Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

JDM

Actieve filters

Voornaafhouder circlips

Aixam, Ligier, Microcar, ChatenetJDM, Bellier, Casalini, Minauto en Dué De borgring van de voornaaf dient in de eerste plaats om het lager van het voorwiel in zijn behuizing te houden. Als het ontbreekt, vervang het dan zo snel mogelijk.
€ 3,73
Rekening houdend met wiel front 30 x 60 x 37

AIXAM / BELLIER / CHATENET / LIGIER / MICROCAR MC1 MC2 / JDM ALBIZIA - ABACA Dit voorwiellager is 30X60X37, het is aanpasbaar op voertuigen zonder vergunning Aixam , Bellier , Chatenet , Ligier , Microcar en Jdm . Het wiellager maakt axiale geleiding en rotatie mogelijk zonder weerstand tegen het gewicht van het wiel.
€ 24,10
Deur hub jdm xheos / Roxsy

NAAFDRAGER JDM XHEOS / ROXSY Verander de naafdrager van uw JDM voertuig Xheos of Roxsy voertuig tegen lage kosten dankzij dit perfect aanpasbare product Deze naafdrager is ook aan te passen op de JDM Aloes (2e montage) Kies de gewenste kant voordat u het product aan uw winkelwagen toevoegt.
€ 169,40
  • Promo!
Jdm titanium/abaca/albizia/aloes wiel steun

JDM TITANIUM 1-2-3 / ABACA / ALBIZIA / ALOË Deze voorwielnaaf is aanpasbaar op vele JDM modellen zoals Titane, Abaca, Albizia en Aloes. Het onderscheidt zich door zijn gemak van aanpassing aan verschillende modellen, alsmede de superieure kwaliteit afwerkingen die u alleen op Piecesanspermis.fr kunt vinden
€ 139,22 € 159,22