Categorieën
Zoeken op voertuig

Essuie-glaces Chatênet

Actieve filters

Wisser achterzijde aixam

Voorruitwisser voor Chatenet Stella Deze voorwisser is ontworpen om te passen op de Stella van het merk Chatenet . Met een onberispelijke productiekwaliteit en een onklopbare discountprijs is het moeilijk om uw onderdelenwissel uit te stellen! Merk op dat dit model 450 mm meet, een informatie om rekening mee te houden bij het bestellen.
€ 5,03
Wisser achterzijde aixam

RUITENWISSER VOORAAN VOOR CHATENET MEDIA / BAROODER / SPEEDINO Deze aanpasbare ruitenwisser vooraan is compatibel met de Media-modellen, Barooder en Speedino van het merk Chatenet . Betrouwbaar en robuust, dit onderdeel heeft een lange levensduur! Merk op dat dit onderdeel 500 mm meet, belangrijke informatie bij het bestellen!
€ 6,04
Wisser achterzijde aixam

Voorruitwisser voor Chatenet Chatelaine Deze voorwisser is aanpasbaar op het Chatelaine model van het merk Chatenet . Dit onderdeel heeft een lengte van 350 mm, een gegeven waarmee rekening moet worden gehouden bij het plaatsen van uw bestelling.
€ 5,03
Wisser achterzijde aixam

Voorruitwisser voor Chatenet CH26 Deze aanpasbare ruitenwisser is gereserveerd voor het CH26 model van de fabrikant Chatenet . Met een superieure kwaliteit van fabricage, maakt dit model het mogelijk om te besparen zonder aan kwaliteit in te boeten! Merk op dat dit model 450 mm meet en per stuk wordt verkocht. Opgelet: Op de Chatenet CH26, er zijn 2 ruitenwisserbladen aan de voorkant
€ 5,03
Wisser achterzijde aixam

ACHTERRUITENWISSER VOOR CHATENET Deze achterruitenwisser is aanpasbaar op de modellen van het merk Chatenet  modellen, voor de StellaMedia en Barooder. Dit onderdeel heeft een lengte van 280 mm, een gegeven waarmee rekening moet worden gehouden bij het plaatsen van uw bestelling.
€ 5,03