Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Dynamo

Op de sake van opstarten, niet noodzakelijkerwijs beschuldigen de batterij of de starter, maar check vóór de operationele status van uw Dynamo. Wanneer de alternator ontbreekt, wordt de accu meer elektriciteit opgeladen. Lange termijn batterij leeg is en daarom de auto niet meer gestart. Rijden met het verlichte batterij licht en het falen verzekerd! Dit is de reden waarom Mini-auto-parts.nl biedt een volledige waaier van generatoren voor auto zonder een licentie (lombardini focs, yanmar, kubota,...)

Actieve filters

Reel 2 zoon lombardini ondersteuning

2 DRAADS LAADSPOEL Als u uw laadspoel voor uw motor moet vervangen Lombardini dit deel is voor jou gemaakt! Dit originele onderdeel heeft 2 draden, een gegeven om rekening mee te houden bij het bestellen.
€ 79,56
Spoel ondersteuning 3 zoon lombardini

3-DRAADS BELASTINGSSPOEL Als u uw belastingsspoel voor uw motor moet vervangen Lombardini dit deel is voor jou gemaakt! Het originele onderdeel heeft 3 draden, een gegeven om rekening mee te houden bij het bestellen.
€ 75,42
  • Promo!
Dynamo LOMBARDINI FOCS  / PROGRESS ET DCI

ALTERNATOR LOMBARDINI ORIGINAL 50 AMPERES (FOCS - PROGRESS en DCI) Deze originele dynamo is compatibel met de motoren van het merk Lombardini . De stroomsterkte van dit model is 40 ampère, een gegeven waarmee rekening moet worden gehouden bij uw bestelling.
€ 110,58 € 190,58
  • Promo!
Generator kubota engine

AIXAM ALLE MODELLEN VANAF 1997 Deze dynamo past op uw Aixam als het vanaf 1997 in omloop is gebracht. Merk op dat dit deel gereserveerd is voor motoren Kubota z402 en z482, een informatie om rekening mee te houden voor uw bestelling.
€ 110,58 € 190,58
  • Promo!
Dynamo voor YANMAR-motor

CHATENET CH26 / JDM ALOES / ABACA van chassisnummer 921364 YANMAR MOTOR ALTERNATOR (met nieuwe connector) Deze alternator is ontworpen om te passen op de motor Yanmar met een nieuwe connector. Deze dynamo past op uw Chatenet CH26, JDM Aloes. Voor de JDM Abaca controleer of uw chassisnummer na 921364 komt.
€ 130,58 € 190,58
Aanpasbare Mitsubishi dynamo

Casalini Ydea, SulkyM10, M12, M14 met Mitsubishi motor De dynamo is een essentieel onderdeel voor het goed functioneren van uw auto zonder rijbewijs. Het maakt het immers mogelijk de batterij op te laden na het starten en de elektriciteitsproductie van het voertuig te verzekeren
€ 402,33
KUBOTA wisselstroomdynamo borstelhouder

KUBOTA AIXAM MOTOR Deze borstelhouder is ontworpen om te werken met de dynamo's van het merk Kubota. Deze motoren worden over het algemeen gebruikt door het merk Aixam . Aarzel niet langer om deze goede deal te realiseren !
€ 19,16
Deur borstel alternator yanmar

YANMAR MOTOR Deze borstelhouder is aanpasbaar aan de alternators van het merk Yanmar . van superieure kwaliteit, zal dit deel perfect uw origineel deel zonder moeilijkheid van installatie vervangen. U profiteert altijd van de garantie van een kortingsprijs!
€ 19,16
Dynamo borstelhouder LOMBARDINI

LOMBARDINI KLUIVER MOTOR Deze borstelhouder is speciaal ontworpen om te passen op de dynamo's van het merk Lombardini . Ideaal om uw defecte onderdeel te vervangen, deze referentie zal u verleiden door zijn aantrekkelijke prijs!
€ 19,16
Lombardini alternator regulator

LOMBARDINI FOCS MOTOR Deze dynamo regelaar is aanpasbaar op de motoren van het merk Lombardini . Met een uitzonderlijke kwaliteit van fabricage, zal dit product al uw verwachtingen vervullen!
€ 59,49
Support alternateur pour Lombardini Focs et DCI

Motor Lombardini Focs en Progress Deze beugel houdt de dynamo van uw auto in de beste positie om goed te kunnen werken. Als blijkt dat uw beugel kapot is of op het punt staat kapot te gaan, overweeg dan de vervanging ervan, met ons aanpasbaar kwaliteitsonderdeel.
€ 25,11
-mailsteungenerator kubota

Voor dynamo Kubota Gewijd aan motor wisselstroomdynamo's van het merk KubotaDeze steun past zonder probleem op uw voertuig zonder rijbewijs. De discountprijs maakt het een must-have!
€ 8,97
  • Promo!
Generatorsteun voor Ligier JS34

Deze beugel houdt uw dynamo op zijn plaats Ligier JS34 in de beste positie om goed te werken. Als blijkt dat uw beugel kapot is of op het punt staat kapot te gaan, overweeg dan de vervanging ervan, met ons aanpasbaar kwaliteitsonderdeel.
€ 68,49 € 71,49