Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Snelheid controller delen

De schijf lijkt te hebben een probleem? Geen paniek, dit is niet te zeggen dat er buiten gebruik! U kunt bepaalde delen van uw schijf vervangen, het is waarom Mini-auto-parts biedt u al haar delen van stations (massa is massa, rekening houdend met, bus,...) om te rijden zonder een licentie.

Actieve filters

Deur gewicht controller

ALLE VARIATOR MODELLEN Deze variator gewicht houder zal perfect passen in uw voertuig zonder een licentie. Inderdaad, dit kwaliteitsonderdeel is aanpasbaar aan de meerderheid van de motoren, gemakkelijk en met een discount prijs!
€ 4,94
De massale station deur na 2008

Voor nieuwe modellen motoraandrijvingen na 2008 Deze gewichthouder past perfect op nieuw model motorvariatoren, na 2008. Dit originele onderdeel zal u volledige voldoening schenken door zijn weerstand en zijn betrouwbaarheid. Dit onderdeel wordt verkocht per eenheid.
€ 7,97
Pad senior

NIEUW MODEL AIXAM / LIGIER / MICROCAR.... Deze bovenste lager zal perfect passen op uw variator. Let op: dit model is gereserveerd voor de nieuwe modellen Aixam , Ligier of zelfs Microcar .
€ 5,55
Pad lager

NIEUW MODEL AIXAM / LIGIER / MICROCAR... Deze lagere lager zal perfect passen om uw variator. Let op: dit model is gereserveerd voor de nieuwe modellen Aixam , Ligier of zelfs Microcar .
€ 5,34
Massa station 160 g

Aandrijving Grond Deze massa is gemonteerd op de motor variator, zal het perfect vervangen uw defecte onderdeel. Merk op dat deze massa 160 gram weegt met een gewicht van 160 gram.
€ 20,07
Aandrijfmassa

190 GRAMS GEWICHT voor alle motoren Deze massa variator is aanpasbaar op het grootste deel van de motoren die de auto's uit te rusten zonder licentie. Dit onderdeel weegt 190 gram, het vervangt perfect uw originele onderdeel.
€ 17,04
Gewicht aandrijving 220g

220 gram massa Deze massa van 220 gram is bestemd voor alle schijven van na 2008.
€ 15,02
Pad senior

OUD MODEL AIXAM / LIGIER / MICROCAR Deze bovenste bus is voor oudere modellen van auto's zonder rijbewijs. Dit type bus past op oudere modellen Aixam> , Ligier> en Microcar> . >
€ 5,55
Pad lager

OUD MODEL AIXAM / LIGIER / MICROCAR... Dit onderste lager is bedoeld voor de oude modellen van de merken Aixam , Ligier of zelfs Microcar . Het vervangt uw originele onderdeel gemakkelijk en tegen een lagere prijs.
€ 4,94
Motor variator spacer vóór 2008

LAGERSTEUN SPACER Deze lagersteun spacer is aanpasbaar op vele merken zoals Aixam , Ligier , Microcar JDM , Chatenet of zelfs Bellier . Past op de motor variator voor 2008.
€ 15,02
Motor afstandhouder 2008

Variator afstandhouder na 2008 Deze variator spacer is aanpasbaar op alle modellen van voertuigen zonder licentie na 2008.
€ 15,02
Hulpstuk met aandrijving met variabele snelheid

Versnellingsbak variator bevestiging Deze set van een bout, een platte ring, en een splitring (anti-slos) zal worden gebruikt om vast te stellen in de beste omstandigheden de versnellingsbak variator van uw auto zonder licentie. Het is uitsluitend ontworpen voor auto's van de volgende merken Aixam en Grecav
€ 15,02
Motorvariator massaveer

Massaveer voor motorvariator vóór 2008 Vervang uw motor variator massa lente dankzij onze nieuwe en aanpasbare deel op Piecesanspermis.fr. Deze variator massa veer zorgt voor de juiste positie van de massa in de massa houder, als deze veer defect is uw toeren en dus de snelheid van uw voertuig zal worden verzwakt
€ 2,72
Motorvariatorveer na 2008

Motorvariatorveer na 2008 De veer is een belangrijk onderdeel in het openen en sluiten van uw motor variator en zorgt ervoor dat de kracht van uw voertuig toeneemt. Aarzel niet deze te vervangen wanneer u een snelheidsdaling vaststelt en moeilijkheden bij het openen of sluiten van uw frequentieregelaar.
€ 28,94
Bevestigingskegel voor motoraandrijving

Motorvariator montagekegel voor Lombardini DCi Deze montage kegel zorgt ervoor dat uw motor variator correct is gepositioneerd tijdens de installatie. Zonder dit onderdeel zul je niet in staat zijn om uw nieuwe variator te monteren. Speciaal ontwikkeld voor motoren Lombardini LWD 442 en 492 DCi motoren.
€ 53,34
Dimmersleutelkast

Piecesanspermis.fr biedt u deze sleutel voor de versnellingsbak variator gelegen op de as van de versnellingsbak die het mogelijk maakt om te houden van de variator. Dit onderdeel past op alle versnellingsbakvariatoren, ongeacht het model van het voertuig.
€ 3,43
Lager met variabele snelheid

VOOR ALLE MODELLEN U denkt dat u een verdacht geluid hebt gehoord dat uit uw motorvariator komt? Geen paniek, het kan niet nodig zijn om de hele variator te vervangen. Deze motor variator lager is compatibel met alle modellen voor auto's zonder rijbewijs.
€ 25,11
Versnellingsbakveer

Aanpasbaar op alle modellen van vóór het merk 2008 Aixam, Ligier, Microcar, ChatenetJDM, BellierGrieks.
€ 27,12
Schoen 2

AIXAM / LIGIER / MICROCAR / JDM / BELLIER/ CHATENET - Verkocht per eenheid Deze schoenen zijn aanpasbaar op de volgende modellen Aixam , Ligier , Microcar JDM , Bellier en Chatenet modellen van auto's zonder rijbewijs. Er zijn 2 modellen, aarzel niet om ons team om advies te vragen.
€ 4,54
Klomp 3

AIXAM / LIGIER / MICROCAR / CHATENET / JDM / BELLIER - Verkocht per eenheid Deze schoenen zijn aanpasbaar op de volgende modellen Aixam , Ligier , Microcar , JDM , Bellier en Chatenet van auto's zonder rijbewijs. Er zijn 2 modellen, aarzel niet om ons team om advies te vragen.
€ 4,54
HANSEN aandrijfschoen

Variator schoen HANSEN Deze Hansen variator schoen is aanpasbaar op de modellen van voertuigen zonder licentie van de merken. In geval van twijfel, aarzel niet om ons team om advies te vragen.
€ 6,55
Moer van de variabele versnellingsbak

Moer voor variator versnellingsbak Deze moer maakt de bevestiging van de versnellingsbak variator op sommige auto's zonder vergunning.
€ 1,50
Motor variator moer

AIXAM / LIGIER / MICROCAR / JDM / CHATENET... Deze variator moer is een kwaliteit onderdeel, dat uw motor variator zal passen op de bel. Deze referentie kan worden gebruikt voor de volgende merken Aixam , Ligier , Microcar , JDM en tenslotte Chatenet .
€ 2,97
Aandrijvingsklemmen

ALLE VARIATOR MODELLEN Deze variator clip is aanpasbaar op de meerderheid van de variatoren die de auto's uit te rusten zonder vergunning. Dit kwaliteitsonderdeel zal aan uw verwachtingen voldoen.
€ 4,94
Schroef aandrijfmotor

Motor variator schroef Deze schroef kan de variator worden vastgesteld op alle auto's zonder vergunning, behalve die van de merken Aixam en Grecav .
€ 7,26
AIXAM motor variator schroef

AIXAM motor variator schroef Deze schroef kan de variator worden gemonteerd op AIXAM voertuigen zonder een licentie.
€ 12,09
Vis de support cônique de variateur moteur

Ligier Microcar Chatenet Bellier JDM Dué Grecav, , , , , Lombardini Focs en Progress De motorvariatorconussteunschroeven bieden een robuuste en veilige bevestiging voor de variator van je sportwagen. Gemaakt van hoogwaardige materialen, garanderen deze schroeven een stevige grip, wat bijdraagt aan een soepele en betrouwbare overbrenging van het motorvermogen. Kies voor deze conische motorvariatorsteunschroeven om de optimale prestaties van je transmissiesysteem te behouden, zodat je zorgeloos kunt blijven rijden. afmetingen: 10 X 40
€ 3,18
Support cônique de variateur Ligier, Microcar, Chatenet, JDM, Bellier, Grecav, Dué

Ligier Microcar Chatenet Bellier JDM Grecav, , , , , Dué De conussteun van de motorvariator is het onderdeel waarmee de motorvariator aan het vliegwiel is bevestigd. Als dit onderdeel defect raakt, moet de steun zo snel mogelijk worden vervangen om je variator te beschermen.
€ 75,52
Bol de variateur moteur

Aixam Microcar Ligier Chatenet Bellier Casalini Dué, , , , , , , Grecav Optimaliseer de prestaties van je auto met onze aanpasbare variatorkom. Deze variatorkom is ontworpen voor een soepele en efficiënte overbrenging en verbetert de algehele prestaties van je auto. De duurzame constructie en nauwkeurige pasvorm maken het een essentieel onderdeel voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbare vervangende oplossing. Dankzij de eenvoudige installatie en uitgebreide compatibiliteit past deze variatorkom op veel modellen licentievrije auto's. Bestel hem vandaag nog voor een soepelere rit en een betere ervaring op de weg
€ 40,23
Douille cylindrique adaptable variateur boite

Ligier, Microcar Optimaliseer de prestaties van je auto met onze hoogwaardige cilindrische adapter. Ontworpen om perfect te passen en een soepele werking te garanderen, garandeert onze cilindrische bus een stabiele en veilige verbinding tussen de essentiële onderdelen van je auto. Onze aanpasbare cilindrische bus is eenvoudig te installeren en compatibel met verschillende rijbewijsvrije automodellen. Het is het ideale accessoire om de integriteit en betrouwbaarheid van je voertuig te behouden. Bestel vandaag nog voor optimale prestaties en rijvertrouwen
€ 12,60
Clip de coussinet de variateur moteur

Motor variator bus clip De clip van de motorvariatorbus is een klein maar essentieel onderdeel dat is ontworpen om de variatorbussen van je auto op hun plaats te houden. Deze bussen zijn een belangrijk onderdeel van het transmissiesysteem en de variator, die de snelheid van de transmissie regelt. De bussenklem zorgt ervoor dat de bussen op hun plaats blijven, waardoor de variator optimaal kan werken. Kies deze kwaliteitsvolle variatorbusklem om de betrouwbaarheid van je transmissie en variator te behouden. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor veilig rijden.
€ 4,84
Came de variateur boîte

Versnellingsbak variatornok, recente modellen De variatornok van de versnellingsbak is een essentieel onderdeel van het transmissiesysteem van een voertuig dat is uitgerust met een automatische of continu variabele transmissie (CVT). Dit onderdeel is verantwoordelijk voor het continu aanpassen van de versnellingen aan de rijomstandigheden om de prestaties van het voertuig te optimaliseren. Kies deze kwaliteitsvariatornok om de prestaties van je automatische of CVT-transmissie te behouden en een soepele rit te garanderen. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor gemoedsrust op de weg.
€ 79,66
Bol de variateur

Variatorbak voor modellen van vóór 2008 De aanpasbare variatorbak voor modellen van voor 2008 is een essentieel onderdeel van het transmissiesysteem van je auto. Dit onderdeel maakt deel uit van de variator, die verantwoordelijk is voor het variëren van het toerental en koppel van de motor, wat de prestaties van je auto direct beïnvloedt. Kies deze kwaliteitsvariatorkom om de prestaties van je transmissie te behouden en te zorgen voor een soepele aandrijving. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor de best mogelijke rijervaring, vooral op modellen van voor 2008.
€ 23,09
  • Nieuw
Vis variateur moteur

Lombardini LDW 442 DCi , LDW 492 DCi en LDW 480 HDi motoren De motorvariatorschroef is een essentieel onderdeel voor een optimale werking van de motor van een kentekenvrije auto. Hij regelt het motortoerental door de hoeveelheid brandstof te regelen die de verbrandingskamer binnenkomt. De motorvariatieschroef is eenvoudig te installeren en garandeert optimale prestaties en soepel rijgedrag voor je rijbewijsvrije auto. Bestel nu!
€ 25,11