Categorieën
Zoeken op voertuig

Exterieur accessoires

Kom en ontdek ons assortiment producten voor het onderhoud van uw winkelwagen aan de buitenkant. Dit gedeelte bevat gloeilampen, montagekits voor de motorkap, een back-up radarsysteem en alles wat u nodig heeft voor uw auto zonder rijbewijs.

Actieve filters

Lijm

Voorruitlijm 310 ml Lijm voor bumpers, vleugels, voorruit Deze voorruit- en carrosserielijm is geschikt voor alle VSP-modellen en is het onmisbare accessoire om ervoor te zorgen dat uw voorruit goed vastzit! Gemakkelijk te gebruiken, zorgt voor een perfecte grip op uw voorruit of uw lichaamsdelen door alle trillingen te absorberen.
€ 9,98
product

Wielmoer/pen aanpasbaar aan de meeste auto's zonder rijbewijs
€ 4,94
Grecav wielmoer M10 x 1.5

Grecav wielmoer U kunt uw wielmoer verliezen op de weg of na een reparatie, vind onze nieuwe en originele onderdeel voor Grecav
€ 8,35
Geluidsdemping van de motor Aixam

Aixam CityCrosover, Crossline, Coupé en GTO (Impuls en Vision) Het geluiddempingssysteem van de motor helpt het motorgeluid in het passagierscompartiment te beperken, speciaal ontworpen voor de Impulse en Vision merk Aixam.
€ 71,09
Brandstofdop met sleutel en carbon imitatie

Aixam na 400 sl, Ligier Nova, XTOO 1, 2, MaxR, RS, S, Optimax 2, JS50, JS60, JS RC , Microcar Lyra, VirgoMC1, MC2, MGO 1, 2, 3, 4/5, 6 - M8 en F8C, Dué 2, 3/5, 6, Chatenet Ch26, Ch28, CH30, CH32, SporteevoJDM, Bellier B8 Is uw tankdop moeilijk te sluiten? Vervang uw benzinedop door een nieuwe van Ligier of Microcar met onze nieuwe en aanpasbare deel imitatie koolstof op Piecesanspermis.fr Tank GLB met 2 sleutels.
€ 26,20
Bonnet steelclip Aixam

Aixam City, Crossline, Coupé en Crossover (bereik Vision) Uw motorkapstang past niet meer in zijn behuizing en kan op uw motor vallen, uw bevestigingsclip moet ontbreken. Koop onze motorkapstaafklem tegen de beste prijs op Mini-auto parts
€ 4,64
Bevestigingsclip motorkap Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, CH40, CH46, Pick up and Sporteevo Zorg ervoor dat uw motorkapsteel goed wordt onderhouden met deze motorkapsteelclip exclusief voor de modellen van het merk Chatenet
€ 9,98
Deurstopper Chatenet

Chatenet Media, Barooder, SpeedinoCH26, CH28, CH30, CH32, afhalen, SporteevoCH40 en CH46 Met de deurstopper kunt u de opening van de deur beperken, zodat uw deur zo goed mogelijk op zijn plaats blijft. Het voorkomt dat de deur volledig opengaat, wat de carrosserie kan beschadigen
€ 43,46
  • Promo !
Deurslot Chatenet Media, Barroder en Speedino

Deursloten Chatenet Media, Barooder en Speedino Zijn je deursloten onbruikbaar? Vervang ze door onze sloten speciaal aangepast aan de voertuigen van het merk Chatenet. Wij bieden u hier onderdelen van superieure kwaliteit tegen concurrerende prijzen, zodat u uw VSP tegen lagere kosten kunt repareren
€ 30,19 € 35,19
Ijs krabber

Een efficiënte ijskrabber om 's morgens de voorruit ijsvrij te maken.
€ 1,21
Radar de recul microcar

Voor Microcar MC1 / MC2 / MGO / M8 Deze complete originele achteruitrijradarset is bestemd voor de modellen MC1 / MC2 / MGO en M8 van het merk voertuigen zonder rijbewijs Microcar bestaat uit de sensoren, de doos, de zoemer en de straal. Verzekeren u van een maximumveiligheid op het ogenblik van uw achterwaartse stappen, zal dit product zonder moeilijkheid op uw auto worden geïnstalleerd omdat
€ 90,75
Radar van retraite

Elektronische omkeerradar Elektronische achteruitrijdradar voor alle voertuigen zonder rijbewijs. Deze achteruitrij radar is perfect voor elk voertuig zonder rijbewijs. Hij wordt heel gemakkelijk ter hoogte van de achterbumper geïnstalleerd. Zeer discreet, met een "piep" als waarschuwing bij het naderen van een obstakel. Vermijd de schokken tijdens uw parkeermanoeuvres!
€ 50,32
Enjoliveurs 13 pouces

U hebt een wieldop verloren op uw VSP en u wenst de 4 wielen te harmoniseren of gewoon de stijl van uw auto te veranderen zonder rijbewijs. Met deze set van 4 wieldoppen van 13 inch is dat nu mogelijk. Ze passen perfect op uw kleine auto als die is uitgerust met 13 inch banden. Controleer de maat van uw banden voordat u ze koopt.
€ 28,23
Steun voor expansievat Bellier B8

Steun voor expansievat Bellier B8 Vergeet niet uw steun te vervangen als hij defect is, want hij kan uw expansievat beschadigen en tegelijk problemen met de motorkoeling veroorzaken.
€ 27,33
Lamp 12v 21w amber

Deze amberkleurige signaallamp is perfect voor uw richtingaanwijzers (voor en achter). Hij heeft een spanning van 12 volt en een vermogen van 21 watt.
€ 1,26
Logo autocollant Grecav Sonique pour volant

Grecav oorsprong logo Sonique Dit logo dient op uw linker achterklep geplaatst te worden om uw Grecav zijn oorspronkelijke aspect terug te geven. Piecesanspermis is blij om u dit originele onderdeel aan een onklopbare prijs aan te bieden. Piesanspermis biedt u ook een hele reeks onderdelen aan tegen opofferingsprijs voor uw Grecav.
€ 6,96
Raster van bumper

Bumperrooster Deze honingraat bumper grille zal een meer assertieve "look" te geven aan uw auto zonder rijbewijs. Het rooster is gemaakt van aluminium gaas. Het zal gemakkelijk worden gesneden om precies te passen op uw VSP ( Chatenet , Microcar ,...) Dit rooster is verkrijgbaar in de afmeting 1.25m * 30cm
€ 15,02
Bumper grille

Bumperrooster Zwart Deze honingraat bumper grille zal een meer assertieve look te geven aan uw auto zonder vergunning. Het rooster is gemaakt van aluminium gaas. Het zal gemakkelijk worden gesneden om precies te passen op uw VSP ( Chatenet , Microcar ,...) Dit rooster is verkrijgbaar in de afmeting 1.25m * 30cm
€ 15,02
Deur afdichting

Deur afdichting voor Ligier... Uw deurafdichting is defect of beschadigd op uw Ligier ? Je hebt luchtinlaten, waterlekken, je afdichting is dus minder effectief. Aarzel niet om hem te vervangen door onze deurdichting voor auto's zonder rijbewijs. Hij wordt per meter verkocht, zodat u de hoeveelheid kunt nemen die u wenst. Deze pakking is waterdicht en winddicht
€ 7,56
Tot vaststelling van de cover kit

Voor alle auto's zonder rijbewijs Deze bevestigingsset is bedoeld voor alle merken van karren. Met de bevestigingsmiddelen kunt u uw motorkap op zijn plaats houden als deze bijvoorbeeld is vervangen door een "tuning"-carrosserieonderdeel, als u uw motorruimte hebt aangepast en de oorspronkelijke motorkapsluiting is verwijderd of gewoon voor het uiterlijk.
€ 9,98
Universele tankdop

Als u uw originele dop bent kwijtgeraakt, kunt u hem vervangen door deze dop. Hij past op alle soorten auto's zonder rijbewijs. Deze dop is zonder sleutel.
€ 5,55
Carrosserie klinknagel

LICHAAM RIVET Met deze extra grote kop carrosserieklinknagels kunt u al uw carrosserieverstevigingen vastzetten. Ze zijn herbruikbaar en kunnen gemakkelijk in een oogwenk worden geïnstalleerd.
€ 0,40
Koplamp renovator

Koplamp renovator Met deze koplamprenovator kunt u uw koplampen, die in de loop der tijd door de zon en slecht weer zijn aangetast en ondoorzichtig zijn geworden, een nieuw leven inblazen.
€ 13,01
Wieluitbreidingsset voor AIXAM / GRECAV

Met deze wieluitbreiders kunt u de meeste voertuigen aanpassen AixamGrecav, en JDM voertuigen door ze een unieke look te geven. Deze set bestaat uit 4 delen.
€ 251,98
product

Clips voor dashboardmontage Aixam 721/741
€ 3,33
Achterklep hendel Aixam Crossline (fase 1)

Ontgrendelingshendel achterklep Aixam Crossline (fase 1) U ondervindt problemen bij het openen van de achterklep van uw Aixam CrosslineU vervangt de ontgrendelingshendel van uw achterklep door ons origineel onderdeel. U repareert uw auto met een nieuwe trekker en een nieuwe kabel.
€ 19,06
Handschoenenkastje scharnier Aixam

Aixam 400, 500, 721, 741, 751, Crossline en Scouty (fase 1) Uw handschoenenkastje sluit niet meer goed, vervang de scharnieren van uw handschoenenkastje om een veilige sluiting te garanderen. Origineel onderdeel wij stellen u een concurrerende prijs op Piecesanspermis.fr
€ 4,94
Onderste commodo-afdekking Aixam

Aixam 721, 741, 751, City, City S, Roadline, Scouty en Crossline Zorg voor de best mogelijke bescherming van uw stuurkolomcomponenten met deze lagere comfortkap voor de modellen van het merk VSP Aixam.
€ 29,14
Bevestigingsclip Aixam 721 / 741

Bevestigingsclip voor Aixam 721 /741 Als u bevestigingsmiddelen nodig heeft voor carrosseriedelen of grills, kies dan onze originele bevestigingsmiddelen speciaal voor de 721 en 741 modellen van het merk Aixam
€ 4,94
Bovenste commodo-afdekking Aixam

Aixam 721, 741, 751, City, City S, Roadline, Scouty en Crossline De bovenste comfortkap houdt uw stuurkolom en al zijn onderdelen in goede staat en fungeert als een stofkap, dus zorg ervoor dat hij er is
€ 19,06
Bagagehoes Aixam Crossline fase 1 en 2

Achterdek Aixam Crossline fase 1 en 2 Om uw voorwerpen aan boord van uw voertuig veilig te stellen, is er niets nuttiger dan een hoedenplank (of bagagerek). U kunt uw voorwerpen immers uit het zicht houden en zo elke glasbreuk door vandalisme vermijden.
€ 89,74
Primair

Voorruit primer Voorbereidend product voor de installatie van een windscherm. Met dit flesje van 20 ml kunt u de uitharding van de lijm voor de voorruit aanzienlijk verbeteren en krijgt u een betere weerstand. De aankoop van deze primer zal uw leven veel gemakkelijker maken tijdens de installatie van uw voorruit, dus aarzel niet langer!
€ 13,11
Cover Striker Aixam

Aixam City, CrosslineCut, Crossover en GTO impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie Sluit uw kap niet meer goed? Het is waarschijnlijk de linker die kapot is. Aarzel niet om het te veranderen. Deze kleine reparatie neemt minder dan 5 minuten in beslag en is zeer eenvoudig uit te voeren, zelfs voor een beginner.
€ 19,87
Tegenplaat motorkapdeksel

Aixam City, Crossline, CrossoverCoupé (Impulse range, Vision en Sensation) Kun je je kap niet meer dicht doen? Vergeet niet te controleren of de sluiting niet gebroken is! U kunt het deksel of de tegenplaat gemakkelijk vervangen en zo zorgen voor een goede sluiting van uw motorkap Aixam.
€ 5,84
Éclaireur de plaque Microcar

Microcar MC1, MC2, MGO1, MGO2, M8, F8C, Dué Coupe, First, Ligier GCO Profiteer van onze originele plaatverlichting, speciaal ontworpen voor VSP Microcar en Ligier. Verlicht uw nummerplaat optimaal en verplicht op uw kleine auto
€ 12,20
Rondom tankdop

Aixam alle modellen vanaf 400SL / Microcar Lyra, VirgoMC1, MC2, M8, MGO / Ligier Nova, Be-two, Be-up, Xtoo 1, 2, Xtoo maxR, S, RS, Optimax 2, IXO, JS50, JS60 / Chatenet CH26, 28, CH30, CH32, Sporteevo / JDM Albizia, Abacca, AloesRoxsy, Xheos en Bellier B8 De rand van de tankdop kan door de tijd en door dieselaanslag slijten. Dit onderdeel is belangrijk omdat het uw carrosserie beschermt tegen krassen die de benzinepompverstuiver zou kunnen maken. Het zorgt ook voor een goede stabiliteit van de kap. Het vervangen van dit onderdeel is heel eenvoudig en neemt slechts enkele minuten in beslag.
€ 12,60
Klem motorkapstang Aixam

Aixam 300, 400 sl, 500sl, 400.4, 400 Evo, 500.4, 500.5, 721, 741, 751, City, City S, Roadline, Scouty, Crossline, City, Crossline, CrossoverCoupé en GTO (Impulsbereik) Profiteer van onze nieuwe en originele kapstangklem voor vele modellen van het merk Aixam tegen kortingsprijs
€ 4,64
Bonnet staaf Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32 en Sporteevo

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, Sporteevo U bent uw motorkapstang kwijt, vervang deze door de originele motorkapstang voor CH26, CH28, CH30, CH32 en CH30 modellen Sporteevo van het merk Chatenet
€ 18,45
Tankbevestiging Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, CH33, Sporteevo en neem op Piecesanspermis.fr biedt u deze originele tank klem voor VSP van het merk Chatenet
€ 27,73
Ruitensproeier voorruit Ligier

Aanpasbare ruitensproeier aan de beste prijs voor Ligier Nova, Be-up, be two, XTOO1, XTOO2, XTOO R, XTOO S, XTOO RS, Optimax Is je sproeier verstopt? Verander het met dit nieuwe mondstuk. Dit essentiële onderdeel voor een goede zichtbaarheid wordt aangeboden tegen een onklopbare prijs.
€ 7,66
Capuchon noir de vis de pare choc Microcar, Ligier

Microcar MGO 1 en 2, M8, F8C en Ligier JS RC Wil je je bumper schroeven verbergen Microcar , Ligier ? Koop ons nieuw en origineel onderdeel speciaal ontworpen voor JS RC, MGO 1 en 2, M8, F8C.
€ 1,91