Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Stuurstang

Mini-auto parts biedt u een ruime keuze aan stuurstangen voor auto's zonder een licentie van het merk Aixam, Microcar, Chatenet, Ligier, Bellier, JDM of Casalini...

Actieve filters

Richting aixam a540 rod

AIXAM A540 Deze stuurstang is vooral compatibel met de Aixam A540. Andere modellen trekstangen zijn beschikbaar op onze website. Telkens wanneer een stuurkogel, binnenstuurkogel of stuurstang wordt vervangen, moet het voertuig zo snel mogelijk door een specialist worden afgesteld.
€ 36,18
 • Promo!
Besturing via een leveraged buy-out

AIXAM 300sl / 400EVO / 400E / S / L / SL / JDM Titane, Albizia, Abaca, AloesRoxsy en Xheos Deze dure stuurstangen zijn alleen beschikbaar voor voertuigen zonder vergunning Aixam 400 (400e / s / l / sl) en JDM Titanium, Albizia, Abaca... De stuurstang is een essentieel onderdeel van het stuursysteem; als hij beschadigd of gebroken is, zal hij de controle over het voertuig verliezen. Het is dan ook belangrijk het onderhoud ervan niet te verwaarlozen en het zo nodig te vervangen. 2.5.0.0
€ 15,02 € 16,02
 • Promo!
AIXAM 721 / 741 / 751 stuurstang City / Roadline / Scouty en Roadline

AIXAM 721 / 741 / 751 / City / City S / Roadline / Scouty en Crossline Deze stuurstang is speciaal ontworpen voor voertuigen van de volgende merken Aixam. Individueel verkocht, met een superieure fabricagekwaliteit, wordt aanbevolen om de trekstangen aan beide zijden te vervangen. Vergeet ook niet de toestand van uw stuurkogels te controleren.
€ 23,11 € 26,11
 • Promo!
Stuurstang Aixam impulsbereik en Vision

Aixam GTO, City, Crossline, CrossoverImpulse coupé, Vision en Sensation U voelt trillingen of een abnormale speling in uw stuurinrichting en bij controle merkt u dat uw stuurstangen beschadigd zijn. Vervang ze door onze originele equivalente onderdelen voor de modellen City, CrosslineCoupé modellen, CrossoverE-coupé, en modellen van Minauto
€ 26,13 € 28,13
 • Promo!
Stuurstang Aixam City en Crossline

Stuurstang Aixam City en Crossline impulsbereik Vervang uw stuurstang tegen de laagste prijs met ons nieuw en aanpasbaar onderdeel enkel voorbehouden voor modellen City en Crossline van de Impulse-reeks met schijfrem met een diameter van 210 mm
€ 26,13 € 28,13
 • Promo!
Trekstang LIGIER JSRC

Stuurinrichting voor Ligier GCO Doorgaans moeten de drijfstangen van een bos na een frontale botsing worden vervangen, maar na verloop van tijd kan er speling ontstaan en moeten zij zo nodig worden vervangen. Echt verbindingsstuk tussen uw tandheugel en uw stuurdriehoek aarzel niet om het te vervangen
€ 30,23 € 40,23
 • Promo!
Stuurstang Ligier Ixo en JS50

Drijfstang Ligier Ixo en JS50 (fase 1) U voelt een abnormale speling in uw stuurinrichting en bij controle ontdekt u dat uw stuurstangen beschadigd zijn. Vervang ze door onze gelijkwaardige stuurstang voor de Ligier Ixo en JS50 (fase 1).
€ 25,15 € 30,15
Rod richting microcar

Aixam 500sl, 500.4, 500.5, Ligier 162, Ambra, Microcar Lyra, Virgo, Chatenet Media en Stella Deze stuurstangen werden alleen gemaakt voor Microcar , Aixam, Ligier, Chatenet. Afzonderlijk verkocht, het is aanbevolen om beide stangen te vervangen. Vergeet niet uw wagen te laten uitlijnen door een specialist.
€ 14,02
 • Promo!
Stuurstang Microcar

Stuurstang Microcar MGO 1 en 2, M8 en F8C, Ligier GCO U voelt een speling in uw stuur, een trilling in uw stuur, het kan komen door uw stuurstang die defect is, voor uw veiligheid is de vervanging ervan noodzakelijk. Gelukkig Piecesanspermis.fr biedt u deze hoge kwaliteit onderdeel tegen de laagste prijs op de markt.
€ 30,23 € 40,23
 • Promo!
Stuurstang Microcar MC1 en MC2

Stuurstang Microcar MC1 en MC2 U voelt een wazige besturing of abnormale trillingen in uw stuurinrichting. Vergeet niet uw stuurstangen te controleren en indien nodig te vervangen voor uw Microcar MC1 of MC2 met Piecesanspermis.fr
€ 25,19 € 35,19
Rod richting chatenet media

CHATENET MEDIA / STELLA Deze stuurstangen zijn uitsluitend gemaakt om op karren gemonteerd te worden Chatenet Media en Stella. Dankzij de gepersonaliseerde adviezen, helpt Piecesanspermis u om al uw auto-onderdelen te monteren. Voor andere modellen kunt u onze producten voor alle merken op onze site raadplegen.
€ 14,02
 • Promo!
Stuurstang Chatenet Barroder en Speedino

Stuurstang Chatenet Barooder en Speedino Vervang uw stuurstang voor uw Chatenet dankzij ons originele kwaliteitsonderdeel tegen een discountprijs. Essentieel onderdeel in de richting van uw VSP, aarzel dan niet om ze te vervangen!
€ 20,10 € 25,10
 • Promo!
Stuurstang Chatenet CH26,28,30,32,33

Stuurstang Chatenet CH26/CH28/CH30/CH32/CH33/Sporteevo De stuurstangen zijn een integraal onderdeel van uw stuursysteem, het zijn geen slijtageonderdelen, maar ze moeten worden vervangen in geval van belangrijke schokken.
€ 30,23 € 40,23
 • Promo!
Jdm besturing

JDM TITANIUM / ALBIZIA / ABACA Dit onderdeel, dat de geleding van de vooras mogelijk maakt, is aanpasbaar op de TITANE, ALBIZIA en ABACA modellen van het JDM merk.
€ 15,02 € 16,02