Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Versnellingsbak JDM

JDMPiecesanspermis.fr biedt een scala aan versnellingsbakken voor licentie-vrije auto's van , een onklopbare prijs en superieure afwerking zijn zeker om u tevreden te stellen.

Actieve filters

Olie van vak bridge-omvormer

HALFSYNTHETISCHE OLIE VOOR ALLE VOERTUIGEN ZONDER RIJBEWIJS Deze olie is een semi-synthetisch product voor uw kleine auto. Van grote kwaliteit, deze referentie past op alle modellen en merken van auto's zonder licentie.
€ 12,00
Versnellingsbak oorspronkelijke jdm

JDM ABACA / ALBIZIA / ALOES / ROXSY / XHEOS Deze originele versnellingsbak is compatibel met de volgende modellen Abaca, Albizia, AloesRoxsy en Xheos van het merk JDM . Dit stuk van hoge kwaliteit is zeker een waarde, zijn kortingsprijs is een ander voordeel!
€ 602,98
De oorspronkelijke microcar versnellingsbak

Aixam 400i, A540, Microcar Lyra Virgo, Chatenet Stella / Media, JDM Titane III, Bellier VX550, Casalini M10, 12, 14, Greca Eke - 1/10 Deze versnellingsbak is ontworpen voor Microcar Virgo van de 1e tot de 3e generatie, alsmede op het model Lyra, maar ook op de Aixam 400I, A540, ChatenetEN JDM, Bellier, Casalini. Merk op dat dit onderdeel voorbehouden is voor modellen met 13 inch wielen.
€ 602,98
Meter terug microcar mgo - 1008030

Voor Comex versnellingsbak Deze zender is bestemd voor voertuigen zonder rijbewijs die zijn uitgerust met een Comex-versnellingsbak. Hij stuurt de informatie over de snelheid van uw auto terug naar de snelheidsmeter.
€ 69,47
  • Promo!
Reparatie kit in stilfreni

STILFRENI (LIGIER, JDM,...) Deze reparatieset maakt de reparatie van Stilfreni versnellingsbakken voor kleine auto's mogelijk tegen een lage prijs Ligier JDM ,... Met Piecesanspermis.fr, niets is gemakkelijker dan om een nieuwe look voor uw kleine auto tegen een onklopbare prijs.
€ 59,58 € 69,58
  • Promo!
Stilfreni reparatieset Bellier / JDM

Bellier en JDM U moet alle spionafdichtingen en lagers van uw VSP vervangen, maar u wilt niet de hele versnellingsbak vervangen. Dankzij onze complete reparatieset voor stilfreni versnellingsbakken, is het nu mogelijk
€ 58,57 € 68,57
  • Promo!
Kit reparatie vak comex

COMEX (AIXAM, MICROCAR,....) Deze reparatieset is speciaal aangepast voor kleine auto's ( Aixam , Microcar ) met een Comex versnellingsbak. Het bevat de carter pakking, de spion afdichtingen en alle lagers die u nodig heeft om uw omkeerder weer tot leven te brengen. Voor de Aixam van 1997 tot 2008
€ 59,58 € 69,58
Carter links vak jdm - bellier

LINKS VERSNELLINGSBAKHUIS VOOR JDM ABACA - ALBIZIA - ALOES - TITANIUM / BELLIER - DIVANE - OPAL - JADE Dit linker versnellingsbakhuis is gereserveerd voor de modellen Abaca, Albizia, Aloes en Titane van het merk JDM en de modellen Divane, Opale en Jade het merk Bellier . Met een degelijkheid die elke test doorstaat en een aantrekkelijke prijs, belet niets u om uw defecte onderdeel te vervangen.
€ 146,21
Carter rechts vak jdm - bellier

RECHTER VERSNELLINGSBAKHUIS VOOR JDM ABACA - ALBIZIA - ALOES - TITANIUM / BELLIER DIVANE - OPALE - JADE Deze rechter versnellingsbak behuizing werd gemaakt voor de JDM auto's zonder licentie en voor de Bellier . Dit model zal perfect passen bij de modellen Abaca, Albizia, Aloes en Titane voor JDM's en op modellen Opale, Divane en Jade het merk Bellier.
€ 146,21
Tekenreeks van vak stilfreni

VOOR STILFRENI VERSNELLINGSBAK Je hebt een Stilfreni versnellingsbak en je moet de ketting vervangen? Dit product, dat zonder rijbewijs aan uw voertuig kan worden aangepast, is de ideale vervanging voor uw defecte onderdeel.
€ 45,27
Motor Spion afdichting lombardini

Motor Spion afdichting lombardini Originele afdichtring voor motor Lombardini. Afm. binnendiameter 120, buitendiameter 02, dikte 67. Elastomeer rubberen ring afdichting .
€ 6,55
Afdichting voor vak kant cardan stilfreni

SPION PAKKING VOOR STILFRENI VERSNELLINGSBAK CARDAN KANT. Deze kwaliteitsspion pakking 20x47x7 voor Stilfreni versnellingsbak wordt gemonteerd aan de cardan zijde van de versnellingsbak. Het doel ervan is de olie in de omkeeras van het voertuig vast te houden en aldus breuk van de lagers en rondsels in de versnellingsbak te voorkomen
€ 6,55
Zegel voor vak stilfreni kant dimmer

SPION PAKKING VOOR STILFRENI VERSNELLINGSBAK AFMETING 25X47X7. Deze spionagepakking is zeer nuttig voor de versnellingsbak, omdat zij de olie vasthoudt dankzij haar recuperatielippen en aldus olielekken in de omkeerbrug voorkomt. Zo hoeft het oliepeil van de versnellingsbak niet regelmatig te worden ververst.
€ 6,55
Afdichtingsring

Voor Stilfreni versnellingsbakken (mechanische versnellingsbak) Voor de best mogelijke afdichting van de mechanische tegenoverbrenging van uw Stilfreni tandwielkast kiest u deze afdichtring.
€ 5,55
As stilfreni

Voor stilfreni versnellingsbak Deze afgeprijsde aandrijfas is bedoeld voor voertuigen zonder rijbewijs van de volgende merken LigierJDM of Bellier uitgerust met Stilfreni versnellingsbak.
€ 95,79
Dimmersleutelkast

Piecesanspermis.fr biedt u deze sleutel voor de versnellingsbak variator gelegen op de as van de versnellingsbak die het mogelijk maakt om te houden van de variator. Dit onderdeel past op alle versnellingsbakvariatoren, ongeacht het model van het voertuig.
€ 3,43
Spionafdichting voor COMEX-doos aan de aandrijfzijde

SPION AFDICHTING VOOR COMEX VERSNELLINGSBAK GEMONTEERD OP DE VARIATOR ZIJDE AFMETING 25X40X7. Deze hoge kwaliteit spion afdichting zal worden gemonteerd op de as van uw Comex versnellingsbak, aan de variator kant. Het voorkomt diverse olielekkages uit de versnellingsbak. Een nuttig onderdeel en altijd met korting!
€ 6,55
Joint de carter

Carterpakking Aixam De injectorpakking is een essentieel auto-onderdeel dat ontworpen is om een betrouwbare afdichting te garanderen tussen de injectorpijp en de motor van je auto. De belangrijkste functie is het voorkomen van brandstoflekken, zodat het injectiesysteem goed werkt. Kies deze kwaliteitspakking voor injectorpijpen om de prestaties van je motor te behouden en ongewenste brandstoflekken te voorkomen. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor gemoedsrust en optimale prestaties van je injectiesysteem.
€ 5,14