Categorieën
Zoeken op voertuig

Ligier Nova

Een probleem van de carrosserie voor modellen Nova Ligier merk, vindt u hier alle aanpasbare items nodig om te herstellen van uw voertuig voor een renovatie

Actieve filters

  • Promo !
Barrière schokken voor ligier nova

LIGIER NOVA De bumper voor Ligier NOVA die wij aanbieden zijn zeer betrouwbare producten. Zij worden niet alleen tegen een zeer lage prijs aangeboden, maar zijn ook zeer gemakkelijk te installeren en aan te passen.
€ 79,83 € 99,83
Grille voordat ligier nova

LIGIER NOVA ZENITH VOORGRILLE Deze prachtige grille werd ontworpen voor het model van auto's zonder rijbewijs Ligier NOVA ZENITH. U zult zeer tevreden zijn en de prijs kan u alleen maar verheugen.
€ 46,28
  • Promo !
Barrière voor ligier nova achterzijde schokken

LIGIER NOVA De achterbumper voor Ligier NOVA is een van onze beste producten: uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, het is zeer gemakkelijk aanpasbaar Wij hebben veel onderdelen voor uw auto, bekijk onze catalogus!
€ 79,83 € 99,83
Geconfronteerd met achterzijde ligier nova

LIGIER NOVA achterbumper Hier is een mooie bekleding speciaal ontworpen voor de achterbumper van uw Ligier NOVA. Het is een onderdeel van zeer goede kwaliteit dat uw auto zal verfraaien. Het wordt, zoals al onze producten, aangeboden tegen een zeer goede prijs.
€ 35,00
  • Promo !
Motorkap Ligier Nova

Ligier Nova U bent de trotse eigenaar van een Ligier Nova, maar de motorkap van deze is zo beschadigd dat hij vervangen moet worden? Piecesanspermis.fr biedt u deze ABS plastic motorkap gewijd aan uw auto zonder vergunning. Omdat dit deel ruw is, moet het gegrond en geverfd worden.
€ 135,16 € 140,16
LIGIER V2-logo

Om het logo op uw Ligier modellen na 2015.
€ 35,19
Carrosserie klinknagel

LICHAAM RIVET Met deze extra grote kop carrosserieklinknagels kunt u al uw carrosserieverstevigingen vastzetten. Ze zijn herbruikbaar en kunnen gemakkelijk in een oogwenk worden geïnstalleerd.
€ 0,40
Lijm

Voorruitlijm 310 ml Lijm voor bumpers, vleugels, voorruit Deze voorruit- en carrosserielijm is geschikt voor alle VSP-modellen en is het onmisbare accessoire om ervoor te zorgen dat uw voorruit goed vastzit! Gemakkelijk te gebruiken, zorgt voor een perfecte grip op uw voorruit of uw lichaamsdelen door alle trillingen te absorberen.
€ 9,98
Carrosserielijm MS Polymeer 310 ml

Lichaamslijm 310 ml Lijm voor vleugels, motorkap, vleugelwangen en diverse lichaamsdelen. Deze lijm, speciaal ontwikkeld voor ABS-carrosserieën, is geschikt voor alle modellen auto's zonder rijbewijs. De samenstelling van poylmer geeft het een onvergelijkbare elasticiteit en duurzaamheid.
€ 9,88
Handvat voor spuitbus

Universele verfspuitbus Als u wilt schilderen met een professionele afwerking, koop dan dit verfblik met handvat om het aanbrengen van uw verf te vergemakkelijken en een professionele afwerking te krijgen.
€ 5,95
LIGIER spuitbus

Deze spuitbus verf is speciaal ontwikkeld voor voertuigen LigierMet deze spuitbus van 400 ml kunt u gemakkelijk uw spatborden, bumpers, achterklep... Het is belangrijk te weten dat het rendement van een spuitverf over het algemeen 5 m2 per liter bedraagt. Dit betekent dat een bus verf van 400 ml ongeveer 2 m2 kan bedekken.
€ 0,00
product

SINTO tweecomponentenplamuur voor het repareren, vullen en lijmen van o.a. autocarrosserieën, motorfietsen..
€ 13,06
product

SINTO standaard plamuur in 115gr voor het herstellen en vullen van carrosserieën
€ 7,01
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 350gr
€ 13,06
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 750gr
€ 20,12
product

SINTO tweecomponenten glasvezelversterkte polyesterplamuur voor de reparatie van grote gebreken aan autocarrosserieën
€ 15,08
product

SINTO merk niet-geweven glasvezel stof
€ 9,03
product

Speciale verf voor het retoucheren en decoreren van SINTO autovelgen
€ 9,98
product

SINTO speciale bumperlak, zwart
€ 10,03