Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Refroidissement/ Carburant

Actieve filters

Schild vlam injector

Vlamdover Lombardini Deze injector vlamdover is gemonteerd op de Lombardini LDW502 MOTOR. Dit originele onderdeel van hoge kwaliteit zal aan al uw verwachtingen voldoen!
€ 1,31
Sluit de behuizing

Carterplug Deze carterplug past perfect op uw motor Lombardini FOCS ENGINE. Zijn prijs en zijn gemakkelijke installatie zullen u zonder enige twijfel verleiden!
€ 4,94
Banjo montage schroeven

Live Banjo montage   De schroef van de montage van uw banjo is niet langer jong? Wijzig hier voor dit model van kwaliteit tegen lage prijzen.
€ 5,03
Toevoerleiding verbinding

Pakking voor motortoevoerleiding Lombardini FOCS Progress LDW502 Deze aanvoerbuispakking is een origineel onderdeel van hoge kwaliteit, ontworpen voor de motoren van het merk Lombardini . Dit type pakking past op uw Lombardini Focs progress LDW502.
€ 4,84
Banjokoppeling voor dieselpomp

Banjo aansluiting brandstofpomp voor motor Lombardini FOCS LW502 Deze banjo brandstofpomp fitting is voor de motor Lombardini voor de FOCS LW502 motor. Betrouwbaar en van superieure kwaliteit, dit onderdeel zal aan al uw verwachtingen voldoen!
€ 5,95
Afdichting brandstofmeter Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH32, CH40, CH46, Pick Up and Sporteevo Voorkom brandstoflekkage door de pakking van uw brandstofmeter te vervangen voor modellen van het merk VSP Chatenet. Profiteer van onze expertise in auto-onderdelen zonder rijbewijs.
€ 22,69
Blanking dekking pomp (+ zegel)

Blindplaat Deze plaat is handig als u uw dieselpomp wilt aanpassen voor uw Lombardini FOCS ENGINE. Met dit onderdeel kunt u uw pomp verzegelen wanneer u overschakelt op het elektrisch systeem
€ 8,67
Lente 9kg

9 KW veer Deze 9 Kw acceleratieveer is voor het model van het merk Lombardini . Deze referentie zal u tevreden stellen, zowel door zijn prijs als door zijn kwaliteit. Merk op dat dit onderdeel normaal voorbehouden is voor 4-zits modellen, het gebruik ervan op een 2-zits model wordt beschouwd als een overtreding van de verkeersregels omdat u het vermogen van de motor sterk verhoogt.
€ 7,87
Injector schonere

DIESEL MOTOR INJECTOR REINIGER Deze dieselinjectorreiniger wordt aanbevolen voor het reinigen en smeren van de pomp en de injectoren. Het herstelt de motorprestaties, elimineert gaten bij het optrekken door de verbrandingskamer en de kleppen te reinigen. Het vergemakkelijkt ook de koude start.
€ 11,04
Jar cap

Complete koelwatertank voor LOMBARDINI motor
€ 59,49
Reniflard

Motor ontluchter Lombardini LDW502 De ontluchter voor uw auto zonder rijbewijs, uitgerust met een motor Lombardini Focs motor, is kapot en je merkt dat de oliedampen niet meer naar het inlaatsysteem gaan. Wacht niet langer en vervang het door dit originele onderdeel Lombardini tegen kortingsprijs.
€ 28,23
Raccord de reniflard Grecav Eke et Sonique

Grecav Eke en Sonique Als u merkt dat uw motor te veel olie verbruikt, is dat waarschijnlijk te wijten aan uw ontluchtingsfitting, die beschadigd is en zijn functie niet meer vervult. Vervang het door ons nieuwe onderdeel tegen een gereduceerde prijs
€ 10,22
  • Promo!
Propeller fan

Blower propeller voor LOMBARDINI FOCS motor Deze propeller blower is bestemd voor de koeling van de radiator voor de wagens uitgerust met een motorisatie Lombardini Focs
€ 25,13 € 28,13
  • Promo!
Propeller zuigkracht

Aanzuigpropeller voor LOMBARDINI FOCS motor Deze aanzuigpropeller is ontworpen om de radiator te koelen voor automodellen uitgerust met een Lombardini Focs motor. Betrouwbaar en solide, de discount prijs kan u alleen maar verleiden!
€ 25,13 € 28,13
Ventilator ondersteuning Ligier, Microcar en Dué

Ligier JSRC, Microcar VirgomC1, MC2, MGO1, MGO2, M8, F8, Dué Coupe, Dué First De ventilatorsteun is een legering onderdeel waarmee de radiatorventilator kan worden bevestigd aan het motorblok van uw VSP uitgerust met een motor Lombardini Focs motor, Progress en 523MPI
€ 58,28
Dekking luchtfilter

Filter luchtsteun Dit filter luchtsteun is voor de motor van het merk Lombardini ONDERDELEN. Deze kamer wordt gebruikt om uw filter bevatten, merk op dat het filter in geen geval is wordt geleverd met de hoes. Aarzel niet en profiteer van deze grote deal!
€ 38,12
Pomp diesel

Brandstofpomp. Deze mechanische brandstofpomp is op de motor gemonteerd Lombardini Focs LDW502, is compatibel op vele voertuigen zonder rijbewijs. Zijn voordelige prijs en zijn kwaliteit van vervaardiging, zullen u snel verleiden!
€ 40,23
Neus injector

LOMBARDINI FOCS (VERKOCHT PER EENHEID) Dit onderdeel is een injectorneus voor de motoren van het merk Lombardini type FOCS, wordt het per eenheid verkocht.
€ 50,32
Pomp injector Lombardini Focs en Progress

Pomp injector voor Ligier, MicrocarDué, BellierJDM, Chatenet, Grecav motor Focs en Progress LDW502 Vervang uw injector met zijn geïntegreerde injectiepomp voor uw VSP uitgerust met een motor van het merk Lombardini LDW502 tegen de beste prijs. Piecesanspermis biedt u dit aanpasbare deel aan de beste prijs
€ 290,38
Motor injectie kit Lombardini Focs en Progress

Injectie kit voor Ligier, Microcar, Chatenet, BellierJDM, Grecav en Dué met motor Lombardini Focs en Progres LDW502 motor Deze kit bestaat uit 2 pompverstuivers en een brandstofrail voor VSP uitgerust met een Focs en Progress LDW502 motor van het merk LombardiniAanbieding aan een kortingsprijs op Piecesanspermis.fr
€ 670,54
Diesel elektrische pomp

elektrische dieselpomp Deze elektrische pomp is ontworpen voor de Lombardini lDW502 motor. Sommige motoren Lombardini zwaaiarmen zijn uitgerust met deze elektrische pomp, andere zijn uitgerust met een mechanische pomp, een informatie om rekening mee te houden bij het bestellen!
€ 68,57
Brandstofmeter moer Ligier - Microcar

Microcar MC1, MC2, MGO1, MGO2, M8, F8C, Ligier JS RC en Dué First De rol van de moer is te zorgen voor het goede onderhoud en de afdichting van uw brandstofmeter in uw tank, als deze moer defect is in het bijzonder ter hoogte van de schroefdraad vervang hem dan snel en voorkom zo brandstoflekkage,
€ 14,62
Afdichting brandstofmeter Ligier, Microcar en Dué

Ligier XTOO R, RS, S, Optimax, Ixo, JS50 en JS50L, JS60, Microcar CargoMGO 3, 4/5, 6, Dué 2, 3/5 en 6 Profiteer van onze brandstofmeter pakking voor vele recente modellen van VSP merken Ligier, Microcar en Dué. Origineel onderdeel aan kortingsprijs op Piecesanspermis.fr
€ 5,95
Bitron afdichting brandstofmeter Ligier, Microcar

Ligier Dué Coupe, JS RC, Microcar Virgo 3, MC1 en MC2, MGO1 & 2, M8 en F8C, Dué First Vervang uw bitron brandstofmeter pakking met onze nieuwe en originele onderdeel voor VSP merk Ligier Microcar met motor Lombardini Focs, ProgressDCi, Benzine en Yanmar tegen de beste prijs.
€ 14,42
Brandstofmeter

Microcar CargoMGO3, 4, 5, 6, Ligier Nova, Be two, Be upXTOO1, XTOO2, R/S/RS/MaxIxo, JS50 en Optimax, Dué 2, 3/5 De brandstofmeter is een belangrijk onderdeel van het brandstofsysteem van uw VSP, dit onderdeel vertelt u de exacte hoeveelheid brandstof die nog in de tank zit.
€ 130,98
Brandstofmeter Microcar en Ligier

Microcar MC1, MC2, MGO1 en MGO2, M8, F8C, Ligier GCO en Dué First Is uw brandstofmeter defect? Vervang het door onze brandstofmeter voor VSP modellen Ligier, Microcar. Nieuw en origineel onderdeel tegen discount prijs.
€ 104,77
Tankgoot Microcar Virgomc1 en MC2

Microcar Viro 1, 2, 3, MC1 en MC2 Vind ons deel van type tankgoot voor Microcar tegen een gereduceerde prijs op onze site, speciaal ontworpen voor modellen Virgo en MC1, MC2 van het merk Microcar
€ 85,61
Tankgoot Ligier JSRC, Microcar MGO1 en 2, M8, F8C en Dué First en Coupé

Ligier JSRC, Coupe, Mcirocar MGO1, MGO2, M8, F8C en Dué FirstCoupé Uw brandstof vulopening toont tekenen van lekkage, aarzel niet langer en vervangen door ons nieuw onderdeel aangeboden tegen de beste prijs op onze website Piecesanspermis.fr
€ 94,78
Brandstoftank Ligier en Microcar

Ligier Nova, XTOO 1, 2, Max, XTOO R, RS, S, Optimax, Ixo, JS50, Microcar CargoMGO 3, 4/5, 6, Dué 2, 3, 4/5, 6 Na verloop van tijd kan de tank gaan lekken, vervang hem door ons nieuw en origineel onderdeel voor de modellen van de merken Ligier, Microcar en Dué modellen.
€ 194,51
Versnellingstape

3600 RPM LOMBARDINI Deze acceleratiecassette is bedoeld voor de motor Lombardini ontwikkelt 3600 rpm.
€ 59,49
Motor stop magneetventiel 10mm

Magneetklep voor motorstop Deze magneetklep op dieselpomp voor Lombardini jets LDW502 heeft een diameter van 10 mm. Alvorens te bestellen, gelieve de diameter van uw defecte onderdeel te controleren.
€ 73,10
Motor stop magneetventiel 14mm

Elektromagnetische klep voor motorstop op dieselfilter Deze magneetklep op dieselpomp voor Lombardini lDW502 heeft een diameter van 14 mm. Alvorens te bestellen, gelieve de diameter van uw defecte onderdeel te controleren.
€ 73,10
Helling diesel lombardini

Brandstofleiding Dit onderdeel is voor het FOCS motormodel van het merk Lombardini . Dit onderdeel zorgt voor de injectie van de brandstof in de motorisering. Laat u verleiden door zijn prijs en kwaliteit!
€ 74,52
Elektrische motorbrandstofpomp Lombardini

Elektrische dieselbrandstofpomp met motoruitschakeling Lombardini Focs, Progress en DCi De brandstoftoevoer is niet optimaal bij uw auto zonder rijbewijs, dit is waarschijnlijk te wijten aan uw defecte brandstofpomp. Koop onze brandstofpomp met geïntegreerde motorstop voor motoren Lombardini Focs, Progress en DCi.
€ 59,98
Brandstofmeter Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH32, CH40, CH46, Pick up and Sporteevo De brandstof meter kunt u weten in real time uw brandstof niveau in uw tank in geval van mislukking vermijden u de droge afbraak en uw onderdeel met Piecesanspermis.fr vervangen
€ 151,15
Rondom tankdop

Aixam alle modellen vanaf 400SL / Microcar Lyra, VirgoMC1, MC2, M8, MGO / Ligier Nova, Be-two, Be-up, Xtoo 1, 2, Xtoo maxR, S, RS, Optimax 2, IXO, JS50, JS60 / Chatenet CH26, 28, CH30, CH32, Sporteevo / JDM Albizia, Abacca, AloesRoxsy, Xheos en Bellier B8 De rand van de tankdop kan door de tijd en door dieselaanslag slijten. Dit onderdeel is belangrijk omdat het uw carrosserie beschermt tegen krassen die de benzinepompverstuiver zou kunnen maken. Het zorgt ook voor een goede stabiliteit van de kap. Het vervangen van dit onderdeel is heel eenvoudig en neemt slechts enkele minuten in beslag.
€ 12,60