Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Lichaam Casalini

Verkoop tegen lage prijs van klinknagel lichaam en lijm voor flexibele lichaam op de auto zonder vergunning CASALINI.

Actieve filters

Carrosserie klinknagel

LICHAAM RIVET Met deze extra grote kop carrosserieklinknagels kunt u al uw carrosserieverstevigingen vastzetten. Ze zijn herbruikbaar en kunnen gemakkelijk in een oogwenk worden geïnstalleerd.
€ 0,40
CASALINI vleugel m10

Voorvleugel voor Casalini M10 Dit voorspatbord (rechts of links) voor voertuigen zonder vergunning Casalini M10 zal idealiter uw originele lichaamsdeel vervangen. U kunt de kant kiezen die u nodig hebt met de selector onder de productprijs. Al onze lichaamsdelen zijn rauw. Ze moeten gegrond en geverfd worden om bij de kleur van uw voertuig te passen.
€ 159,00
  • Promo!
Capot casalini m10

Casalini M10 Vervang de beschadigde afdekking van uw Casalini M10 met piecesanspermis en zijn kortingsprijzen. Dit onderdeel is speciaal ontworpen voor uw model van geen-licentie, de casalini M10. Gemaakt in Abs, is het de garantie van een bestendig en kwaliteitsvol onderdeel.
€ 130,33 € 160,33
  • Promo!
Casalini m10 voorbumper

Voor Casalini M10 Deze kwaliteit fiber bumper is zeer duurzaam en zal ideaal vervangen de oude bumper van uw Casalini M10. Zeer gemakkelijk te installeren en met een korting prijs, moeilijk te weerstaan!
€ 89,99 € 119,99
Casalini m10 achterbumper

Achterbumper Casalini M10 Deze achterbumper is bestemd voor het M10 model van het merk zonder rijbewijs Casalini. Dit product van ABS-kwaliteit is perfect aanpasbaar en voordelig geprijsd, en zal u tot volle tevredenheid stemmen. Al onze lichaamsdelen worden rauw geleverd. Ze moeten gegrond en geverfd worden.
€ 101,84
Handvat voor spuitbus

Universele verfspuitbus Als u wilt schilderen met een professionele afwerking, koop dan dit verfblik met handvat om het aanbrengen van uw verf te vergemakkelijken en een professionele afwerking te krijgen.
€ 5,95
Lijm

Voorruitlijm 310 ml Lijm voor bumpers, vleugels, voorruit Deze voorruit- en carrosserielijm is geschikt voor alle VSP-modellen en is het onmisbare accessoire om ervoor te zorgen dat uw voorruit goed vastzit! Gemakkelijk te gebruiken, zorgt voor een perfecte grip op uw voorruit of uw lichaamsdelen door alle trillingen te absorberen.
€ 9,98
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 750gr
€ 20,12
product

SINTO tweecomponenten glasvezelversterkte polyesterplamuur voor de reparatie van grote gebreken aan autocarrosserieën
€ 15,08
product

SINTO merk niet-geweven glasvezel stof
€ 9,03
product

SINTO tweecomponentenplamuur voor het repareren, vullen en lijmen van o.a. autocarrosserieën, motorfietsen..
€ 13,06
product

SINTO standaard plamuur in 115gr voor het herstellen en vullen van carrosserieën
€ 7,01
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 350gr
€ 13,06
product

Speciale verf voor het retoucheren en decoreren van SINTO autovelgen
€ 9,98
product

SINTO speciale bumperlak, zwart
€ 10,03