Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Radiator Chatenet

Mini-auto parts, leider op de markt van reserveonderdelen voor auto's zonder licentie, heeft zich speciaal ontwikkeld voor uw Chatenet een hele reeks radiatoren tegen onklopbare prijzen. Al onze onderdelen worden vervaardigd volgens de Europese normen.

Actieve filters

  • Promo!
Radiator microcar mc1 lombardini

MICROCAR MC1 met BY PASS (2 uitlaten onderaan) voor LOMBARDINI FOCS motor Deze radiator voor Microcar MC1 is uitgerust met twee stopcontacten onderaan de kamer, type By Pass. Deze aanpasbare referentie is alleen compatibel met de motoren van het merk Lombardini .
€ 64,83 € 99,83
Radiator chatenet barooder / media

CHATENET BAROODER EN CHATENET MEDIA (laatste generatie) LOMBARDINI motor Dit verwarmingstoestel is compatibel met de volgende modellen Barooder en Media modellen, alleen de laatste generatie, van het merk Chatenet . Met een onberispelijke kwaliteit en een aantrekkelijke prijs, moeilijk te weerstaan !
€ 79,66
Radiator chatenet barooder

Aluminium radiator voor CHATENET BAROODER met YANMAR motor. Deze aluminium radiator is compatibel met het model Barooder van het merk Chatenet . Merk op dat deze radiator voorbehouden is voor modellen uitgerust met een motor Yanmar. Gemakkelijk te installeren en met zijn discount prijs, is het moeilijk om er niet voor te vallen!
€ 190,58
Radiateur moteur Chatenet CH26,40 et 46 DCi

Motor Radiator Chatenet CH26V2, CH28, CH40 en CH46 DCi motor Vervang bij oververhittingsproblemen uw defecte koelradiator door ons nieuwe onderdeel van gelijkwaardige kwaliteit als het originele exemplaar.
€ 140,16
  • Promo!
Radiator chatenet speedino

Radiateur voor CHATENET SPEEDINO Deze aanpasbare motorradiator is gereserveerd voor het model Speedino van de fabrikant Chatenet . Dit kwaliteitsonderdeel vervangt uw originele radiator gemakkelijk en tegen lage kosten! Wacht niet langer om uw reparaties uit te voeren.
€ 89,99 € 119,99
Bovenste verwarmingspijp Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32 en Sporteevo Het bovenste verwarmingskanaal zorgt ervoor dat de door de motor voortgestuwde lucht het passagierscompartiment en in het bijzonder de voorruitopening kan bereiken, zodat uw VSP kan worden ontwasemd
€ 50,22
Koelvloeistof

Koelvloeistof -25°C Als u uw koelvloeistof moet bijvullen of de olie in uw koelsysteem moet vervangen, kies dan voor onze professionele koelvloeistof, die een optimale koeling van uw motor garandeert
€ 8,97
Elektrische ventilator Chatenet CH26 / CH 40

Elektrische ventilator Chatenet CH26 Evo en CH40 (motor Lombardini LWD422 MOTOR) Motor koelingsprobleem op uw Chatenet Ch26 Evo of CH40, kies onze hoge kwaliteit elektrische ventilator speciaal ontwikkeld voor de motor Lombardini LDW 422 MOTOR.
€ 97,41
Selectievakje ventiel sluiting chatenet

Verwarmingsklep Chatenet Deze verwarmingsklep is bedoeld voor radiatoren van het merk Chatenet . Het regelt de verwarming van het interieur van uw auto zonder vergunning. Denk niet meer na en profiteer van de kortingsprijs!
€ 15,02
  • Promo!
Propeller fan

Blower propeller voor LOMBARDINI FOCS motor Deze propeller blower is bestemd voor de koeling van de radiator voor de wagens uitgerust met een motorisatie Lombardini Focs
€ 25,13 € 28,13
  • Promo!
Propeller zuigkracht

Aanzuigpropeller voor LOMBARDINI FOCS motor Deze aanzuigpropeller is ontworpen om de radiator te koelen voor automodellen uitgerust met een Lombardini Focs motor. Betrouwbaar en solide, de discount prijs kan u alleen maar verleiden!
€ 25,13 € 28,13
Koeling propeller Microcar, Chatenet, BellierjDM motor Yanmar

Aanzuigkoelpropeller voor Microcar, Chatenet, Bellier en JDM met motor Yanmar twee-cilinder motor Uw aanzuigende koelpropeller zorgt ervoor dat buitenlucht naar de radiator van uw motor wordt gebracht en deze zo koelt. Indien u vaststelt dat uw propeller defect is, vervang hem dan door ons nieuw en aanpasbaar onderdeel van gelijkwaardige kwaliteit als het originele exemplaar.
€ 52,33
Onderste verwarmingspijp Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, Ch32 en Sporteevo De onderste slang is een integraal onderdeel van uw verwarmingssysteem. Als hij na verloop van tijd beschadigd raakt, kunt u overwegen hem te vervangen door ons nieuwe en aanpasbare onderdeel tegen een gereduceerde prijs.
€ 69,07
Ontluchtingsslang verwarming Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32 en Sporteevo De beluchtingsslang is een onderdeel dat luchtdicht moet zijn. Als deze tekenen van scheuren vertoont, moet u hem snel vervangen, anders zal uw verwarming niet optimaal kunnen functioneren
€ 70,48
Microcar maagd radiator 1 / 2

MICROCAR VIRGO 1 / 2 Dit onderdeel is een aanpasbare radiator voor het model Virgo1e en 2e generatie, van het merk Microcar . Gemakkelijk te monteren en met een aantrekkelijke prijs, moeilijk te weerstaan!
€ 130,08
Radiator verwarming aixam

AIXAM ALLE MODELLEN VANAF 1997 + SLUITKLEP Deze radiator is opgedragen aan Aixam die vanaf 1997 in omloop werden gebracht. Het heeft tot taak het watercircuit af te koelen en zo de motor af te koelen om hem zijn optimale werking te geven. Piecesanspermis.fr is hier om u te bieden kwaliteitsproducten altijd tegen kortingsprijzen!
€ 45,32
Aixam verwarming ventiel

Deze afsluitklep wordt gemonteerd op verwarmingsradiatoren om Aixam . Hiermee kunt u de interieurverwarming van uw voertuig regelen. Een robuust kwaliteitsonderdeel dat aan uw verwachtingen zal voldoen!
€ 15,02
Stop fuite radiateur

Stop radiatorlekkage Als je een of meer lekken in je koelradiator opmerkt, aarzel dan niet om ons additief voor het stoppen van radiatorlekken te gebruiken om te voorkomen dat je motor oververhit raakt.
€ 20,07