Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Moyeu de roue

Actieve filters

Moyeu de roue avant Ligier

Ligier XTOO 1, 2, Maxr, RS, S, Optimax, Microcar Cargo De aanpasbare wielnaaf links- of rechtsvoor is een essentieel onderdeel om te zorgen voor een solide en betrouwbare verbinding tussen het wiel en de as van je rijbewijsvrije auto. Met zijn robuuste ontwerp en superieure kwaliteit garandeert deze wielnaaf optimale prestaties en veilig rijden. Kies voor deze aanpasbare wielnaaf om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van je wielsysteem te garanderen, zodat je kunt genieten van een soepele, zorgeloze rijervaring.
€ 68,47
Naaf achterwiel Microcar, Ligier

Microcar MGO2, M8, F8C, First, Ligier Optimax, Ixo, JSRC De originele naaf van het achterwiel is een cruciaal onderdeel om het achterwiel stevig op zijn plaats te houden op je rijbewijsvrije auto. Deze naaf is gemaakt van duurzame en bestendige materialen en zorgt voor een betrouwbare verbinding tussen het wiel en de as, waardoor veilig rijden en optimale prestaties op de weg gegarandeerd zijn. Kies voor deze originele achterwielnaaf om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van je wielsysteem te garanderen, zodat je soepel en zorgeloos kunt rijden.
€ 75,52
Moyeu de roue arrière Microcar

Microcar MC1, MC2 De aanpasbare naaf van het achterwiel is een cruciaal onderdeel om het achterwiel stevig op zijn plaats te houden op je rijbewijsvrije auto. Deze naaf is gemaakt van duurzame en resistente materialen en zorgt voor een betrouwbare verbinding tussen het wiel en de as, zodat je veilig kunt rijden en optimaal kunt presteren op de weg. Kies voor deze aanpasbare naaf voor het achterwiel om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van je wielsysteem te garanderen, voor een soepele en zorgeloze rijervaring. Zorg ervoor dat u het model remschijf controleert, d.w.z. dat u remschijven zonder groeven hebt die met 4 schroeven zijn bevestigd. Er zijn verschillende bevestigingen op deze voertuigen.
€ 115,45
Moyeu de roue avant Chatenet

Chatenet Media (2e bewerking), Barooder, SpeedinocH26, CH28, CH30, CH32 (coram) De aanpasbare wielnaaf links- of rechtsvoor is een essentieel onderdeel voor een solide en betrouwbare verbinding tussen het wiel en de as van je rijbewijsvrije auto. Met zijn robuuste ontwerp en superieure kwaliteit garandeert deze wielnaaf optimale prestaties en veilig rijden. Kies voor deze aanpasbare wielnaaf om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van je wielsysteem te garanderen, zodat je kunt genieten van een soepele, zorgeloze rijervaring.
€ 70,89
Moyeu de roue avant JDM

JDM Albizia, Abaca, Aloes De aanpasbare wielnaaf voor links of rechts is een essentieel onderdeel voor een solide en betrouwbare verbinding tussen het wiel en de as van je rijbewijsvrije auto. Met zijn robuuste ontwerp en superieure kwaliteit garandeert deze wielnaaf optimale prestaties en veilig rijden. Kies voor deze aanpasbare wielnaaf om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van je wielsysteem te garanderen, zodat je kunt genieten van een soepele, zorgeloze rijervaring
€ 77,54
Naaf achterwiel Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, SporteevocH40 en CH46

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, CH33, SporteevocH40, CH46 De aanpasbare naaf voor het achterwiel, speciaal ontworpen voor modellen zonder rijbewijs, biedt betrouwbare prestaties en uitzonderlijke duurzaamheid. Dankzij de nauwkeurige compatibiliteit en eenvoudige montage zorgt deze naaf voor een soepele rotatie van de achterwielen, wat bijdraagt aan een veilige en stabiele rit. Kies voor deze aanpasbare achterwielnaaf en geniet van een optimale, veilige rijervaring tijdens elke rit.
€ 60,40