Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

ZD6ECRCM8

Actieve filters

Luchtfilter

Aanpasbaar op LIGIER XTOO / IXO / JS50-JS50L / JSRC / OPTIMAX ... (ALS OOK ENGINE DCI) Dit luchtfilter is gemonteerd op Ligier evenals vele modellen van auto's zonder rijbewijs met een motor Lombardini focs of dci motor. Piecesanspermis heeft het voor u gevonden tegen een kortingsprijs. Aarzel niet om onze andere luchtfilters tegen waanzinnige prijzen te bekijken die op uw auto zouden passen.
€ 6,15
  • Promo!
Dynamo LOMBARDINI FOCS  / PROGRESS ET DCI

ALTERNATOR LOMBARDINI ORIGINAL 50 AMPERES (FOCS - PROGRESS en DCI) Deze originele dynamo is compatibel met de motoren van het merk Lombardini . De stroomsterkte van dit model is 40 ampère, een gegeven waarmee rekening moet worden gehouden bij uw bestelling.
€ 110,58 € 190,58
  • Promo!
Onderste kogelgewricht voor AIXAM, MINAUTO vanaf 1997 en Grecav

-400 E-S-L-SL / 500 E-S-L-SL / 500.4 / 500.5 / A721 / A741 / 400 EVOLUTION / CITY / CROSSLINE / ROADLINE / CROSSOVER / GTO / COUPE / MINAUTO / Grecav Eke en Sonique Deze onderste balgewrichten zijn compatibel met Aixam van model 400 /.... Hun rol bestaat erin de kracht van de stuurstangen op het wiel over te brengen. De oorsprong van deze kracht komt van de bestuurder wanneer hij aan het stuur draait. Zij dragen ook bij tot de beweeglijkheid van het loopwerk. Ook compatibel met de 325i , 400 itwin500i, 500ut, A540, A550, 400it
€ 12,53 € 15,53
Spiegel microcar mc1 / mc2

SPIEGEL VOOR MICROCAR MC1 / MC2 / MGO / M8 / F8C Het is een van de meest aangetaste onderdelen en toch wordt er te weinig aan veranderd voor de kosten. Daarom stellen wij u deze spiegel voor die compatibel is met de modellen MC1 - MC2 - MGO - M8 - F8C van Microcar de kortingsprijs in meer !
€ 39,33
Ligier xtoo spiegel

SPIEGEL VOOR LIGIER XTOO - DUE - JS50 - JS RC niet ijsvrij De spiegels zijn vaak aangetast of beschadigd en worden omwille van hun prijs weinig vervangen! Daarom stellen wij u deze spiegel voor die compatibel is met de volgende modellen XTOO - Dué - JS50 - JS RC van Ligier maar altijd met korting!
€ 39,33
Cache met led - flashing voor spiegel italcar

Knipperlichtafdekking voor ITALCAR spiegel Een klein design onderdeel dat uw achteruitkijkspiegel van ITALCAR zal aanvullen! Geleverd met zijn bevestigingssysteem, zal deze referentie u toelaten om beter gezien te worden en vooral om te besparen dankzij zijn discountprijs!
€ 32,27
Dimmer microcar mgo

Originele MICROCAR MGO - CARGO - M8 - F8C met YANMAR motor Deze originele motorvariator is voornamelijk gereserveerd voor auto's zonder rijbewijs Microcar MGO - Cargo - M8 - F8C met een motor Yanmar . Door zijn unieke betrouwbaarheid en door zijn eenvoudige montage in weinig tijd, zal hij zelfs de meest terughoudende tevreden stellen.
€ 310,77
  • Promo!
Filter diesel lombardini dci

Brandstoffilter voor LOMBARDINI LDW 442 CRS motor Dit dieselfilter is specifiek voor voertuigen zonder rijbewijs met een Lombardini focs ldw. Dit product is op kwaliteit getest om een hoge prestatie te verkrijgen. Met Piecesanspermis, zult u versteld staan van de duizenden opmerkelijke producten tegen geweldige prijzen.
€ 6,78 € 9,68
Dimmer vak chatenet ch26

Originele CHATENET CH26 doos dimmer Deze originele doos variator is zuiver compatibel met de Chatenet CH26. Onze producten hebben een hele reeks kwaliteitstests ondergaan om na te gaan of zij zijn vervaardigd volgens de door de Franse wetgeving opgelegde veiligheidsnormen.
€ 261,06
Dci lombardini aanpasbaar oliefilter

Motor DCI LOMBARDINI LDW 442 Aanpasbaar Dit oliefilter is geschikt voor karren met motor Lombardini DCI. Piecesanspermis heeft geselecteerd een van haar beste leveranciers om te kunnen bieden u een product van optimale kwaliteit tegen een lage prijs. Vergeet niet ook uw luchtfilter en dieselfilter te controleren.
€ 4,13
Riemaandrijving ligier dci

Nieuwe originele aandrijfriem Ligier met centrale binnengroef, motor Lombardini DCI Deze originele riem heeft een oranje markering, een garantie van versterkte stevigheid, en een inwendige centrale groef die noodzakelijk is voor het model van na 2008. Het zal perfect passen bij uw Ligier en zijn motor Lombardini DCI.
€ 71,49
Schakelaar hefboom aixam

VERSNELLINGSPOOK SCHAKELAAR AIXAM / CHATENET / LIGIER / MICROCAR Elektrisch contact waardoor de motor alleen start als de versnellingspook in neutraal staat. In geval van een defect aan deze schakelaar, is het mogelijk dat het starten van het voertuig niet meer mogelijk is.
€ 8,97
Hub grecav eke

VOOR GRECAV EKE EN SONIC Deze naafhouder is exclusief ontworpen voor Grecav modellen Eke en Sonique. Gemaakt van kwaliteitsmaterialen, het is de garantie om op uw VSP een betrouwbaar en robuust onderdeel te hebben. Vergeet niet de kant van de naafhouder te kiezen voordat u hem aan uw mandje toevoegt.
€ 160,33
  • Promo!
Waterpomp Lombardini DCI - 6584511

Motor Lombardini LDW 442 DCI en LDW 492 DCI Deze waterpomp is alleen compatibel met VPS uitgerust met de volgende motor Lombardini LDW 442 DCI en LDW 492 DCI 24 tanden.
€ 59,18 € 81,68
Watertemperatuursensor voor motor Lombardini

Watertemperatuursensor voor motor Lombardini DCI Deze watertemperatuursensor is ontworpen om te werken met Lombardini DCI. Deze sensor van hoge kwaliteit lost uw koelingsproblemen op tegen een gereduceerde prijs!
€ 25,11
  • Promo!
Distributie kit Lombardini DCI

Aanpasbare dispenser kit Stel de timing kit samen die je nodig hebt om je motor zelf te reviseren Lombardini DCI. Kies met of zonder waterpomp, met of zonder spanrol...
€ 86,97 € 115,96
Mistlamp Microcar MGO 1-2-3 en M8

Mistlamp Microcar MGO 1-2-3 en M8 Uw mistlamp is defect, wij bieden u dit onderdeel van hoge kwaliteit aan om het te vervangen. Onze mistlamp speciaal ontwikkeld voor uw Microcar zal je tevreden stellen.
€ 65,44
  • Aanbieding!
  • Promo!
Distributie kit Lombardini

Motor timing kit Lombardini Focs en Progress (zonder waterpomp) Als u uw distributiesysteem moet vernieuwen, aarzel dan niet om onze distributieset te kopen, inclusief 1 riem met 108 tanden, 1 spanner. Speciaal ontwikkeld voor Focs en Progress aanpasbaar van het merk Lombardini deze kit zal u betrouwbaarheid en gemoedsrust bieden.
€ 66,55 € 110,92
  • Promo!
Thermostaat Lombardini LWD 442 en 492 DCi

Motorthermostaat Lombardini LDW 442 en 492 DCi Uw thermostaat is defect en zorgt niet langer voor de koeling van de radiator van uw motor. Kies onze aanpasbare thermostaat van gelijkwaardige kwaliteit als de originele voor motoren Lombardini LDW 442 en LDW 442 motoren.
€ 14,06 € 19,06
Afdichting karaf

Afdichting karaf Lombardini Focs en Progress Aarzel niet om het deksel van uw karaf te vervangen wanneer u een klein lek of een slechte werking van de karaf zelf vaststelt. Speciaal voor motoren ontworpen onderdeel lombardini LWD 502 MOTOREN.
€ 6,76
Waterpijp afdichting Lombardini DCi

Waterpijp afdichting Lombardini LDW 442 en LDW 492 DCi Als u een lek in uw waterleiding op uw motor opmerkt Lombardini LDW 442 of LDW 492 DCi motor, vervang uw pakking die na verloop van tijd poreus of gebarsten kan zijn.
€ 2,52
Thermostaatdeksel Lombardini LWD 442 en LWD 492

Motorthermostaatdeksel Lombardini LDW 442 en LWD 492 DCi Uw thermostaat deksel is gebroken en veroorzaakt lekken in de behuizing, vervangen door onze nieuwe en originele onderdeel op Piecesanspermis.fr. Speciaal aangepast voor voertuigen uitgerust met een motor Lombardini DCi
€ 28,13
Uitlaatslang met Grecav spruitstuk Sonique

Grecav uitlaatslang Sonique DCi Moet u uw uitlaatslang voor uw Grecav VSP vervangen? Kies onze uitlaatslang met spruitstuk voor Grecav modellen Sonique DCi modellen
€ 78,55
Keerring oliepomp Lombardini

Keerring oliepomp Lombardini Focs en Progress U merkt een olielek aan uw oliepomp, het moet van uw gebarsten of gescheurde pakking zijn. Om uw VSP tegen de beste prijs te herstellen, kiest u ons onderdeel van hoge kwaliteit tegen discountprijs.
€ 10,59
Grecav versneller kabel Sonique DCi

Grecav versneller kabel Sonique DCi Hoogwaardig onderdeel, deze gaskabel is speciaal ontworpen voor de Grecav Sonique uitgerust met een motor Lombardini DCi motor. Lage prijs en hoge kwaliteit bij Piecesanspermis.fr
€ 25,11
originele distributieset Lombardini Focs en Progress

Originele timing kit Lombardini Focs en Progress Je moet je timing opnieuw doen op je auto met een nieuwe motor Lombardini Focs en Progress? Wij bieden u deze originele kit om uw reparaties uit te voeren tegen een lagere kostprijs maar met kwaliteitsonderdelen.
€ 220,83
Originele waterpomp Lombardini Focs en Progress

Originele waterpomp Lombardini Focs en Progress De waterpomp is essentieel voor de koeling van uw motor en moet worden vervangen bij het eerste teken van zwakte. Profiteer van ons origineel onderdeel Lombardini op Piecesanspermis.fr.
€ 126,95
Elektrische motorbrandstofpomp Lombardini

Elektrische dieselbrandstofpomp met motoruitschakeling Lombardini Focs, Progress en DCi De brandstoftoevoer is niet optimaal bij uw auto zonder rijbewijs, dit is waarschijnlijk te wijten aan uw defecte brandstofpomp. Koop onze brandstofpomp met geïntegreerde motorstop voor motoren Lombardini Focs, Progress en DCi.
€ 59,98
  • Promo!
Aandrijving met variabele snelheid Ligier na 2008

Motorvariator Ligier na 2008 Noodzaak om uw motor variator te vervangen voor uw Ligier? Speciaal ontwikkeld voor VSP-modellen Ligier zoals XTOO MaxR, RS, S Ixo, JS50, JS RC of Optimax.
€ 156,48 € 191,48
Neiman voor Aixam en Minauto

Neiman voor Aixam en Minauto Deze neiman is speciaal ontworpen voor het VSP merk Aixam en meer bepaald voor de modellen na 1997 en de Minauto Toegang. U hoeft niet meer al uw sloten te vervangen, u hoeft alleen uw neiman te vervangen.
€ 40,23
Luchtfilter slang Lombardini LDW 442 en LDW 492 DCi

Motor luchtfilter slang Lombardini LDW 442 en LDW 492 DCi U merkt een inlaatprobleem op aan het luchtfilterhuis van uw VSP uitgerust met een motor Lombardini LDW 442 en LDW 492 motor, is het waarschijnlijk te wijten aan uw luchtfilterbehuizing uitlaatslang.
€ 39,43
Plaat verkenner Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, CH40, CH46, Sporteevo en SpeedinoGrecav Sonique Maak gebruik van onze laadklepverlichting om ChatenetHou je nummerplaat optimaal verlicht, maar ook verplicht.
€ 27,12
Motorbrandstof snelkoppeling Lombardini DCi

3/8" snelkoppeling voor modellen met motor Lombardini 442 en 492 DCi motor De brandstof snelkoppeling kan na verloop van tijd gaan lekken, aarzel dan niet om deze zo snel mogelijk te vervangen door ons nieuw en origineel onderdeel aan discount prijs.
€ 5,85
Brandstof snelkoppeling 5-16 motor Lombardini DCi

Snelkoppeling 5-16 groen voor VSP met motor Lombardini DCi 442 en 492 De snelkoppeling van de brandstofslang kan na verloop van tijd en door weersinvloeden breken en daardoor gaan lekken. Vervang het snel door ons nieuw en origineel onderdeel.
€ 7,97
GRECAV zwart bumperlogo voor SONIQUE

Grecav Sonique Origineel zelfklevend logo voor Grecav Sonique om op de bumper te plakken. Ideaal ter vervanging van het exemplaar dat is afgescheurd of beschadigd. Piecesanspermis.fr biedt u de beste prijzen voor uw Grecav onderdelen.
€ 9,56
Grecav sticker logo Sonique voor stuurwiel

Grecav oorsprong logo Sonique Het logo op uw Grecav stuurwiel Sonique beschadigd of losgeraakt is. Aarzel niet om het te vervangen door een nieuwe. Deze operatie neemt slechts enkele seconden in beslag en zorgt ervoor dat uw auto zijn oorspronkelijke vorm terugkrijgt. Piecesanspermis is blij om u dit originele onderdeel aan een onklopbare prijs aan te bieden.
€ 8,07
Bevestigingsring voor Grecav EKE en SONIQUE pedalen

Bevestigingsring voor Grecav EKE gaspedaal en Sonique Heeft uw Grecav pedaal speling of houdt het niet meer? Heeft je pedaal moeite om omhoog te gaan? Dit kan te wijten zijn aan de bevestigingsring die versleten is. De verandering is gemakkelijk uit te voeren en neemt slechts enkele ogenblikken in beslag. Deze ring is niet alleen stevig, maar ook zelfsmerend, wat een goed gebruik van uw pedaal garandeert. Piecesanspermis is de referentie voor al uw Grecav onderdelen.
€ 13,77
Bague de fixation pour pédale Grecav EKE et SONIQUE

Grecav EKE gaspedaal, Pick up of Sonique Heeft uw Grecav pedaal speling of houdt het niet meer? Heeft je pedaal moeite om omhoog te gaan? Het is waarschijnlijk nodig om het te veranderen voor uw veiligheid. De verandering is gemakkelijk uit te voeren en neemt slechts enkele ogenblikken in beslag. Dit stalen pedaal komt rechtstreeks uit de Grecav werkplaats. Piecesanspermis is de referentie voor al uw Grecav onderdelen tegen de beste prijs op het web.
€ 43,44
Remvloeistof potje met Grecav dop

Originele pot voor Grecav Eke en Sonique Merk je een lek in je Grecav hoofdremcilinder? Controleer je potje en de dop om te zien of ze niet gebarsten zijn. Vind op Piecesanspermis.fr al uw remonderdelen voor uw Grecav EKE of Sonique tegen de beste prijs.
€ 29,04
Bocal de liquide de frein avec bouchon Grecav

Propeller voor Grecav Sonique Deze propeller is ontworpen om het verwarmingselement van uw Grecav Sonique. Piècesanspermis.fr biedt u deze nieuwe en originele propeller aan de beste prijs op het web. Aarzel niet om onze andere onderdelen voor uw Grecav te raadplegen.
€ 99,83