Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Wielnaaf

De naaf verbindt het wiel met het chassis. Zijn rol is het bevestigen van elk aandrijfwiel. Hij laat het wiel draaien via een lager, dat vaak direct geïntegreerd is. Aixam Ligier Microcar Bekijk onze wielnaven voor , , ...

Actieve filters

Moyeu de roue avant Ligier

Ligier XTOO 1, 2, Maxr, RS, S, Optimax, Microcar Cargo De aanpasbare wielnaaf links- of rechtsvoor is een essentieel onderdeel om te zorgen voor een solide en betrouwbare verbinding tussen het wiel en de as van je rijbewijsvrije auto. Met zijn robuuste ontwerp en superieure kwaliteit garandeert deze wielnaaf optimale prestaties en veilig rijden. Kies voor deze aanpasbare wielnaaf om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van je wielsysteem te garanderen, zodat je kunt genieten van een soepele, zorgeloze rijervaring.
€ 68,47
Moyeu de roue avant Aixam

Aixam Grecav 300, 400, 500, 400 Evo, 500 Evo, 400.4, 500.4, 500.5, A721, A741, A751, City, Roadline, Scouty, Crossline, Eke, Eke Pick-up, Sonic De originele voorwielnaaf links of rechts is een essentieel onderdeel voor een soepele rotatie en stabiliteit van de wielen op je rijbewijsvrije auto. Deze naaf is vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en staat garant voor optimale prestaties en duurzaamheid op de lange termijn. Kies voor deze originele wielnaaf om de betrouwbaarheid en veiligheid van je voertuig te garanderen, zodat je met het volste vertrouwen kunt rijden.
€ 158,31
Naaf achterwiel Microcar, Ligier

Microcar MGO2, M8, F8C, First, Ligier Optimax, Ixo, JSRC De originele naaf van het achterwiel is een cruciaal onderdeel om het achterwiel stevig op zijn plaats te houden op je rijbewijsvrije auto. Deze naaf is gemaakt van duurzame en bestendige materialen en zorgt voor een betrouwbare verbinding tussen het wiel en de as, waardoor veilig rijden en optimale prestaties op de weg gegarandeerd zijn. Kies voor deze originele achterwielnaaf om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van je wielsysteem te garanderen, zodat je soepel en zorgeloos kunt rijden.
€ 75,52
Moyeu de roue arrière Microcar

Microcar MC1, MC2 De aanpasbare naaf van het achterwiel is een cruciaal onderdeel om het achterwiel stevig op zijn plaats te houden op je rijbewijsvrije auto. Deze naaf is gemaakt van duurzame en resistente materialen en zorgt voor een betrouwbare verbinding tussen het wiel en de as, zodat je veilig kunt rijden en optimaal kunt presteren op de weg. Kies voor deze aanpasbare naaf voor het achterwiel om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van je wielsysteem te garanderen, voor een soepele en zorgeloze rijervaring. Zorg ervoor dat u het model remschijf controleert, d.w.z. dat u remschijven zonder groeven hebt die met 4 schroeven zijn bevestigd. Er zijn verschillende bevestigingen op deze voertuigen.
€ 115,45
Moyeu de roue avant Chatenet

Chatenet Media (2e bewerking), Barooder, SpeedinocH26, CH28, CH30, CH32 (coram) De aanpasbare wielnaaf links- of rechtsvoor is een essentieel onderdeel voor een solide en betrouwbare verbinding tussen het wiel en de as van je rijbewijsvrije auto. Met zijn robuuste ontwerp en superieure kwaliteit garandeert deze wielnaaf optimale prestaties en veilig rijden. Kies voor deze aanpasbare wielnaaf om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van je wielsysteem te garanderen, zodat je kunt genieten van een soepele, zorgeloze rijervaring.
€ 70,89
Moyeu de roue avant JDM

JDM Albizia, Abaca, Aloes De aanpasbare wielnaaf voor links of rechts is een essentieel onderdeel voor een solide en betrouwbare verbinding tussen het wiel en de as van je rijbewijsvrije auto. Met zijn robuuste ontwerp en superieure kwaliteit garandeert deze wielnaaf optimale prestaties en veilig rijden. Kies voor deze aanpasbare wielnaaf om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van je wielsysteem te garanderen, zodat je kunt genieten van een soepele, zorgeloze rijervaring
€ 77,54
Naaf achterwiel Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, SporteevocH40 en CH46

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, CH33, SporteevocH40, CH46 De aanpasbare naaf voor het achterwiel, speciaal ontworpen voor modellen zonder rijbewijs, biedt betrouwbare prestaties en uitzonderlijke duurzaamheid. Dankzij de nauwkeurige compatibiliteit en eenvoudige montage zorgt deze naaf voor een soepele rotatie van de achterwielen, wat bijdraagt aan een veilige en stabiele rit. Kies voor deze aanpasbare achterwielnaaf en geniet van een optimale, veilige rijervaring tijdens elke rit.
€ 60,40
Moyeu de roue avant JDM

JDM Aloes tweede montage, Roxsy, Xheos Moet je je voorwielnaaf links of rechts vervangen? JDM ? Koop onze nieuwe en originele onderdelen voor de modellen Aloes, Roxsy en Xheos.
€ 77,54
Moyeu de roue arrière Microcar

Microcar MC1, MC2 3e montage Moet je de naaf van je achterwiel vervangen? Microcar ? Koop ons nieuwe originele onderdeel dat speciaal is ontworpen voor de MC1- en MC2-modellen Zorg ervoor dat je het model van de remschijf controleert, d.w.z. dat je ongegroefde remschijven hebt die met 4 schroeven zijn vastgezet. Er zijn verschillende bevestigingen op deze voertuigen.
€ 0,00
Moyeu de roue arrière

Ligier Microcar Dué JS50, JS50L (fase 2, 3) JS60, MGO 4/5, 6, 3/5, 6 Ligier Microcar DuéOntdek onze originele achterwielnaaf die speciaal is ontworpen voor voertuigen , en . Met zijn uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbare prestaties biedt onze originele achterwielnaaf extra gemoedsrust voor uw dagelijkse woon-werkverkeer en avonturen op de weg. Kies onze originele achterwielnaaf en geniet van een veilige en zorgeloze rijervaring.
€ 108,78
Moyeu de roue arrière -...

LIGIER JS50, JS50L, MICROCAR MGO3, 4/5, DUÉ 3/5 Ligier Microcar Dué Ontdek onze originele achterwielnaven, verkrijgbaar in linker- en rechteruitvoering, speciaal ontworpen voor diverse modellen, waaronder de JS50 & JS50L (fase 1 en 2), MGO 3, MGO 4 en 5, evenals 3/5. Ligier Microcar DuéInvesteer in kwaliteit en betrouwbaarheid door te kiezen voor onze originele achterwielnaven voor je , of . Met hun uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbare prestaties bieden onze originele achterwielnaven een veilige en zorgeloze rijervaring en voldoen ze aan de specifieke eisen van je model.
€ 117,07
Moyeu de roue arrière

XTOO 2, XTOO Max, XTOO R, RS, S De naaf van het achterwiel is een essentieel onderdeel van het ophangingssysteem van uw voertuig. Dit onderdeel bevestigt het achterwiel stevig aan de as en zorgt ervoor dat het wiel soepel draait terwijl het het gewicht van het voertuig draagt. Kies deze kwaliteitsachterwielnaaf om de prestaties van je achterwielophanging te behouden en veilig te kunnen rijden. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor uw gemoedsrust op de weg.
€ 130,98
Moyeu de roue avant

Microcar MGO1 Microcar Moet je je linker of rechter voorwielnaaf vervangen? Microcar Koop ons nieuwe originele onderdeel dat speciaal is ontworpen voor MGO 1-modellen
€ 116,44
  • Nieuw
Moyeu de roue avant Ligier,...

Ligier Microcar M.Cross Dué Dué Ixo, JSRC, Optimax, JS50, JS50L, JS60, Flex, Myli, Be Sun, Cargo, MGO2, 3, 4/5, 6, Flex, , F8C, M8, First, 2, 3/5, 6 De voorwielnaaf bevestigt het wiel aan het chassis van de auto en het lager zorgt ervoor dat het wiel optimaal draait. De naaf moet worden vervangen bij hevige schokken op het assenstel of als deze kromtrekt naarmate de auto slijt.
€ 40,92