Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Geluiddempers, buizen, collectoren Ligier

Ligier Verbeter de prestaties van je rijbewijsvrije auto met onze hoogwaardige dempers, pijpen en uitlaatspruitstukken. Ligier Deze robuuste en duurzame onderdelen zijn eenvoudig te installeren en bieden perfecte compatibiliteit met modellen.

Actieve filters

  • Nieuw
Collecteur échappement

Lombardini LDW502 Focs, LDW502 Progress, LDW502 Progress Euro4, LGW523, LG523 MPI motor Het uitlaatspruitstuk is een cruciaal onderdeel van het uitlaatsysteem van een voertuig. Het verzamelt de uitlaatgassen van de motorcilinders en leidt ze naar het uitlaatsysteem. Bestel nu voor veilig rijden!
€ 100,33
Uitlaatspruitstuk Ligier, Microcar en Dué

Ligier XTOO R/RS/S, Optimax, Ixo, JS50 en JS50L, Microcar CargoMGO3/4/5/6, Dué 2, 3/5 en 6 Het uitlaatspruitstuk is het eerste deel van uw uitlaatsysteem, het verzamelt de gassen die uit het motorblok komen om ze af te voeren, onderhevig aan sterke beperkingen met de tijd kan het gaan lekken.
€ 70,08
Uitlaatspruitstuk Ligier / Microcar en DCi motor uitlaat

Ligier XTOO R/RS/S, Ixo, JS50, Optimax, Microcar CargoMGO 3/4 en Dué 2 / 3 Vervang ons uitlaatspruitstuk voor VSP merk Ligier, Microcar en Dué uitgerust met de motor Lombardini DCi met ons nieuwe en aanpasbare onderdeel tegen de beste prijs van het web.
€ 70,48
Uitlaatspruitstuk Microcar

Microcar MGO2, M8, F8C en Dué Coupe Het uitlaatspruitstuk is het eerste element bij de uitgang van de gassen van uw motor zijn goede staat is dus essentieel. Vind hier dit uitlaatspruitstuk voor Microcar MGO 2, M8, F8C en Dué coupé uitgerust met de motor Lombardini
€ 70,56
Uitlaat Ligier, Microcar en DCi motor

Microcar MGO 3, MGO 4, MGO 5, MGO 6, Ligier JS50 en JS50L en Dué 3, 4/5 en 6 Uw uitlaatleiding is aangetast door corrosie en lekken, vervang uw uitlaatleiding door ons nieuwe en originele onderdeel voor de modellen van Ligier, Microcar en Dué-modellen uitgerust met de Lombardini DCi
€ 246,54
Achterste uitlaatpijp Ligier - Microcar

Microcar MGO 2, M8, F8C, Ligier GCO De achterste uitlaatbuis is het onderdeel van het uitlaatsysteem dat het meest onderhevig is aan corrosie, en moet zo spoedig mogelijk worden vervangen. Deze uitlaatbuis is speciaal ontworpen voor de voertuigen van het merk Ligier - Microcar.
€ 73,51