Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Chatenet

Actieve filters

Voornaafhouder circlips

Aixam, Ligier, Microcar, ChatenetJDM, Bellier, Casalini, Minauto en Dué De borgring van de voornaaf dient in de eerste plaats om het lager van het voorwiel in zijn behuizing te houden. Als het ontbreekt, vervang het dan zo snel mogelijk.
€ 3,73
Rekening houdend met wiel front 30 x 60 x 37

AIXAM / BELLIER / CHATENET / LIGIER / MICROCAR MC1 MC2 / JDM ALBIZIA - ABACA Dit voorwiellager is 30X60X37, het is aanpasbaar op voertuigen zonder vergunning Aixam , Bellier , Chatenet , Ligier , Microcar en Jdm . Het wiellager maakt axiale geleiding en rotatie mogelijk zonder weerstand tegen het gewicht van het wiel.
€ 24,10
Chatenet pivot beugel

Wieldraaisteun voor Chatenet Stella / Media Set van 2 (rechts + links) wielsteunen compatibel met de STELLA en MEDIA modellen van Chatenet . Zoals altijd profiteert u van kwaliteit tegen een gereduceerde prijs!
€ 65,44
Deur wiel chatenet media hub / barooder

Deze voorwielnaafhouder is uitsluitend geschikt voor auto's zonder rijbewijs Chatenet Media en Barooder. Voor een prijs die alle concurrentie trotseert, zal hij de meest veeleisende gebruikers tevreden stellen door zijn lange levensduur en zijn uitzonderlijke kwaliteit.
€ 143,08
  • Promo!
Deur wiel chatenet ch26 hub

Deze voorwielnaaf is alleen bestemd voor karren Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, Barooder en Media. Hij wordt per stuk verkocht en is zo vervaardigd dat hij sterker is en uw lagers gemakkelijk kunnen worden gemonteerd. De breuk van een wielnaaf kan zijn veroorzaakt door versleten lagers.
€ 143,25 € 163,25
Naafdrager rechts Chatenet...

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, Sporteevo De aanpasbare rechte naafdrager is een essentieel onderdeel om een soepele rotatie van de wielen op je rijbewijsvrije auto te garanderen. Deze naafdrager is ontworpen voor optimale compatibiliteit en functionaliteit en garandeert maximale grip en duurzaamheid, zelfs onder moeilijke wegomstandigheden. Kies voor deze aanpasbare naafdrager om de prestaties en veiligheid van je voertuig zonder rijbewijs op een optimaal niveau te houden.
€ 141,07
Naafdrager CHATENET Ch26 /...

VOOR CHATENET CH26 / CH30 / CH32 vanaf 2011 Uw voertuig zonder rijbewijs Chatenet CH26, CH30 of CH32 heeft een nieuwe naafdrager nodig ? Dit kwaliteitsproduct aan verminderingsprijs zal ideaal uw defect deel vervangen en zal u volledige tevredenheid geven. Vergeet niet de gewenste kant te kiezen voordat u het product in uw mandje legt.
€ 141,07
Deur hub bellier / italcar

BELLIER - DIVANE - OPALE 6 JADE / ITALCAR / LIGIER - XPRO / CASALINI - YDEA - SULKY - M10 - M12 - M14 / CHATENET - MEDIA - STELLA Piecesanspermis weet hoe moeilijk het is om reserveonderdelen te vinden voor bepaalde merken van vergunningsvrije auto's. Daarom hebben wij onze leveranciers gevraagd om deze wielnaven speciaal voor buggy's te maken Bellier , Italcar, Casalini, Chatenet en Ligier XPRO.
€ 143,18