Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Windows Aixam

Aixam Is je zijruit of achterruit van je kleine auto kapot? Aarzel niet om het te veranderen voor minder. Piecesanspermis biedt u een breed scala van ramen tegen onklopbare prijzen. Deze aanpasbare onderdelen passen perfect op uw Aixam.

Actieve filters

Vitre teintée portière droite Aixam

Aixam A721 , A741 , A751 , City, City S , Roadline, Scouty, Crossline U heeft een impact gehad op de zijruit (bestuurderskant) van uw Aixam en het staat op het punt te breken? Wacht niet om het te vervangen door ons deurglas, speciaal ontworpen voor VSP Aixam.
€ 100,73
Vitre teintée portière droite Aixam

Aixam City, Crossline, Crossover, GTO (van de Impulse reeks, Vision en Sensation) en Minauto Toegang, Kruis (van de Sensation) U heeft een klap op het glas van uw VSP gekregen en het staat op het punt te breken? Wacht niet om het te vervangen door ons portierglas (passagierszijde) speciaal ontworpen voor uw auto.
€ 147,12
Vitre teintée portière droite Aixam

Aixam City, Crossline, Crossover, GTO (van de Impulse reeks, Vision en Sensation) en Minauto Toegang, Kruis (van de Sensation) U heeft een klap op het glas van uw VSP gekregen en het staat op het punt te breken? Wacht niet om het te vervangen door ons portierglas (bestuurderszijde) speciaal ontworpen voor uw auto.
€ 147,12
Aixam Getint rechter...

Aixam Minauto City , Crossline , Crossover , GTO (uit de gamma's Impulsion , Vision en Sensation) en Access, Cross (uit de gamma's Sensation) Aixam MinautoVerbeter je rijervaring en bescherm jezelf tegen zonnestralen met onze getinte rechterruit (passagierszijde) die speciaal ontworpen is voor de en modellen. Dit hoogwaardige glas ziet er niet alleen goed uit op je auto, maar biedt ook effectieve bescherming tegen schittering en overmatige hitte. Aixam MinautoDit getinte glas voldoet aan de specificaties van de en modellen en is ontworpen voor eenvoudige installatie en nauwkeurige afstelling. Bestel vandaag nog voor een aangenamere rit en een betere bescherming tegen de zon onderweg
€ 147,12
Vitre de porte droite Aixam Mega

Aixam Mega fase 1 en 2 Vervang het beschadigde glas in het rechterportier (passagier) van je rijbewijsvrije auto met ons aanpasbaar portierglas. Ons portierglas is ontworpen voor eenvoudige installatie en nauwkeurige montage en biedt heldere transparantie en robuuste duurzaamheid en is bestand tegen schokken en trillingen. Herstel de optimale veiligheid en functionaliteit van je auto door het beschadigde glas te vervangen door ons aanpasbare model. Bestel vandaag nog om de integriteit van je voertuig te herstellen en weer vol vertrouwen de weg op te gaan.
€ 80,57
Vitre de porte gauche Aixam...

Aixam Mega fase 1 en 2 Vervang beschadigd glas in het linkerportier (bestuurderskant) van je rijbewijsvrije auto met ons aanpasbaar portierglas. Ons portierglas is ontworpen voor eenvoudige installatie en nauwkeurige montage, biedt heldere transparantie en robuuste duurzaamheid en is bestand tegen schokken en trillingen. Herstel de optimale veiligheid en functionaliteit van je auto door het beschadigde glas te vervangen door ons aanpasbare model. Bestel vandaag nog om de integriteit van je voertuig te herstellen en weer vol vertrouwen de weg op te gaan.
€ 80,57
COIN ETANCHEITE AR PORTE GAUCHE

Aixam Scouty D e deur is een belangrijk onderdeel van een auto, omdat h et de barrière vormt tussen de binnenkant en de buitenkant, en als de samenstelling ervan niet goed is, laat het onzuiverheden en vocht door. Maar dankzij deze afdichtwig voor het linkerportier Aixam hoef je je geen zorgen meer te maken over dit soort problemen. Deze stevige kunststof wig staat garant voor topkwaliteit.
€ 0,00
Coin d'étanchéité de porte droite

Aixam Scouty De rechter ruitensproeier is een essentieel onderdeel om ervoor te zorgen dat je autoruit waterdicht is en goed werkt. Deze eindkap is speciaal ontworpen voor de rechterachterruit en Aixam zorgt voor een hermetische afsluiting en voorkomt het binnendringen van water, stof en ongewenst geluid. Kies voor dit hoogwaardige vervangingsonderdeel voor een optimale afdichting van je ruit.
€ 0,00
Embout de lèche vitre droit

Aixam A721 , A741 , A751 , City , Roadline , Crossline De rechter ruitensproeier is een belangrijk onderdeel van de voorruit van je auto. Hij beschermt de ruit tegen vocht en zorgt ervoor dat hij goed functioneert. Deze einddop, die speciaal is ontworpen voor de rechterruit, garandeert een zeer goede afdichting en voorkomt het binnendringen van water en stof. Origineel Aixam Aixam dit onderdeel past op modellen.
€ 13,81
LECHE VITRE EXT 848MM MIN 853

Aixam 300 , 400sl , 500sl , 400.4 , 400evo , 500.4 , 500.5. De ruitensproeierafdichting is een essentieel onderdeel van het waterdichtingssysteem van je auto en beschermt het interieur tegen water en stof. Deze afdichting is ontworpen om perfect op je automodel te passen en zorgt voor een nauwkeurige pasvorm en eenvoudige installatie, zonder dat je geavanceerde mechanische vaardigheden nodig hebt. Kies de ruitensproeierafdichting om je auto in perfecte staat te houden en het interieur te beschermen.
€ 33,78
Joint lèche vitre

Aixam A721 , A741 , A751 , City , City S , Roadline , Crossline , Scouty De ruitensproeierafdichting is een cruciaal onderdeel voor het behoud van de luchtdichtheid en het comfort van het interieur van een voertuig. Deze afdichting, die langs de randen van de ruiten wordt aangebracht, helpt het binnendringen van lucht, water en externe geluiden te voorkomen, waardoor de rijervaring wordt verbeterd. Onze selectie ruitensproeierpakkingen biedt u precisie-ontworpen onderdelen die optimale hechting aan de ruiten bieden voor maximale bescherming tegen de elementen. Kies onze originele ruitensproeierafdichting voor een betrouwbare en effectieve oplossing. Bestel nu voor een stillere, comfortabelere rit, waarbij de integriteit van uw passagierscompartiment behouden blijft.
€ 35,49
Joint lèche vitre

Aixam Minauto City , Crossline , Coupé , GTO , Crossover (van de gamma's Impulsion , Vision , Sensation en Emotion) en Cross Minauto De ruitensproeierafdichting is een essentieel onderdeel van het waterdichtingssysteem van uw auto en beschermt het interieur tegen water en stof. Deze afdichting is ontworpen om perfect op jouw automodel te passen en zorgt voor een nauwkeurige pasvorm en eenvoudige installatie, zonder dat je geavanceerde mechanische vaardigheden nodig hebt. Kies de ruitensproeierafdichting om je auto in perfecte staat te houden en het interieur te beschermen. Bestel dit vervangende kwaliteitsonderdeel vandaag nog voor een betrouwbare bescherming tegen de elementen en een optimale rijervaring
€ 23,09
Coulisseau de glace Aixam City , Crossline , Coupé , Crossover , GTO ( gamme Impulsion , Vision , Sensation et Emotion )

Aixam City , Crossline , Coupé , Crossover , GTO ( Impulsion , Vision , Sensation en Emotion gamma ) Aixam De originele afdichting voor de portierruiten is een essentieel onderdeel om de waterdichtheid van uw rijbewijsvrije auto te behouden en de correcte werking van de ruit te garanderen. Deze afdichting zorgt voor een nauwkeurige pasvorm en eenvoudige installatie en beschermt het interieur van je auto tegen water, stof en lawaai. Kies de deurruitrubberafdichting voor betrouwbare bescherming tegen de elementen en een aangenamere rijervaring.
€ 28,13