Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Oliën en onderhoud

Vind ons volledige assortiment motoroliën, koelvloeistoffen en injectorreinigers voor alle merken kentekenvrije auto's.

Actieve filters

Motorolie

Olie voor alle voertuigen zonder rijbewijs Deze 10W40 semi-synthetische motorolie is speciaal vervaardigd voor het onderhoud van alle auto's zonder rijbewijs. De bus bevat twee liter, wetende dat u anderhalve liter nodig heeft voor uw olieverversing. Vergeet niet uw oliepeil regelmatig te controleren.
€ 12,60
Motorolie

Olie voor alle voertuigen zonder rijbewijs Deze motorolie 5W40 100% synthetisch is speciaal vervaardigd voor alle auto's zonder rijbewijs en aanbevolen voor voertuigen zonder rijbewijs vanaf 2008 (motor DCI,...). Het blik heeft een inhoud van twee liter, wetende dat u anderhalve liter nodig hebt tijdens uw olieverversing. Vergeet niet uw oliepeil regelmatig te controleren.
€ 17,04
Huile moteur 15W40

15W40 motorolie Minerale olie speciaal ontwikkeld voor benzine- en dieselmotoren zonder roetfilter (DPF). Deze kwaliteitsolie is daarom bijzonder geschikt voor niet-gelicentieerde automotoren.
€ 12,00
5W30 motorolie

5W30 motorolie Optimaliseer de prestaties van je hatchback met onze 5W30 motorolie, speciaal geformuleerd voor dieselvoertuigen. Onze 5W30-olie biedt superieure bescherming tegen motorslijtage en zorgt voor optimale smering, zelfs onder moeilijke bedrijfsomstandigheden, waardoor de duurzaamheid en de levensduur van de motor toenemen. Onze 5W30-olieformule is ontworpen om aan de specifieke eisen van dieselmotoren te voldoen, verbetert de brandstofefficiëntie en bevordert een schone verbranding, waardoor schadelijke emissies worden verminderd. Bestel vandaag nog om uw auto in perfecte staat te houden
€ 20,07
Olie van vak bridge-omvormer

HALFSYNTHETISCHE OLIE VOOR ALLE VOERTUIGEN ZONDER RIJBEWIJS Deze olie is een semi-synthetisch product voor uw kleine auto. Van grote kwaliteit, deze referentie past op alle modellen en merken van auto's zonder licentie.
€ 12,00
Injector schonere

DIESEL MOTOR INJECTOR REINIGER Deze dieselinjectorreiniger wordt aanbevolen voor het reinigen en smeren van de pomp en de injectoren. Het herstelt de motorprestaties, elimineert gaten bij het optrekken door de verbrandingskamer en de kleppen te reinigen. Het vergemakkelijkt ook de koude start.
€ 11,04
Injector schoner

ANTI-VERVUILINGSBEHANDELING VOOR DIESELMOTOR Deze CARLUBE diesel antivervuilingsbehandeling wordt aanbevolen om een volledige reiniging van de injectoren te verzekeren. Vermindert de uitstoot van uitlaatgassen.
€ 10,03
Stop fuite radiateur

Stop radiatorlekkage Als je een of meer lekken in je koelradiator opmerkt, aarzel dan niet om ons additief voor het stoppen van radiatorlekken te gebruiken om te voorkomen dat je motor oververhit raakt.
€ 20,07
  • Nieuw
Motorreiniger voor het...

Motorreiniger vóór het aftappen Schilfers die zich in de inlaat of bovenmotor ophopen als gevolg van een slechte verbranding, komen onvermijdelijk in je motor terecht en wanneer de zuiger 'schraapt', vervuilen de schilfers de olie. Hoewel je systeem wordt beschermd door een oliefilter, zal dit niet voorkomen dat er zich afzettingen vormen in je carter (onderste motor) of in een ander onderdeel dat continu smering nodig heeft, zoals de turbo of nokkenas in het bovenste deel van de motor (cilinderkop)
€ 12,20
  • Nieuw
Seringue à huile

Oliespuit 500ml De oliespuit is een essentieel hulpmiddel voor het onderhouden en smeren van automotoren. Hij is eenvoudig in gebruik en stelt je in staat om nauwkeurig de hoeveelheid olie te doseren die nodig is om je auto soepel te laten lopen. De oliespuit is onmisbaar voor zowel amateur- als professionele monteurs en is een praktisch accessoire in je gereedschapskist. Bestel nu!
€ 16,64
Injector schoner

DIESEL MOTOR INJECTOR REINIGER Deze diesel injector reiniger wordt aanbevolen voor het reinigen en smeren van de pomp en injectoren Het herstelt de motorprestaties, elimineert gaten bij het optrekken door de verbrandingskamer en de kleppen te reinigen. Vergemakkelijkt koud starten.
€ 11,04