Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Rek Ligier

LigierOntdek onze rekken van hoge kwaliteit die ontworpen zijn voor auto's zonder rijbewijs. Deze rekken zijn uitzonderlijk duurzaam en eenvoudig te installeren en zijn verkrijgbaar in een aanpasbare versie voor maximale flexibiliteit.

Kenmerken :

  • Superieure kwaliteit: Gemaakt van robuuste materialen voor een lange levensduur.
  • LigierEenvoudig te installeren: Perfect geschikt voor modellen.
  • Aanpasbaarheid: Verkrijgbaar in aanpasbare of originele versies om aan uw behoeften te voldoen.

Actieve filters

  • Nieuw
Support de colonne de direction

Ligier Microcar Dué JS50, JS60, MGO3, MGO4, MGO5, MGO6, 2, 3/5, 6 De stuurkolomsteun is een essentieel onderdeel van het stuursysteem van elke auto. Deze steun is gemaakt van staal en biedt optimale duurzaamheid en sterkte, waardoor maximale veiligheid op de weg wordt gegarandeerd. Deze stuurkolomsteun is speciaal ontworpen voor auto's zonder rijbewijs en past perfect in het stuursysteem van je auto. Hij is ontworpen om de stuurkolom stevig op zijn plaats te houden en trillingen en schokken tijdens het rijden te verminderen. Koop nu de juiste beugel voor je rijbewijsvrije auto op onze online onderdelenwebsite.
€ 70,57
  • Nieuw
Crémaillère de direction origine

Ligier Microcar Dué JS50 & JS50L (fase 3), Myli P115, MGO6, 6 Het stuurhuis is een essentieel onderdeel van het stuursysteem van een voertuig. Het zet de cirkelvormige beweging van het stuurwiel om in een lineaire beweging, wat zorgt voor de controle en wendbaarheid van het voertuig. Dit onderdeel bevindt zich tussen de stuurkolom en de voorwielen en bestaat uit een frame, een rondsel en een tandheugel. Koop nu voor veilig rijden!
€ 318,71
  • Nieuw
Crémaillère de direction origine

Ligier Dué Dué Dué JS50, JS50L, MGO 4/5, MGO 6, 3, 6 DCi, 6 Het stuurhuis is een essentieel onderdeel van het stuursysteem van een voertuig. Het zet de cirkelvormige beweging van het stuurwiel om in een lineaire beweging en zorgt zo voor de controle en wendbaarheid van het voertuig. Dit onderdeel bevindt zich tussen de stuurkolom en de voorwielen en bestaat uit een frame, een rondsel en een tandheugel. Koop nu voor veilig rijden!
€ 371,28
Stuurhuis Ligier - 0170014 / 0170011

Ligier Xtoo 1 / 2 / Max R / Optimax / S / RS en Dué Het stuurhuis is een belangrijk onderdeel van uw VPS, in geval van slijtage van dit onderdeel kan het gevaarlijk worden tijdens het gebruik van uw VPS. Een probleem met het stuurhuis wordt snel opgemerkt omdat de auto zijn baan niet in rechte lijn houdt en het rijden in de bochten bemoeilijkt
€ 439,43
  • Nieuw
Crémaillère de direction origine

Microcar MC1, MC2 Het stuurhuis is een essentieel onderdeel van het stuursysteem van een voertuig. Het zet de cirkelvormige beweging van het stuurwiel om in een lineaire beweging en zorgt zo voor de controle en wendbaarheid van het voertuig. Dit onderdeel bevindt zich tussen de stuurkolom en de voorwielen en bestaat uit een frame, een rondsel en een tandheugel. Koop nu voor veilig rijden!
€ 321,76
Stuurhuis Microcar MGO 1 en 2

Rek Microcar MGO 1 en 2 Het stuurhuis is het onderdeel dat de aandrijfwielen met de stuurkolom verbindt en de bewegingen van het stuurwiel op de wielen overbrengt.
€ 241,90
MICROCAR STUURHUIS MGO 2, M8 EN F8C

Microcar MGO 2 (2e montage), M8 en F8C Vind onze complete reeks stuurhuizen voor VSP Microcar. De stuurinrichting is een essentieel onderdeel van de wegligging en verbindt de aandrijfwielen met de stuurkolom; de goede werking ervan is van essentieel belang
€ 272,15
Colonne de direction -...

Ligier Microcar Stuurkolom Dué Ligier Microcar DuéOntdek onze originele stuurkolom, speciaal ontworpen voor verschillende modellen , en . Deze stuurkolom is vervaardigd volgens strenge normen en met gebruik van hoogwaardige materialen, en garandeert betrouwbare, langdurige prestaties voor je hatchback. Ligier Microcar DuéInvesteer in kwaliteit en betrouwbaarheid door te kiezen voor onze originele stuurkolom voor je , of . Met zijn uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbare prestaties geeft onze originele stuurkolom je extra gemoedsrust tijdens je dagelijkse woon-werkverkeer en avonturen op de weg. Kies onze originele stuurkolom voor een veilige en zorgeloze rijervaring.
€ 65,44
  • Nieuw
Colonne de direction plastique

Microcar Dué Coupé, F8C, M8, MGO2 De stuurkolom is een essentieel element om veilig en comfortabel rijden met auto's zonder rijbewijs te garanderen. Hij verbindt het stuur met de stuurinrichting en zorgt voor een soepele overdracht van de bewegingen van de bestuurder naar de voorwielen. Of je nu een complete stuurkolom of alleen reserveonderdelen nodig hebt, onze selectie zal aan je behoeften voldoen. Bestel nu en profiteer van een snelle, betrouwbare levering om je voertuig in een mum van tijd weer in orde te hebben!
€ 237,57
Stuurkolom kap Ligier - Microcar

Microcar MGO1, MGO2, M8, F8C, Ligier JS RC, Ligier Dué Coupe en Dué First De stuurkolomkap maakt het mogelijk de stuurring goed te onderhouden en aan te draaien, dit plastic onderdeel kan na verloop van tijd breken. Aarzel niet om het te vervangen in geval van abnormale speling in het stuurwiel.
€ 3,93
Cardan de colonne de...

Microcar Universele stuurkolomverbinding MC1 / MC2 Onze originele universele stuurkolomverbinding past precies en is perfect compatibel met de gespecificeerde modellen, zodat de installatie eenvoudig en efficiënt is. Zorg voor veilig rijden door te kiezen voor onze originele universele stuurkolomverbinding, ontworpen om de stabiliteit en precisie van je stuursysteem te behouden. MicrocarKies voor betrouwbaarheid en veiligheid door onze originele universele stuurkolomverbinding voor je auto te kiezen. Onze universele stuurkolomverbinding geeft je extra gemoedsrust tijdens je dagelijkse ritten en avonturen op de weg.
€ 83,69
Stuurkolom ring Ligier - Microcar

Microcar MGO1, MGO2, M8, F8C, Ligier JS RC, Dué Coupe en Dué First De stuurkolombus (of -rek) is een onderdeel dat in geval van storing speling in het stuurwiel kan veroorzaken, aarzel dan niet om het onderdeel te vervangen voor meer veiligheid.
€ 6,35
Balg

AIXAM / LIGIER / MICROCAR / JDM / CHATENET / ERAD / BELLIER ... Deze stuurbalg of ook wel "stuurbalg" genoemd is standaard en compatibel met alle merken auto's zonder rijbewijs. Op onze website vindt u ook vet om uw stuurbalg te installeren.
€ 3,53