Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Aixam stad

Om de talrijke breuken die de carrosserie van uw auto kan ondergaan te compenseren, is de City gedurende de gehele levensduur biedt ons bedrijf een reeks aanpasbare reserveonderdelen voor City merk Aixam.

Actieve filters

Kap voor aixam stad

AIXAM STAD Deze prachtige kap vervangt perfect de oude kap op uw AIXAM CITY kar. Ontworpen met grote zorg, zal zijn grote soliditeit u verrassen, vooral voor de prijs die wij bieden.
€ 129,97
Rechter achtervleugel Aixam City, City Sport

Aixam City, City Sport U hebt net een schok gehad aan de achterkant van uw auto en uw achtervleugel is gebroken of beschadigd? Maak van de gelegenheid gebruik om het te vervangen door ons nieuwe onderdeel, dat alleen kan worden gemonteerd op de volgende modellen City en City Sport voor 2010.
€ 119,99
Achterste vleugel Aixam city en sport city

City en City Sport U heeft net een schok aan de achterkant van uw auto gehad zonder rijbewijs en uw achtervleugel is gebroken of beschadigd, profiteer ervan om hem te vervangen met ons aanpasbaar onderdeel van kwaliteit. Dit onderdeel is alleen geschikt voor de volgende modellen City en City Sport voor 2010.
€ 119,99
Voorbumper met carbon effect Aixam 2008 - 7AG019

Aixam City, City Sport, Crossline, Roadline en Scouty van 2008 tot 2010 Ontdek onze nieuwe carbon effect voorbumper voor uw Aixam City, City Sport, Crossline, Roadline en Scouty van 2008 tot 2010. Ter vervanging van een beschadigde bumper of gewoon om de stijl van uw voertuig te veranderen zonder een licentie, zal dit kwaliteitsproduct tegen een discountprijs u volledig tevreden stellen.
€ 109,91
  • Promo!
Barrière schokken achterzijde aixam roadline

AIXAM ROADLINE Is uw achterbumper beschadigd? Dankzij dit product dat wij u voorstellen, is het voortaan heel gemakkelijk om het te vervangen. Van zeer goede kwaliteit en voor een zeer lage prijs, zal deze bumper u verleiden.
€ 79,83 € 99,83
Barrière schokken voordat aixam roadline

AIXAM ROADLINE Deze voorbumper wordt gemonteerd op de AIXAM ROADLINE. Met zijn scherpe prijs en zijn grote stevigheid is hij onmisbaar voor uw kleine auto. Wij hebben ook een hele reeks onderdelen op voorraad die zonder rijbewijs aan uw auto kunnen worden aangepast.
€ 79,66
  • Promo!
Achterklep buitenkant aixam

AIXAM STAD Deze externe achterklep is gemonteerd op de AIXAM CITY rijbewijsvrije wagens. Met zijn concurrerende prijs en zijn grote stevigheid, zal het essentieel zijn voor uw auto. Aarzel niet om de rest van onze catalogus te bekijken!
€ 70,69 € 95,69
  • Promo!
Deelvenster buiten

AIXAM 721 / 741 / 751 / CITY / ROADLINE / CROSSLINE / SCOUTY Dankzij dit externe paneel dat wij voorstellen, is het nu gemakkelijk om het paneel van uw wagen te vervangen voor een lage prijs. U zult merken, naast de lage prijs, dat de kwaliteit gelijkwaardig is aan die van het originele product Aixam
€ 64,70 € 84,70
Binnen achterklep aixam 2008 - 7AG460

Aixam City / City S / City Sport en Roadline 2008 Deze binnen achterklep past op de buiten achterklep van uw voertuig zonder rijbewijs. Gemaakt van ABS plastic, dit kwaliteitsproduct tegen een discountprijs past op de volgende modellen City, City S, City Sport en Roadline (jaar 2008 tot 2010) van het merk van vsp Aixam.
€ 79,56
AIXAM rechte buitenplaat

AIXAM 721 / 741 / 751 / CITY / ROADLINE / CROSSLINE / SCOUTY Dankzij dit buitenpaneel is het nu eenvoudig om het paneel op je kleine auto te vervangen tegen een lage prijs. Naast de lage prijs zul je merken dat de kwaliteit gelijkwaardig is aan die van het originele product Aixam .
€ 64,53
  • Promo!
Aixam crossline juiste front vleugel

AIXAM CROSSLINE 2008 Deze rechter voorvleugel is ontworpen ter vervanging van een oude vleugel op AIXAM CROSSLINE wagens. Het is een product van zeer goede kwaliteit en wordt aangeboden tegen een zeer goede prijs.
€ 36,56 € 43,56
  • Promo!
Aixam crossline linker voorpand wing

AIXAM CROSSLINE 2008 Dit onderdeel is perfect om de linker voorvleugel van uw AIXAM CROSSLINE te vervangen. Het is zo ontworpen dat het perfect in uw kar past. Aarzel niet om onze andere producten voor uw auto zonder rijbewijs te raadplegen!
€ 47,35 € 54,35
  • Promo!
Bumper aixam 2010 ondersteuning

Aixam city / Roadline / Crossline / GTO / 2010 Coupé Deze voorbumpersteun is bij uitstek geschikt voor 2010 Aixam auto's van het type 2010 city, roadline, crossline, GTO of Coupé uit de Impulsion reeks. Van zeer goede kwaliteit, dit onderdeel zal gemakkelijk worden gemonteerd op uw voertuig en zijn meer is van de meest aantrekkelijke.
€ 33,32 € 50,32
Rooster voor aixam roadline

AIXAM WEG / SCOUTY FASE 2 Deze mooie grille voor Aixam ROADLINE / SCOUTY PHASE 2 past perfect in uw karretje. Goedkoop en zeer robuust, het zal u volledige voldoening geven.
€ 47,39
Bescherming onder engine aixam

AIXAM 721 / 741 / 751 / CITY / ROADLINE / CROSSLINE / SCOUTY Dit uitstekende onderdeel is ontworpen om uw oude bescherming onder de motor te vervangen. Het past op de volgende karren Aixam Het past op de volgende modellen: 721 / 741 / 751 / CITY / ROADLINE / CROSSLINE / SCOUTY. Zoals altijd wordt dit onderdeel aangeboden voor een zeer lage prijs
€ 40,23
Vlamkeerpl aixam crossline/741/721

AIXAM 721/741/CROSSLINE / CITY / ROADLINE Deze luchtdeflectoren zullen perfect zijn om uw oude deflectoren te vervangen op uw Aixam 721/741/CROSSLINE / CITY / ROADLINE. Zeer goed ontworpen, ze zullen u veel voldoening geven. Bovendien, onze kortingsprijs zal u alleen maar bevallen.
€ 45,27
Kalender Aixam impulsbereik

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO (Impulsbereik) Uw grille moet meestal worden vervangen na een ongeval, dit plastic onderdeel is bedoeld om de motorkoeling mogelijk te maken.
€ 44,87
  • Promo!
Ondersteuning barrière schokken aixam

AIXAM CITY / ROADLINE / CROSSLINE / SCOUTY 2008 U moet de bumpersteun vervangen voor uw Aixam CITY / ROADLINE / CROSSLINE / SCOUTY? Dan is dit het onderdeel dat je nodig hebt! Dit product heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, en het wordt zeer snel bij u afgeleverd, dus aarzel niet om het te bestellen!
€ 35,25 € 42,25
AIXAM spuitverf

Met deze bus verf van 400 ml kunt u gemakkelijk uw spatbord, bumper ... verven. U moet weten dat de opbrengst van een spuitverf over het algemeen 5 m2 per liter is. Dit betekent dat een bus verf van 400 ml ongeveer 2 m2 kan bedekken.
€ 0,00
  • Promo!
Toneelstukken wing aixam

AIXAM CITY / ROADLINE / SCOUTY / CROSSLINE van 2008 tot 2010 Deze spatlappen passen op Aixam CITY / ROADLINE / SCOUTY / ROADLINE van 2008 tot 2010 zal perfect vervangen degene van uw auto zonder licentie
€ 18,17 € 33,17
Mistlamphouder rechts Aixam City, Roadline, Crossline 2, Scouty 2

Aixam City, Roadline, Crossline 2, Scouty 2 De aanpasbare mistlampbeugel voor links (bestuurderskant) is met precisie ontworpen voor een perfecte installatie en optimale functionaliteit van de mistlamp van je kentekenvrije auto. Deze houder is gemaakt van duurzame, slijtvaste materialen en biedt langdurige robuustheid en betrouwbare bescherming voor je mistlampsysteem. Kies deze houder om zichtbaarheid en veiligheid te garanderen tijdens het rijden, zelfs in moeilijke weersomstandigheden.
€ 28,13
Ondersteuning mist aixam

Anti-condens ondersteuning Aixam Deze ondersteuning van anti-mist is bedoeld voor het model CityScooty, City sport, Roadline en Crossline het merk Aixam. Deze onderdelen zijn gemaakt van ABS, wat ze een ongelooflijke sterkte geeft. Dit type referentie is compatibel met de AS9133 bumper, dus je hebt alle informatie om uw auto op te knappen, de kortingsprijs bovendien!
€ 28,13
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 750gr
€ 20,12
product

SINTO tweecomponenten glasvezelversterkte polyesterplamuur voor de reparatie van grote gebreken aan autocarrosserieën
€ 15,08
product

SINTO tweecomponentenplamuur voor het repareren, vullen en lijmen van o.a. autocarrosserieën, motorfietsen..
€ 13,06
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 350gr
€ 13,06
Trekken steun bumper aixam

AIXAM city na 2008/ city sport na 2008 / scouty na 2008 Deze schokabsorberende trekstang voor Aixam city / city sport / scouty voor modellen na 2008 zal perfect zijn om een oude defecte trekstang te vervangen. Hij is vervaardigd met materialen van de eerste kwaliteit om hem een uitzonderlijke levensduur en robuustheid te geven.
€ 15,02
product

SINTO speciale bumperlak, zwart
€ 10,03
Lijm

Voorruitlijm 310 ml Lijm voor bumpers, vleugels, voorruit Deze voorruit- en carrosserielijm is geschikt voor alle VSP-modellen en is het onmisbare accessoire om ervoor te zorgen dat uw voorruit goed vastzit! Gemakkelijk te gebruiken, zorgt voor een perfecte grip op uw voorruit of uw lichaamsdelen door alle trillingen te absorberen.
€ 9,98
product

Speciale verf voor het retoucheren en decoreren van SINTO autovelgen
€ 9,98
Colle Epoxy

Aixam Ligier Microcar Chatenet Bellier JDM Minauto Grecav Casalini, , , , , , , , Dué Dankzij onze tweecomponenten epoxylijm kun je je VSP gemakkelijk en voordelig lijmen en repareren. Deze lijm past op je Aixam , Chatenet , Ligier , Dué , Minauto , Casalini , Bellier , JDM ... 25 ml verpakking
€ 9,98
Sluiter anti mist

AIXAM 721 / 741 / 751 / CROSSLINE / CITY / ROADLINE / SCOUTY Deze mistlamp is speciaal ontwikkeld voor de AIXAM 721 / 741 / 751 / CROSSLINE / CITY / ROADLINE / SCOUTY minicars. Zijn vorm zal perfect passen bij uw kleine auto. Deze mistlamp zal u volledige voldoening geven door zijn grote flexibiliteit en robuustheid.
€ 9,88
Carrosserielijm MS Polymeer 310 ml

Lichaamslijm 310 ml Lijm voor vleugels, motorkap, vleugelwangen en diverse lichaamsdelen. Deze lijm, speciaal ontwikkeld voor ABS-carrosserieën, is geschikt voor alle modellen auto's zonder rijbewijs. De samenstelling van poylmer geeft het een onvergelijkbare elasticiteit en duurzaamheid.
€ 9,88
Linker scharnier voor AIXAM motorkap

Links scharnier voor AIXAM kap Gelijkwaardig aan de originele referentie 7R171 Voor modellen vóór 2010
€ 8,97