Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Cable accélérateur Ligier

LigierProfiteer van onze versneller kabels voor karren , speciaal ontworpen voor deze voertuigen, wij garanderen u een kwaliteitsproduct tegen de beste prijs. Beschikbaar op Piecesanspermis.fr

Actieve filters

CA117078

LIGIER VERSNELLINGSKABEL XTOO R/ RS / S / JS50 / IXO Deze gaskabel is speciaal ontworpen voor voertuigen zonder rijbewijs van het volgende merk Ligier behoort tot onze bestsellers, een kwaliteitsproduct voor een onverslaanbare prijs. Geliefd bij onze klanten om zijn lange levensduur en robuustheid zal het voldoen aan de meest veeleisende.
€ 16,03
Kabel throttle ligier kussai

LIGIER versnellingskabel XTOO 1 / 2 / Max Deze kabel past op de volgende modellen XTOO 1 / 2 en MAX van het merk LIGIER. Wij stellen u een prijs voor die alle concurrentie tart. Het zal u toelaten om u te helpen in geval van breuk van deze.
€ 15,02
Kabelversneller LIGIER

Kabel LIGIER 162 EN AMBRA Deze kabelversneller speciaal ontworpen voor de karren Ligier behoort tot onze paradepaardjes vanwege zijn lage prijs en hoge kwaliteit. Geliefd bij onze klanten om zijn uitzonderlijke robuustheid en lange levensduur, zal het voldoen aan de meest veeleisende.
€ 20,07
Gaskabel Ligier, Microcar

Ligier Microcar JS50, MGO2, M8, F8C met Lombardini DCI-motor De originele gaskabel is een cruciaal onderdeel voor de soepele werking van je rijbewijsvrije auto. Ontworpen met duurzame materialen en een onberispelijke precisie, zorgt deze kabel voor een betrouwbare gasrespons, waardoor je soepel en probleemloos kunt rijden. Kies voor deze originele kabel voor optimale prestaties van je auto, zodat je elke keer weer veilig en plezierig kunt rijden. - Speciaal ontworpen voor JS50, MGO2, M8, F8C modellen met Lombardini DCI motor.
€ 24,10
Câble d'accélérateur -...

Microcar Ligier MGO1 & 2, M8, F8C, JSRC De gaskabel is een essentieel onderdeel van het motorbesturingssysteem van je rijbewijsvrije auto. Hij verbindt het gaspedaal van de bestuurder met de gasklep van de motor. Wanneer je het gaspedaal intrapt, geeft de kabel deze beweging door aan de gasklep, waardoor de hoeveelheid lucht en brandstof die de motor binnenkrijgt, toeneemt. Als je een auto zonder rijbewijs hebt met een Lombardini motor, is deze aanpasbare gaskabel perfect voor soepel, snel rijden.
€ 20,07