelen voor kentekenvrije auto's. Bestel nu!
€ 51,63
  • Nieuw
Bras essuie glace avant gauche

Casalini M14 , M14 2.0 , M20 De ruitenwisserarm linksvoor is een essentieel onderdeel van het ruitenwissersysteem van uw auto voor een optimaal zicht in slechte weersomstandigheden. Hij houdt het wisserblad op zijn plaats en zorgt ervoor dat het efficiënt werkt om de voorruit van je auto zonder rijbewijs schoon te maken. Deze wisserarm is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en garandeert een lange levensduur en betrouwbare prestaties. Vind de ruitenwisserarm linksvoor die perfect bij jouw voertuig past op onze website met reserveonderdelen voor kentekenvrije auto's. Bestel nu!
€ 51,63
  • Nieuw
Essuie glace flexible 33cm

Flexibele achterruitenwisser 33cm Het flexibele wisserblad voor de voorruit is een essentieel accessoire om goed zicht te garanderen als je in een auto zonder rijbewijs rijdt. Dit blad is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt maximale flexibiliteit om zich aan te passen aan elk type achterruit. Het unieke ontwerp verwijdert effectief water, sneeuw en ander vuil voor optimaal zicht in alle weersomstandigheden. Dit gemakkelijk te installeren en duurzame wisserblad is een ideale keuze voor het handhaven van de veiligheid op de weg. Bestel nu!
€ 7,97
Bezems Flex voor Ligier Xtoo en Ixo

LIGIER VOORWISSER XTOO EN IXO Deze flexibele ruitenwisser past zich perfect aan de vorm van uw voorruit aan voor een efficiënte reiniging. Controleer de toestand van uw ruitenwisserbladen regelmatig om een beter zicht tijdens het rijden met uw VSP te garanderen. Als u strepen ziet wanneer u veegt of als ze uw voorruit niet meer goed schoonvegen, zijn ze beschadigd en is het tijd om ze te vervangen. Met onze ruitenwisserbladen met korting, mis je geen goede deal. Ontdek ons hele gamma ruitenwissers voor auto's zonder rijbewijs Ligier.
€ 13,01
Wisser achterzijde aixam

Voorruitwisser voor Chatenet CH26 Deze aanpasbare ruitenwisser is gereserveerd voor het CH26 model van de fabrikant Chatenet . Met een superieure kwaliteit van fabricage, maakt dit model het mogelijk om te besparen zonder aan kwaliteit in te boeten! Merk op dat dit model 450 mm meet en per stuk wordt verkocht. Opgelet: Op de Chatenet CH26, er zijn 2 ruitenwisserbladen aan de voorkant
€ 5,03
Wisser achterzijde aixam

Ruitenwisser vooraan Aixam Crossline - City - Roadline - Scouty - GTO Deze referentie is een voorwisser aanpasbaar voor het model Crossline, city, roadline, scouty, GTO van de fabrikant Aixam . Dit model, met een kwaliteitsfactuur, zal al uw verwachtingen in termen van kwaliteit maar ook prijs inlossen!
€ 6,04
Wisser achterzijde aixam

VOORWISSER VOOR XTOO EN IXO Wij stellen u deze ruitenwisser voor de Xtoo en Ixo model van de fabrikant Ligier . Dit aanpasbare onderdeel zal uw defecte element zonder moeite vervangen en dit alles voor een discount prijs! Deze referentie meet 600 mm, een gegeven waarmee u rekening moet houden bij uw bestelling.
€ 6,04
Wisser achterzijde aixam

ACHTERRUITENWISSER VOOR AIXAM Deze achterruitenwisser is aanpasbaar op de modellen van het merk Aixam . Dit onderdeel heeft een lengte van 280 mm, een gegeven om rekening mee te houden bij het plaatsen van uw bestelling.
€ 5,03
  • Nieuw
Achterwisserblad 29cm

Wisserblad achter 29cm Uw achterwisserblad is defect vervang het door ons aanpasbaar achterwisserblad aangeboden aan de beste prijs.
€ 16,64
  • Nieuw
Achterwisserblad 30,4cm

30,5 cm wisserblad achter Profiteer van ons 305 mm lange achterwisserblad tegen een gereduceerde prijs.
€ 16,64