Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Exterieur accessoires

Kom en ontdek ons assortiment producten voor het onderhoud van uw winkelwagen aan de buitenkant. Dit gedeelte bevat gloeilampen, montagekits voor de motorkap, een back-up radarsysteem en alles wat u nodig heeft voor uw auto zonder rijbewijs.

Actieve filters

Bom perforatieweerst and

Anti-bloedingsspray 300 ml + 100 ml gratis Anti-lek spray voor alle voertuigen zonder rijbewijs Deze spray van 400 ml wordt aanbevolen voor alle voertuigen zonder rijbewijs in geval van een lekke band Hij vult en herpompt lekke banden, zonder demontage of gereedschap. 2.5.0.0
€ 16,03
Ijs krabber

Een efficiënte ijskrabber om 's morgens de voorruit ijsvrij te maken.
€ 1,21
Radar van retraite

Elektronische omkeerradar Elektronische achteruitrijdradar voor alle voertuigen zonder rijbewijs. Deze achteruitrij radar is perfect voor elk voertuig zonder rijbewijs. Hij wordt heel gemakkelijk ter hoogte van de achterbumper geïnstalleerd. Zeer discreet, met een "piep" als waarschuwing bij het naderen van een obstakel. Vermijd de schokken tijdens uw parkeermanoeuvres!
€ 50,32
Radar de recul microcar

Voor Microcar MC1 / MC2 / MGO / M8 Deze complete originele achteruitrijradarset is bestemd voor de modellen MC1 / MC2 / MGO en M8 van het merk voertuigen zonder rijbewijs Microcar bestaat uit de sensoren, de doos, de zoemer en de straal. Verzekeren u van een maximumveiligheid op het ogenblik van uw achterwaartse stappen, zal dit product zonder moeilijkheid op uw auto worden geïnstalleerd omdat
€ 90,75
Enjoliveurs 13 pouces

U hebt een wieldop verloren op uw VSP en u wenst de 4 wielen te harmoniseren of gewoon de stijl van uw auto te veranderen zonder rijbewijs. Met deze set van 4 wieldoppen van 13 inch is dat nu mogelijk. Ze passen perfect op uw kleine auto als die is uitgerust met 13 inch banden. Controleer de maat van uw banden voordat u ze koopt.
€ 28,23
Wieluitbreidingsset voor AIXAM / GRECAV

Met deze wieluitbreiders kunt u de meeste voertuigen aanpassen AixamGrecav, en JDM voertuigen door ze een unieke look te geven. Deze set bestaat uit 4 delen.
€ 251,98
Bumper grille

Bumperrooster Zwart Deze honingraat bumper grille zal een meer assertieve look te geven aan uw auto zonder vergunning. Het rooster is gemaakt van aluminium gaas. Het zal gemakkelijk worden gesneden om precies te passen op uw VSP ( Chatenet , Microcar ,...) Dit rooster is verkrijgbaar in de afmeting 1.25m * 30cm
€ 20,07
Raster van bumper

Bumperrooster Deze honingraat bumper grille zal een meer assertieve "look" te geven aan uw auto zonder rijbewijs. Het rooster is gemaakt van aluminium gaas. Het zal gemakkelijk worden gesneden om precies te passen op uw VSP ( Chatenet , Microcar ,...) Dit rooster is verkrijgbaar in de afmeting 1.25m * 30cm
€ 18,05
Deur afdichting

Deur afdichting voor Ligier... Uw deurafdichting is defect of beschadigd op uw Ligier ? Je hebt luchtinlaten, waterlekken, je afdichting is dus minder effectief. Aarzel niet om hem te vervangen door onze deurdichting voor auto's zonder rijbewijs. Hij wordt per meter verkocht, zodat u de hoeveelheid kunt nemen die u wenst. Deze pakking is waterdicht en winddicht
€ 7,56
Universele tankdop

Als u uw originele dop bent kwijtgeraakt, kunt u hem vervangen door deze dop. Hij past op alle soorten auto's zonder rijbewijs. Deze dop is zonder sleutel.
€ 5,55
Rondom tankdop

Aixam alle modellen vanaf 400SL / Microcar Lyra, VirgoMC1, MC2, M8, MGO / Ligier Nova, Be-two, Be-up, Xtoo 1, 2, Xtoo maxR, S, RS, Optimax 2, IXO, JS50, JS60 / Chatenet CH26, 28, CH30, CH32, Sporteevo / JDM Albizia, Abacca, AloesRoxsy, Xheos en Bellier B8 De rand van de tankdop kan door de tijd en door dieselaanslag slijten. Dit onderdeel is belangrijk omdat het uw carrosserie beschermt tegen krassen die de benzinepompverstuiver zou kunnen maken. Het zorgt ook voor een goede stabiliteit van de kap. Het vervangen van dit onderdeel is heel eenvoudig en neemt slechts enkele minuten in beslag.
€ 12,60
Brandstofdop met sleutel en carbon imitatie

Aixam na 400 sl, Ligier Nova, XTOO 1, 2, MaxR, RS, S, Optimax 2, JS50, JS60, JS RC , Microcar Lyra, VirgoMC1, MC2, MGO 1, 2, 3, 4/5, 6 - M8 en F8C, Dué 2, 3/5, 6, Chatenet Ch26, Ch28, CH30, CH32, SporteevoJDM, Bellier B8 Is uw tankdop moeilijk te sluiten? Vervang uw benzinedop door een nieuwe van Ligier of Microcar met onze nieuwe en aanpasbare deel imitatie koolstof op Piecesanspermis.fr Tank GLB met 2 sleutels.
€ 26,20
Tot vaststelling van de cover kit

Voor alle auto's zonder rijbewijs Deze bevestigingsset is bedoeld voor alle merken van karren. Met de bevestigingsmiddelen kunt u uw motorkap op zijn plaats houden als deze bijvoorbeeld is vervangen door een "tuning"-carrosserieonderdeel, als u uw motorruimte hebt aangepast en de oorspronkelijke motorkapsluiting is verwijderd of gewoon voor het uiterlijk.
€ 9,98