Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Lont van auto zonder vergunning

In dit gedeelte vind je ons volledige assortiment zekeringen voor verschillende merken en modellen buggy's!

Actieve filters

Fuse amber 5 amp

5 Amp. standaard zekering Deze standaard zekering van 5 ampère past probleemloos in uw elektrisch systeem en garandeert de betrouwbaarheid ervan. Elke zekering heeft zijn eigen kenmerken, dus zorg ervoor dat u de meest geschikte kiest. Dit onderdeel zal u volledig tevreden stellen door zijn kwaliteit maar ook dankzij zijn discount prijs.
€ 0,38
Fusible ambre 5a

Standaard 15 amp zekering Deze standaard zekering van 15 ampère past probleemloos in uw elektrisch systeem en garandeert de betrouwbaarheid ervan. Elke zekering heeft zijn eigen kenmerken, dus zorg ervoor dat u de meest geschikte kiest. Altijd met de zekerheid van kwaliteit tegen de beste prijs!
€ 0,38
Fusible ambre 5a

Standaard 25 amp zekering Deze standaardzekering van 25 ampère zal probleemloos in uw elektrisch systeem passen en de betrouwbaarheid ervan garanderen. Elke zekering heeft zijn eigen kenmerken, dus zorg ervoor dat u de meest geschikte kiest. Met zo'n hoge kwaliteit en aantrekkelijke prijs, is het moeilijk te weerstaan!
€ 0,38
Fusible ambre 5a

Standaard 20 amp zekering Deze standaardzekering van 20 ampère past probleemloos in uw elektrisch systeem en garandeert de betrouwbaarheid ervan. Elke zekering heeft zijn eigen kenmerken, dus zorg ervoor dat u de meest geschikte kiest. Het is moeilijk om zo'n aanbod met zo'n lage prijs te weerstaan!
€ 0,38
Fusible ambre 5a

Standaard 10 amp zekering Deze standaardzekering van 10 ampère past probleemloos in uw elektrisch systeem en garandeert de betrouwbaarheid ervan. Elke zekering heeft zijn eigen kenmerken, dus zorg ervoor dat u de meest geschikte kiest. Met zo'n hoge kwaliteit en aantrekkelijke prijs, is het moeilijk te weerstaan!
€ 0,38
Fusible ambre 5a

Standaard zekeringenpakket Deze standaardzekeringen passen gemakkelijk in uw elektrisch systeem en garanderen de betrouwbaarheid ervan. Elke zekering heeft zijn eigen kenmerken, dus zorg ervoor dat u de meest geschikte kiest. Dit pakket bevat 5 van elke zekering, dus 25 zekeringen, moeilijk om zo'n aanbieding te weerstaan!
€ 7,14
Mini fusible 5a

10 amp mini zekering Heb je een 10 amp zekering nodig voor je auto zonder rijbewijs? Deze mini zekering aangepast aan de kleine auto zal de goede werking van uw voertuig verzekeren.
€ 0,38
Mini zekering 3a

Mini zekering 3 Ampère Ontdek onze 3 amp mini zekering aanpasbaar op alle merken van auto's, ongeacht het model.
€ 0,38
Mini zekering 5a

5 amp mini zekering Deze minizekering is geschikt voor alle merken voertuigen zonder rijbewijs en heeft een stroomsterkte van 5 ampère. Hij regelt de elektrische stroom in uw auto en zorgt voor een goede werking.
€ 0,38
Mini fusible 5a

Mini zekering van 7,5 ampère Deze minizekering van 7,5 ampère is bestemd voor alle modellen voertuigen zonder rijbewijs, ongeacht het merk.
€ 0,38
50A-zekering

50A-zekering Zekeringen zijn essentiële bewakers van de elektrische veiligheid van je rijbewijsvrije auto. Deze zekering van 50 ampère is geschikt voor een reeks voertuigen zonder rijbewijs. Zijn rol is eenvoudig, maar cruciaal: de elektrische circuits van je auto beschermen in het geval van een elektrische overbelasting. Wanneer er een overstroom optreedt, springt de zekering door om het circuit te onderbreken en zo ernstige elektrische schade, dure storingen en zelfs het risico op brand te voorkomen. Zorg ervoor dat je reservezekeringen bij de hand hebt voor preventief onderhoud, want een defecte zekering kan tot elektrische problemen leiden. Blijf veilig onderweg met deze aanpasbare zekering van 50 ampère, een bewaker van de elektrische betrouwbaarheid van je rijbewijsvrije auto.
€ 2,92
  • Nieuw
Maxi fusible 30A

Alle modellen De zekering is een essentieel onderdeel voor de elektrische veiligheid van je rijbewijsvrije auto. Hij dient als beveiliging bij overbelasting of kortsluiting en onderbreekt het circuit om schade aan andere onderdelen te voorkomen. Vind de juiste zekering voor je rijbewijsvrije auto op onze website met reserveonderdelen en verzeker de continuïteit van je elektrische voeding in alle veiligheid. Nu kopen!
€ 2,62
  • Nieuw
Porte fusible pour maxi fusible

Alle modellen De zekeringhouder voor kentekenvrije auto's is een essentieel onderdeel om de veiligheid en goede elektrische werking van je auto te garanderen. Hij beschermt elektrische circuits bij overbelasting of kortsluiting en voorkomt zo schade aan bedrading en andere onderdelen van het elektrische systeem. Deze hoogwaardige zekeringhouder is eenvoudig te installeren en compatibel met verschillende modellen kentekenvrije auto's. Zorg ervoor dat je altijd zekeringen gebruikt die overeenkomen met de capaciteit van de zekeringhouder om je auto optimaal te beschermen. Verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs op onze website voor auto-onderdelen. Nu kopen!
€ 13,17
  • Nieuw
Porte fusible

Voor standaard platte zekeringen De zekeringhouder voor kentekenvrije auto's is een essentieel onderdeel om de veiligheid en goede elektrische werking van je auto te garanderen. Hij beschermt elektrische circuits in geval van overbelasting of kortsluiting en voorkomt schade aan bedrading en andere onderdelen van het elektrische systeem. Deze hoogwaardige zekeringhouder is eenvoudig te installeren en compatibel met verschillende modellen kentekenvrije auto's. Zorg ervoor dat je altijd zekeringen gebruikt die overeenkomen met de capaciteit van de zekeringhouder om je auto optimaal te beschermen. Verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs op onze website voor auto-onderdelen. Nu kopen!
€ 3,52
  • Nieuw
Boitier connecteur pré-câbles

Alle modellen met H4-gloeilamp De stekker- en bedradingsbox voor zekeringen is een essentieel apparaat voor auto's zonder rijbewijs. Hiermee kunnen elektrische zekeringen veilig worden aangesloten en beschermd. Dit product, verkrijgbaar in onze online shop voor auto-onderdelen, maakt het eenvoudig om defecte zekeringen te vervangen en het elektrische systeem van je auto soepel te laten werken. Dankzij het praktische, gebruiksvriendelijke ontwerp is deze zekeringconnector en voorbedradingsbox een ideale keuze voor alle bezitters van kentekenvrije auto's die op zoek zijn naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Bestel nu!
€ 5,75
  • Nieuw
Mini fusible plat 32V 2A

Mini platte zekering 32V 2A De platte minizekering 2A 32V is een essentieel elektrisch onderdeel voor het beveiligen van de elektrische circuits van auto's zonder rijbewijs. Deze kleine, eenvoudig te vervangen zekering garandeert de veiligheid en betrouwbaarheid van het elektrische systeem van je voertuig. Hij is ideaal om een defecte zekering te vervangen en biedt een doeltreffende bescherming tegen elektrische overbelasting. Bestel nu!
€ 0,96