Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Versnellingsbak Grecav

GrecavPiecesanspermis.fr heeft een reeks versnellingsbakken ontwikkeld specifiek voor licentievrije auto's van .

Actieve filters

De oorspronkelijke microcar versnellingsbak

Aixam 400i, A540, Microcar Lyra Virgo, Chatenet Stella / Media, JDM Titane III, Bellier VX550, Casalini M10, 12, 14, Greca Eke - 1/10 Deze versnellingsbak is ontworpen voor Microcar Virgo van de 1e tot de 3e generatie, alsmede op het model Lyra, maar ook op de Aixam 400I, A540, ChatenetEN JDM, Bellier, Casalini. Merk op dat dit onderdeel voorbehouden is voor modellen met 13 inch wielen.
€ 602,98
  • Promo!
Kit reparatie vak comex

COMEX (AIXAM, MICROCAR,....) Deze reparatieset is speciaal aangepast voor kleine auto's ( Aixam , Microcar ) met een Comex versnellingsbak. Het bevat de carter pakking, de spion afdichtingen en alle lagers die u nodig heeft om uw omkeerder weer tot leven te brengen. Voor de Aixam van 1997 tot 2008
€ 59,58 € 69,58
Grecav tussenliggende schacht

Tussenas voor Grecav Als u de tussenas van uw Grecav moet vervangen, zal dit onderdeel van hoge kwaliteit perfect op uw voertuig passen
€ 95,79
Meter terug microcar mgo - 1008030

Voor Comex versnellingsbak Deze zender is bestemd voor voertuigen zonder rijbewijs die zijn uitgerust met een Comex-versnellingsbak. Hij stuurt de informatie over de snelheid van uw auto terug naar de snelheidsmeter.
€ 69,47
Tekenreeks van vak stilfreni

VOOR STILFRENI VERSNELLINGSBAK Je hebt een Stilfreni versnellingsbak en je moet de ketting vervangen? Dit product, dat zonder rijbewijs aan uw voertuig kan worden aangepast, is de ideale vervanging voor uw defecte onderdeel.
€ 45,27
Dimmersleutelkast

Piecesanspermis.fr biedt u deze sleutel voor de versnellingsbak variator gelegen op de as van de versnellingsbak die het mogelijk maakt om te houden van de variator. Dit onderdeel past op alle versnellingsbakvariatoren, ongeacht het model van het voertuig.
€ 3,43
Versnellingsbakhendel voor Grecav omkeerkabel Sonique DCI

Grecav Sonique motor Lombardini DCI Dit metalen onderdeel kan na verloop van tijd breken en het is noodzakelijk een stevige steun te hebben om het schakelen van uw VSP in alle veiligheid te laten verlopen. Piecesanspermis.fr de leider van de zonder licentie.
€ 9,98
Support de levier inverseur Grecav Sonique

Steun voor omkeerhendel voor Grecav Sonique U heeft een nieuwe steun nodig voor uw omkeerhendel ook wel versnellingspook genoemd. Dit originele onderdeel is gemaakt om de steun van uw Grecav te vervangen Sonique. Dit metalen onderdeel kan na verloop van tijd breken en het is noodzakelijk een stevige steun te hebben om ervoor te zorgen dat u uw VSP veilig kunt verplaatsen. Piecesanspermis.fr is nu de leider in de verkoop van reserveonderdelen voor auto's zonder licentie.
€ 36,30
Originele lagere versnellingspooksteun Grecav Sonique motor Lombardini DCI

Grecav originele lagere versnellingspooksteun Sonique motor Lombardini DCI Heeft je versnellingspook wat speling? Controleer uw bevestiging en de stevigheid van deze onderste steun. Dit onderdeel is zeer belangrijk voor een correcte bevestiging van uw versnellingspook. Piecesanspermis.fr is de specialist van Grecav onderdelen tegen de beste prijs.
€ 9,56
Grecav omkeerhendel kabelsteun Sonique DCI

Grecav Sonique DCI Uw steun is gekraakt, en vervult zijn taak niet meer? Met deze kabelhouder kunt u de pendelkabel gemakkelijk bevestigen aan de versnellingsbak van uw VSP
€ 11,98
  • Promo!
Reparatie kit in stilfreni

STILFRENI (LIGIER, JDM,...) Deze reparatieset maakt de reparatie van Stilfreni versnellingsbakken voor kleine auto's mogelijk tegen een lage prijs Ligier JDM ,... Met Piecesanspermis.fr, niets is gemakkelijker dan om een nieuwe look voor uw kleine auto tegen een onklopbare prijs.
€ 59,58 € 69,58
  • Promo!
Stilfreni reparatieset Bellier / JDM

Bellier en JDM U moet alle spionafdichtingen en lagers van uw VSP vervangen, maar u wilt niet de hele versnellingsbak vervangen. Dankzij onze complete reparatieset voor stilfreni versnellingsbakken, is het nu mogelijk
€ 58,57 € 68,57
Olie van vak bridge-omvormer

HALFSYNTHETISCHE OLIE VOOR ALLE VOERTUIGEN ZONDER RIJBEWIJS Deze olie is een semi-synthetisch product voor uw kleine auto. Van grote kwaliteit, deze referentie past op alle modellen en merken van auto's zonder licentie.
€ 12,00
Vis de verrouillage de boîte de vitesse

Aixam Microcar Chatenet Bellier Grecav Casalini, , , , , , Minauto De originele No-Licence versnellingsbakvergrendelingsbout is een essentieel onderdeel, met precisie ontworpen om ervoor te zorgen dat de versnellingsbak veilig en betrouwbaar wordt vergrendeld. Deze schroef is vervaardigd volgens strenge normen en biedt uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid, zodat de versnellingsbak soepel werkt en het voertuig optimaal presteert. Kies deze originele vergrendelingsbout voor de versnellingsbak voor ongeëvenaarde betrouwbaarheid en gemoedsrust op de weg Diameter: 10 mm Lengte: 10 mm
€ 2,92
  • Promo!
Doos reparatieset microcar mgo m8

Microcar MGO en M8 Vervang alle lagers en spionafdichtingen van uw keerkoppeling zonder uw hele keerkoppeling te vervangen. Met deze complete kit kunt u alle lagers en spionafdichtingen vervangen tegen een lagere kostprijs.
€ 58,57 € 68,57
Vis creuse de boîte de vitesse Aixam, Minauto, Microcar, Chatenet, Grecav

Aixam Minauto Microcar Chatenet, , , , Grecav De originele holle schroef voor de versnellingsbak is een essentieel onderdeel voor het behoud van de integriteit van de transmissie en voor een soepele werking van de versnellingsbak. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert een superieure weerstand tegen slijtage en mechanische spanning. Kies voor deze originele holle bout voor maximale betrouwbaarheid van de versnellingsbak en langdurige prestaties van je auto zonder rijbewijs
€ 9,98
  • Promo!
Stilfreni reparatieset Ligier

Ligier XTOO R / S / RS / OPTIMAX / IXO Ontdek deze complete kit voor de herstelling van de achteruitrijbrug van uw Ligier. Met deze kit kunt u eenvoudig de lagers en spionafdichtingen van uw keerkoppeling vervangen. Profiteer van een gereduceerde prijs om uw versnellingsbak te repareren zonder dat u hem helemaal hoeft te vervangen.
€ 58,57 € 68,57
Levier de vitesse Chatenet, Grecav

Chatenet Grecav Media, Barooder, Speedino, Eke Verbeter de controle en wendbaarheid van je rijbewijsvrije auto met onze aanpasbare versnellingspook van hoge kwaliteit. Deze versnellingspook is ontworpen om een soepel en nauwkeurig schakelgevoel te geven en is compatibel met een reeks rijbewijsvrije automodellen. Deze versnellingspook is gemaakt van duurzame en slijtvaste materialen en garandeert een uitzonderlijke duurzaamheid, zelfs in de meest veeleisende rijomstandigheden. Het ergonomische ontwerp biedt een comfortabele grip en eenvoudige bediening, wat zorgt voor een aangename rijervaring. Bestel vandaag nog om de prestaties en het comfort van je rijbewijsvrij rijden te verbeteren
€ 107,09
Vermindering van de intermediaire boom

Tussenas voor Comex Moet de tussenliggende reductieas van uw Comex box vervangen worden? Wij bieden u dit onderdeel van hoge kwaliteit tegen een discountprijs.
€ 49,41
Rondsel (bovenaanzicht)

Vaste achteruitversnelling voor Comex versnellingsbak Is uw Comex versnellingsbak aan vervanging toe? Wij bieden u dit onderdeel van hoge kwaliteit tegen een discountprijs.
€ 79,66
Mobiele versnelling omgekeerde

Achteruitversnelling aanpasbaar op Comex versnellingsbak Uw achteruitversnelling van uw Comex versnellingsbak is defect, aarzel dan niet om het te vervangen door een onderdeel van hoge kwaliteit tegen een discount prijs
€ 79,66
Ressort bille sélecteur de boîte de vitesse

Aixam Microcar Chatenet Bellier 400 e, s, l, sl, 500sl, 400 evolution, 500 evolution, 400.4, 500.4, 500.5, Lyra, Virgo, Stella, Media, XLD50, VX550, VX650, Divane eerste montage met Comex versnellingsbak Onze selectiekogelveer is ontworpen voor een soepele en nauwkeurige werking van de versnellingsbak en is essentieel voor efficiënt en betrouwbaar schakelen. Gemaakt van duurzame materialen en een robuuste constructie, is onze selectiekogelveer ontworpen om de stress van het dagelijks rijden te weerstaan, waardoor een uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbare prestaties op lange termijn gegarandeerd zijn. Bestel vandaag nog voor een soepelere, zelfverzekerdere rijervaring, ongeacht de reis Lengte: 25,3 mm
€ 6,35
Spionafdichting voor COMEX-doos aan de aandrijfzijde

SPION AFDICHTING VOOR COMEX VERSNELLINGSBAK GEMONTEERD OP DE VARIATOR ZIJDE AFMETING 25X40X7. Deze hoge kwaliteit spion afdichting zal worden gemonteerd op de as van uw Comex versnellingsbak, aan de variator kant. Het voorkomt diverse olielekkages uit de versnellingsbak. Een nuttig onderdeel en altijd met korting!
€ 6,55
Demi carter de boîte gauche

Aixam Microcar Chatenet Casalini Ligier, , , , Grecav De versnellingsbakhelft zorgt ervoor dat de onderdelen waaruit je versnellingsbak bestaat stevig op hun plaats worden gehouden, en de waterdichtheid ervan is essentieel. Deze linker halve versnellingsbakbehuizing is ontworpen om compatibel te zijn met verschillende modellen kentekenvrije auto's en biedt een betrouwbare vervangingsoplossing. Het is gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen en garandeert een nauwkeurige pasvorm en langdurige bescherming voor je transmissie. Wanneer je de linker halve versnellingsbak van je sportwagen moet vervangen of repareren, is kiezen voor dit aanpasbare onderdeel een verstandige keuze voor het behoud van de prestaties en betrouwbaarheid van je versnellingsbak.
€ 227,38
copy of Demi carter de boîte gauche

Origineel rechts Comex-transmissie halfhuis De versnellingsbakhelft beschermt de interne onderdelen van de versnellingsbak tegen vuil, puin en vocht. Hierdoor loopt de versnellingsbak soepel en gaat hij langer mee. Daarnaast speelt deze halfcase een belangrijke rol bij het binnenhouden van de transmissieolie, zodat de tandwielen en interne onderdelen voldoende gesmeerd worden. Een goede smering is cruciaal om voortijdige slijtage en schade aan de versnellingsbak te voorkomen. Kiezen voor dit originele Comex-onderdeel is een verstandige keuze om de prestaties en betrouwbaarheid van je versnellingsbak te behouden.
€ 262,07
Joint de carter

Carterpakking Aixam De injectorpakking is een essentieel auto-onderdeel dat ontworpen is om een betrouwbare afdichting te garanderen tussen de injectorpijp en de motor van je auto. De belangrijkste functie is het voorkomen van brandstoflekken, zodat het injectiesysteem goed werkt. Kies deze kwaliteitspakking voor injectorpijpen om de prestaties van je motor te behouden en ongewenste brandstoflekken te voorkomen. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor gemoedsrust en optimale prestaties van je injectiesysteem.
€ 5,14