Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Beglazingsafdichting Ligier

LigierOntdek onze voorruit- en raamrubbers voor auto's zonder rijbewijs. Deze afdichtingen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn eenvoudig aan te brengen en zorgen voor een perfecte afdichting voor optimale bescherming.

Actieve filters

Joint de hayon arrière Ligier Nova, XTOO1,2, XTOO R, RS, S, Max,Ixo

Ligier Nova, XTOO1, XTOO2, XTOO R, RS, S, Maxixo Is uw achterklep niet meer helemaal dicht? Vervang uw achterklepdichting zo snel en economisch mogelijk met ons nieuw en aanpasbaar onderdeel van gelijkwaardige kwaliteit als het originele.
€ 45,27
Joint lèche vitre

Afdichting ruitensproeier De ruitensproeierafdichting is een essentieel onderdeel van het waterdichtingssysteem van je auto en beschermt het interieur tegen water en stof. Deze afdichting is ontworpen om perfect op je automodel te passen en zorgt voor een nauwkeurige pasvorm en eenvoudige installatie, zonder dat je geavanceerde mechanische vaardigheden nodig hebt. Kies de ruitensproeierafdichting om je auto in perfecte staat te houden en het interieur te beschermen. Bestel dit vervangende kwaliteitsonderdeel vandaag nog voor een betrouwbare bescherming tegen de elementen en een optimale rijervaring.
€ 30,15
Joint lèche vitre

Ligier Ruitenwisserafdichting Ixo Ligier De ruitensproeierafdichting van Ixo is een essentieel onderdeel van het waterdichtingssysteem van je auto en beschermt het interieur tegen water en stof. Ligier Deze afdichting is speciaal ontworpen voor het Ixo-model en zorgt voor een nauwkeurige pasvorm en eenvoudige installatie, zonder dat je geavanceerde mechanische vaardigheden nodig hebt. Ligier Kies de ruitensproeierafdichting van Ixo om je auto in perfecte staat te houden en het interieur te beschermen. Bestel dit vervangende kwaliteitsonderdeel vandaag nog voor een betrouwbare bescherming tegen de elementen en een optimale rijervaring.
€ 68,67
Raamreiniger afdichting Ligier, Microcar

Ligier Coupe, JSRC, Microcar Coupé, MGO 1/2, M8, F8C De ruitensproeierpakking zorgt voor een goede afdichting van de ruit en de deur met de elektrische onderdelen (raamhefmotor, centralisatie...)
€ 31,46
Joint de coulisse de vitre de porte

Glasafdichting rechter- of linkerdeur De deurruitrubberafdichting, voor het rechter- of linkerdeur, is een essentieel onderdeel van de afdichting van je auto en zorgt ervoor dat het glas correct functioneert. Deze afdichting, gemaakt van kwaliteitsmaterialen, zorgt voor een nauwkeurige pasvorm en eenvoudige installatie en beschermt het interieur van je auto tegen water, stof en lawaai. Kies de afdichting voor de deurruitrunner voor betrouwbare bescherming tegen de elementen en een aangenamere rijervaring. Bestel dit vervangende kwaliteitsonderdeel vandaag nog om je auto in topconditie te houden.
€ 67,69
Afdichting voorruit Ligier Ixo

Ligier Ixo Moet u uw voorruit vervangen? Maak van de gelegenheid gebruik om uw voorruitpakking te vervangen die na verloop van tijd poreus en broos wordt, speciaal ontwikkeld voor de Ligier Ixo
€ 56,37
Joint de pare-brise Ligier

LIGIER 162 / AMBRA / NOVA / XTOO / XTOO R / XTOO S / OPTIMAX / DUE Bij het vervangen van een voorruit is het raadzaam de toestand van de afdichting die de voorruit onderhoudt te controleren. In geval van defect van deze vervangt u deze om een afdichting te verzekeren. Met kwaliteitsproduct, vervang het tegen kortingsprijs.
€ 54,35