Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Stopschakelaar voor rijbewijsvrije auto's

Zorg voor jouw veiligheid en die van andere weggebruikers met onze hoogwaardige stopschakelaars, speciaal ontworpen voor auto's zonder rijbewijs. Aixam Ligier Microcar Chatenet Bellier Onze schakelaars zijn compatibel met de volgende merken: , , , en , zijn eenvoudig te monteren en garanderen een optimale werking van je remlichten.

Actieve filters

Handremschakelaar Aixam

Handrem schakelaar Aixam en Minauto De handremschakelaar wordt gebruikt om u door middel van een waarschuwingslampje op de meter te waarschuwen dat u aan de handrem hebt getrokken. In geval van defect, vervang hem door onze handremschakelaar voor alle modellen Aixam.
€ 7,56
Stop schakelaar JDM

JDM AloesRoxsy en Xheos De remschakelaar wordt gebruikt om uw remlichten aan te zetten tijdens het remmen, zorg ervoor dat u deze vervangt als u merkt dat uw remlichten niet meer aangaan.
€ 23,09
MICROCAR STOPSCHAKELAAR

Microcar Virgo 1, 2, 3, MC1 en MC2 Het enige doel van de stopschakelaar is de remlichten te activeren en zo te voorkomen dat uw VSP langzamer gaat rijden.
€ 9,98
Contacteur de frein à main

Handremschakelaar Casalini Casalini De handremschakelaar is een essentieel onderdeel van het handremsysteem van je auto. Casalini Deze schakelaar is op maat gemaakt voor modellen en zorgt ervoor dat de handrem betrouwbaar wordt in- en uitgeschakeld, wat de veiligheid van je auto ten goede komt. Kies dit vervangende kwaliteitsonderdeel om de betrouwbaarheid van je handrem te behouden. Bestel vandaag nog om de veiligheid van je voertuig te garanderen.
€ 11,19
De schakelaar van het aanpassingsvermogen

Aanpasbaar op hoofdcilinder Deze stopschakelaar past op de hoofdremcilinder van de meeste auto's zonder rijbewijs ( Aixam, Ligier , Microcar , Chatenet ,...). Dit goedkope onderdeel is snel te installeren en wordt gebruikt om de druk van het rempedaal aan te geven.
€ 6,96
Stopschakelaar voor Ligier / Microcar / Due / Casalini

Schakelaar voor Ligier X Pro / JS RC / JS 50 / JS 50L, Microcar MGO 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / M8 / F8C, Gepast First / 2 / 3 / 5, Casalini Sulky / M10 / M14 / Kerry De contactor, die essentieel is voor een goede remming van uw kleine auto, bevindt zich ter hoogte van het rempedaal. Eenmaal gelokaliseerd in uw auto, zal de reparatie van uw kleine auto gemakkelijk gedaan worden.
€ 7,06
Remlichtschakelaar

Stop schakelaar Aixam, Ligier, Microcar. Dit elektrisch contact is een essentieel element van uw veiligheid, het maakt het immers mogelijk uw remlichten te ontsteken tijdens het remmen. Vervang het onmiddellijk als u merkt dat het defect is.
€ 8,57
  • Nieuw
Contacteur de feux stop

Remlichtschakelaar Remlichtschakelaars zijn ontworpen om betrouwbare communicatie te bieden tussen het rempedaal en de achterlichten, zodat je andere bestuurders op een effectieve manier kunt laten weten wat je van plan bent. Onze schakelaars zijn gericht op prestaties en betrouwbaarheid en zorgen ervoor dat het remlichtsysteem optimaal werkt. Kies voor onze remlichtschakelaars voor uw gemoedsrust, zodat u veilig kunt rijden en voldoet aan de verkeersveiligheidsnormen.
€ 30,44