Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Aixam A540

Na een lichte ongeval of gewoon voor de korting in overeenstemming met een defecte onderdeel vindt u op onze website een brede selectie van onderdelen voor uw Aixam A540.

Actieve filters

Aixam 540 twin hood

AIXAM 540 TWIN motorkap Je hebt de motorkap van je Aixam 540 TWIN? Geen paniek! Hier is een gloednieuwe motorkap die de oude perfect zal vervangen. Hij past perfect in uw winkelwagentje en de zeer lage prijs zal u alleen maar tevreden stellen
€ 177,47
Barrière schokken voor aixam a540

AIXAM A540 Uw voorbumper is beschadigd? Dankzij dit product dat wij aanbieden, is het nu heel eenvoudig om het element van uw A540, van het merk Aixam . Van zeer goede kwaliteit en voor een zeer lage prijs, zal deze voorbumper u verleiden.
€ 115,86
Barrière schokken achterzijde aixam a540

AIXAM A540 Deze mooie achterbumper voor Aixam A540 past perfect in uw karretje. Goedkoop en zeer robuust, het zal u volledige voldoening geven.
€ 99,83
  • Promo!
Ondersteunen barrière schokken aixam 540

AIXAM 540 Deze bumpersteun is aanpasbaar op de karren Aixam 540. Het zal u toelaten om uw bumper efficiënt te installeren. Het is een essentieel onderdeel dat u zal verrassen dankzij zijn robuustheid en zijn geringe prijs.
€ 49,39 € 59,39
Vlamkeerpl voor aixam a540

AIXAM A540 Deze luchtdeflectoren voor auto's zonder rijbewijs Aixam A540 behoren tot onze meest populaire producten. Ze zijn niet alleen erg stevig, maar ook erg goedkoop. Aarzel niet onze catalogus te raadplegen voor elk ander artikel
€ 45,27
AIXAM spuitverf

Met deze bus verf van 400 ml kunt u gemakkelijk uw spatbord, bumper ... verven. U moet weten dat de opbrengst van een spuitverf over het algemeen 5 m2 per liter is. Dit betekent dat een bus verf van 400 ml ongeveer 2 m2 kan bedekken.
€ 0,00
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 750gr
€ 20,12
product

SINTO tweecomponenten glasvezelversterkte polyesterplamuur voor de reparatie van grote gebreken aan autocarrosserieën
€ 15,08
product

SINTO tweecomponentenplamuur voor het repareren, vullen en lijmen van o.a. autocarrosserieën, motorfietsen..
€ 13,06
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 350gr
€ 13,06
product

SINTO speciale bumperlak, zwart
€ 10,03
Lijm

Voorruitlijm 310 ml Lijm voor bumpers, vleugels, voorruit Deze voorruit- en carrosserielijm is geschikt voor alle VSP-modellen en is het onmisbare accessoire om ervoor te zorgen dat uw voorruit goed vastzit! Gemakkelijk te gebruiken, zorgt voor een perfecte grip op uw voorruit of uw lichaamsdelen door alle trillingen te absorberen.
€ 9,98
product

Speciale verf voor het retoucheren en decoreren van SINTO autovelgen
€ 9,98
Colle Epoxy

Aixam Ligier Microcar Chatenet Bellier JDM Minauto Grecav Casalini, , , , , , , , Dué Dankzij onze tweecomponenten epoxylijm kun je je VSP gemakkelijk en voordelig lijmen en repareren. Deze lijm past op je Aixam , Chatenet , Ligier , Dué , Minauto , Casalini , Bellier , JDM ... 25 ml verpakking
€ 9,98
Carrosserielijm MS Polymeer 310 ml

Lichaamslijm 310 ml Lijm voor vleugels, motorkap, vleugelwangen en diverse lichaamsdelen. Deze lijm, speciaal ontwikkeld voor ABS-carrosserieën, is geschikt voor alle modellen auto's zonder rijbewijs. De samenstelling van poylmer geeft het een onvergelijkbare elasticiteit en duurzaamheid.
€ 9,88
product

SINTO merk niet-geweven glasvezel stof
€ 9,03
product

SINTO standaard plamuur in 115gr voor het herstellen en vullen van carrosserieën
€ 7,01
Handvat voor spuitbus

Universele verfspuitbus Als u wilt schilderen met een professionele afwerking, koop dan dit verfblik met handvat om het aanbrengen van uw verf te vergemakkelijken en een professionele afwerking te krijgen.
€ 5,95
Carrosserie klinknagel

LICHAAM RIVET Met deze extra grote kop carrosserieklinknagels kunt u al uw carrosserieverstevigingen vastzetten. Ze zijn herbruikbaar en kunnen gemakkelijk in een oogwenk worden geïnstalleerd.
€ 0,40