Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Microcar

Actieve filters

Voornaafhouder circlips

Aixam, Ligier, Microcar, ChatenetJDM, Bellier, Casalini, Minauto en Dué De borgring van de voornaaf dient in de eerste plaats om het lager van het voorwiel in zijn behuizing te houden. Als het ontbreekt, vervang het dan zo snel mogelijk.
€ 3,73
Rekening houdend met wiel front 30 x 60 x 37

AIXAM / BELLIER / CHATENET / LIGIER / MICROCAR MC1 MC2 / JDM ALBIZIA - ABACA Dit voorwiellager is 30X60X37, het is aanpasbaar op voertuigen zonder vergunning Aixam , Bellier , Chatenet , Ligier , Microcar en Jdm . Het wiellager maakt axiale geleiding en rotatie mogelijk zonder weerstand tegen het gewicht van het wiel.
€ 24,10
  • Promo!
Deur hub microcar mc1/mc2/maagd 3

MICROCAR MC1 / MC2 / VIRGO 3 Deze wielnaaf ook wel "naafhouder" genoemd is uitsluitend bestemd voor de modellen van karren Microcar MC1/MC2/Virgo 3. Een defect of gebroken wiellager kan leiden tot de breuk van de wielnaaf, dat is waarom Piecesanspermis raadt u aan om uw wiellagers te controleren.
€ 150,22 € 160,22
Deur hub ligier xtoo max/r/s/rs

LIGIER XTOO 1 en 2 / MAX / R / S / RS (XTOO 1 van chassis nr. 3503 en XTOO 2 van chassis n° 4962). De voornaven hebben tot taak de wielen en de remschijven te ondersteunen en met elkaar te verbinden. Deze wielnaven, alleen compatibel met Ligier XTOO 1 en 2 / MAX/R/S/RS, zullen hun functie perfect vervullen dankzij hun capaciteit om weerstand te bieden aan de beschadigde wegen.
€ 146,11
Linker naafdrager Ligier Ixo, JS50, JS50L en JSRC

Naafdrager links Ligier Ixo, JS50, JS50L en JSRC Belangrijk onderdeel van de verbinding met de grond, de naafdrager zorgt voor het draaipunt van uw wiel en het onderhoud van het transmissiesysteem via de cardan. Bij het eerste teken van slijtage vervangt u het om een veilige en beheersbare besturing te behouden.
€ 81,57
Porte moyeu Ligier Ixo, JS50 et JS50L et JSRC

Naafhouder rechts Ligier Ixo, JS50, JS50L en JSRC Moet u uw naafdrager (of draaipunt) vervangen aan de rechterkant van uw LigierAls u uw naafdrager (of draaipunt) aan de rechterkant van uw VSP moet vervangen, aarzel dan niet en kies het beste onderdeel voor uw VSP en verwaarloos uw veiligheid niet.
€ 75,52