Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Ligier Nova

Een probleem van de carrosserie voor modellen Nova Ligier merk, vindt u hier alle aanpasbare items nodig om te herstellen van uw voertuig voor een renovatie

Actieve filters

  • Promo!
Motorkap Ligier Nova

Ligier Nova U bent de trotse eigenaar van een Ligier Nova, maar de motorkap van deze is zo beschadigd dat hij vervangen moet worden? Piecesanspermis.fr biedt u deze ABS plastic motorkap gewijd aan uw auto zonder vergunning. Omdat dit deel ruw is, moet het gegrond en geverfd worden.
€ 135,16 € 140,16
  • Promo!
Barrière schokken voor ligier nova

LIGIER NOVA De bumper voor Ligier NOVA die wij aanbieden zijn zeer betrouwbare producten. Zij worden niet alleen tegen een zeer lage prijs aangeboden, maar zijn ook zeer gemakkelijk te installeren en aan te passen.
€ 79,83 € 99,83
  • Promo!
Barrière voor ligier nova achterzijde schokken

LIGIER NOVA De achterbumper voor Ligier NOVA is een van onze beste producten: uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, het is zeer gemakkelijk aanpasbaar Wij hebben veel onderdelen voor uw auto, bekijk onze catalogus!
€ 79,83 € 99,83
Grille voordat ligier nova

LIGIER NOVA ZENITH VOORGRILLE Deze prachtige grille werd ontworpen voor het model van auto's zonder rijbewijs Ligier NOVA ZENITH. U zult zeer tevreden zijn en de prijs kan u alleen maar verheugen.
€ 46,28
Vlamkeerpl voor ligier nova

LIGIER NOVA Hier is het onderdeel dat nodig is om de luchtdeflector van een auto zonder rijbewijs te vervangen Ligier NOVA. Het is een zeer betrouwbaar product dat zeer snel en tegen een zeer concurrerende prijs bij u wordt afgeleverd
€ 45,27
LIGIER spuitbus

Deze spuitbus verf is speciaal ontwikkeld voor voertuigen LigierMet deze spuitbus van 400 ml kunt u gemakkelijk uw spatborden, bumpers, achterklep... Het is belangrijk te weten dat het rendement van een spuitverf over het algemeen 5 m2 per liter bedraagt. Dit betekent dat een bus verf van 400 ml ongeveer 2 m2 kan bedekken.
€ 0,00
LIGIER V2-logo

Om het logo op uw Ligier modellen na 2015.
€ 39,53
Geconfronteerd met achterzijde ligier nova

LIGIER NOVA achterbumper Hier is een mooie bekleding speciaal ontworpen voor de achterbumper van uw Ligier NOVA. Het is een onderdeel van zeer goede kwaliteit dat uw auto zal verfraaien. Het wordt, zoals al onze producten, aangeboden tegen een zeer goede prijs.
€ 35,00
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 750gr
€ 20,12
product

SINTO tweecomponenten glasvezelversterkte polyesterplamuur voor de reparatie van grote gebreken aan autocarrosserieën
€ 15,08
product

SINTO tweecomponentenplamuur voor het repareren, vullen en lijmen van o.a. autocarrosserieën, motorfietsen..
€ 13,06
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 350gr
€ 13,06
product

SINTO speciale bumperlak, zwart
€ 10,03
Lijm

Voorruitlijm 310 ml Lijm voor bumpers, vleugels, voorruit Deze voorruit- en carrosserielijm is geschikt voor alle VSP-modellen en is het onmisbare accessoire om ervoor te zorgen dat uw voorruit goed vastzit! Gemakkelijk te gebruiken, zorgt voor een perfecte grip op uw voorruit of uw lichaamsdelen door alle trillingen te absorberen.
€ 9,98
product

Speciale verf voor het retoucheren en decoreren van SINTO autovelgen
€ 9,98
Carrosserielijm MS Polymeer 310 ml

Lichaamslijm 310 ml Lijm voor vleugels, motorkap, vleugelwangen en diverse lichaamsdelen. Deze lijm, speciaal ontwikkeld voor ABS-carrosserieën, is geschikt voor alle modellen auto's zonder rijbewijs. De samenstelling van poylmer geeft het een onvergelijkbare elasticiteit en duurzaamheid.
€ 9,88
product

SINTO merk niet-geweven glasvezel stof
€ 9,03
product

SINTO standaard plamuur in 115gr voor het herstellen en vullen van carrosserieën
€ 7,01
Handvat voor spuitbus

Universele verfspuitbus Als u wilt schilderen met een professionele afwerking, koop dan dit verfblik met handvat om het aanbrengen van uw verf te vergemakkelijken en een professionele afwerking te krijgen.
€ 5,95
Carrosserie klinknagel

LICHAAM RIVET Met deze extra grote kop carrosserieklinknagels kunt u al uw carrosserieverstevigingen vastzetten. Ze zijn herbruikbaar en kunnen gemakkelijk in een oogwenk worden geïnstalleerd.
€ 0,40