Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Contacteur et Interrupteur Ligier

Ligier Ontdek ons brede assortiment voordelige contactors en schakelaars voor .

Actieve filters

Remlichtschakelaar

Stop schakelaar Aixam, Ligier, Microcar. Dit elektrisch contact is een essentieel element van uw veiligheid, het maakt het immers mogelijk uw remlichten te ontsteken tijdens het remmen. Vervang het onmiddellijk als u merkt dat het defect is.
€ 8,57
Waarschuwingsschakelaar Ligier JS50 en JS50L

Waarschuwingsschakelaar Ligier JS50 en Ligier JS50L Uw waarschuwingsschakelaar e Ligier JS50 en JS50L defect is, vervangt u deze door ons nieuwe en originele onderdeel dat speciaal voor deze modellen is ontwikkeld
€ 40,23
Waarschuwingsschakelaar Ligier Ixo en JS50

Ligier Ixo en JS50 (fase 1) Profiteer van ons origineel onderdeel speciaal ontwikkeld voor de Ixo en JS50 (fase 1) modellen van het merk VSP Ligier. Aarzel niet om het te vervangen in geval van defect en zo te profiteren van een onderdeel tegen concurrerende prijs .
€ 27,83
Raamregelschakelaar Ligier

Raamregelschakelaar Ligier XTOO R, RS, S, Ixo, Optimax en JS50 Uw elektrische raamregelaar reageert niet meer normaal, vervang hem door onze raamregelaar die speciaal is ontwikkeld voor de nieuwste modellen van Ligier .
€ 30,15
Achterklepschakelaar Chatenet, Ligier, Microcar en Casalini

Elektrische achterklep opener voor Chatenet, Ligier, Microcar en Casalini De bediening van uw achterklepopening is een elektrisch onderdeel dat door slijtage niet meer operationeel kan zijn en zo de toegang tot uw kofferbak kan blokkeren, overweeg dan vervanging van dit onderdeel.
€ 30,15
Schakelaar versnellingspook AIXAM / LIGIER / MICROCAR

AIXAM / LIGIER / MICROCAR Uw kleine auto heeft problemen om de auto in de achteruit of vooruit versnelling te zetten, misschien is de contactor doorgebrand of defect waardoor uw versnellingspook niet werkt. Dit kan ook het starten van het voertuig verhinderen. Uw VSP is uitgerust met 2 schakelaars, denk eraan om ze tegelijkertijd te controleren.
€ 8,97
Microschakelaar voor omkeerhendel Ligier, Microcar en Dué

Microschakelaar voor versnellingspook Ligier XTOO 2 en Max (2e montage), R, S, RS, Optimas, IXO, JS50, JS RC, Microcar MGO 1 / 2 / 3 / 4, 5 (1e montage) F8C, M8, CargoVERPLICHT 2 / 3 / 5 (1e montage) De microschakelaar van uw versnellingspook zal werken als een twee-weg schakelaar voor uw Ligier, Microcar of Dué. Dit onderdeel kan gemakkelijk breken. Dus aarzel niet om het te veranderen. U kunt onze generieke auto raadplegen die u op een globale manier zal tonen hoe u om het even welke contactor voor uw auto zonder vergunning kunt veranderen.
€ 8,27
Achteruit en neutraal schakelaar LigierjDM en Bellier

Achteruit en neutraal schakelaar voor Ligier 162 / Ambra / Nova / Xtoo 1 en 2 / Xtoo MaxJDM Albizia Abaca / Aloes / Roxsy / Xheos, Bellier B8 Onmisbaar om uw versnellingspook te verzekeren, eenmaal geplaatst is deze schakelaar gemakkelijk veranderd op uw auto zonder vergunning van merk LigierJDM of Bellier Originele referentie 101044 / 0132233
€ 8,57
Stopschakelaar voor Ligier / Microcar / Due / Casalini

Schakelaar voor Ligier X Pro / JS RC / JS 50 / JS 50L, Microcar MGO 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / M8 / F8C, Gepast First / 2 / 3 / 5, Casalini Sulky / M10 / M14 / Kerry De contactor, die essentieel is voor een goede remming van uw kleine auto, bevindt zich ter hoogte van het rempedaal. Eenmaal gelokaliseerd in uw auto, zal de reparatie van uw kleine auto gemakkelijk gedaan worden.
€ 7,06
Schakelaar hefboom snelheid

Elektrische schakelaar voor JDM, Grecav, Bellier Met dit onderdeel kan de motor alleen worden gestart als de versnellingspook in de neutrale stand staat. In geval van een defect aan deze schakelaar, is het mogelijk dat het voertuig niet kan worden gestart. Het is ontworpen voor JDM, Grecav en Bellier.
€ 9,88
Schakelaar hefboom aixam

VERSNELLINGSPOOK SCHAKELAAR AIXAM / CHATENET / LIGIER / MICROCAR Elektrisch contact waardoor de motor alleen start als de versnellingspook in neutraal staat. In geval van een defect aan deze schakelaar, is het mogelijk dat het starten van het voertuig niet meer mogelijk is.
€ 8,97
Hall-effectsensor Ligier, Microcardué

Ligier Ixo, JS50, JS50L, Optimax, Microcar CargoMGO4 en Dué 3 De hall-effect snelheidssensor is een onderdeel dat de magnetische veldvariaties meet en de elektrische spanning van de versnellingspook handhaaft.
€ 40,23
Deurvergrendelknop Ligier

Ligier Microcar Dué Xtoo R, Xtoo S, Xtoo RS, Optimax 2, Ixo, JS50, Cargo, MGO3, 4/5, 6, 2, 3/5, 6 De originele deurvergrendelknop is een essentieel onderdeel van de veiligheid en het gebruiksgemak van je rijbewijsvrije voertuig. Deze knop is vervaardigd volgens strenge kwaliteits- en compatibiliteitsnormen en garandeert een betrouwbare en duurzame werking, zodat je met een gerust hart op pad kunt. Kies voor dit originele onderdeel om er zeker van te zijn dat je voertuig goed beschermd is en dat je deuren effectief en betrouwbaar vergrendeld worden
€ 21,07
Achteruit en neutraal schakelaar Microcar, Chatenet en Bellier

Omgekeerde versnelling en neutraal schakelaar aanpasbaar voor Microcar Lyra Ligier 162, AmbraNova / Chatenet Chatelaine, StellaMedia / Bellier VX550, Divan, De Bellier. Essentieel onderdeel voor uw versnellingspook, deze schakelaar schakelt de achteruitversnelling en de vrijloop in voor uw auto zonder rijbewijs. Ontdek ons hele gamma van schakelaars en microschakelaars voor uw auto zonder rijbewijs aan de beste prijs.
€ 9,68
Steun voor handremschakelaar

Ligier Dué Dué Microcar JSRC, Eerste, Coupé, F8C, M8, MGO1, MGO2 Profiteer van onze handremschakelaarbeugel om je oude kapotte onderdeel te vervangen. De handremschakelaarbeugel is een cruciaal auto-onderdeel dat de handremschakelaar van je auto stabiel en stevig op zijn plaats houdt. Deze beugel is speciaal ontworpen om de schakelaar op zijn plaats te houden, zodat het handremsysteem correct kan werken. Kies een kwaliteitshandremschakelaarsteun om veilig en betrouwbaar handremmen in je auto te garanderen. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor veilig rijden.
€ 6,91
  • Nieuw
INTERRUPTEUR PORTE ET CONNE

Microcar Ligier Dué Microcar Dué Mgo 1 en 2 , F8C, JSRC, P85, coupé De deurschakelaar is een essentieel onderdeel om de veiligheid en de correcte werking van de deuren van een kentekenvrije auto te garanderen. Dit apparaat detecteert het openen en sluiten van de deuren, waardoor de interieurverlichting wordt in- of uitgeschakeld en de centrale vergrendeling wordt in- of uitgeschakeld. Onze duurzame en betrouwbare deurschakelaars garanderen perfecte veiligheid en maken het gemakkelijk om de deuren van je auto te bedienen. Vind nu de juiste deurschakelaar voor je rijbewijsvrije auto en geniet van de gemoedsrust die autorijden met zich meebrengt. Bestel nu!
€ 20,07
  • Nieuw
Boitier connecteur pré-câbles

Gloeilampconnector voor koplamp uitgerust met H7-gloeilamp De zekering- en voorschakeldoos is een essentieel apparaat voor auto's zonder rijbewijs. Hiermee kunnen elektrische zekeringen veilig worden aangesloten en beschermd. Dit product, dat verkrijgbaar is in onze online shop voor auto-onderdelen, maakt het eenvoudig om defecte zekeringen te vervangen en het elektrische systeem van je auto soepel te laten werken. Dankzij het praktische, gebruiksvriendelijke ontwerp is deze zekeringconnector en voorbedradingsbox een ideale keuze voor alle bezitters van kentekenvrije auto's die op zoek zijn naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Bestel nu!
€ 5,95