Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Driehoek Ligier

Bezorgd over uw portemonnee, Mini-auto-parts.nl heeft ontwikkeld zijn gamma van driehoeken voor ligier van kwaliteit aan de beste prijs. Omdat Mini-auto-parts.nl naar haar klanten luistert, neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs voor vragen.

Actieve filters

Driehoek voor Ligier JS50

Deze ophangdriehoek is geschikt voor de nieuwste modellen van Ligier JS50 MODELLEN. U zult verleid worden door zijn grote betrouwbaarheid, maar ook door zijn verbazingwekkende bestendigheid in de tijd.
€ 34,18
  • Promo!
Driehoek ligier 2009

LIGIER DRIEHOEK XTOO vanaf 2009 Deze ophangingsarm is aanpasbaar aan de Ligier XTOO uit 2009 (XTOO R, XTOO S, XTOO RS, XTOO MAX) OPTIMAX en Dué. Gelijkwaardig aan het origineel en van onberispelijke kwaliteit, zal het perfect zijn voor uw auto. Als u moeilijkheden ondervindt bij de montage, aarzel dan niet om onze reparatiehandleidingen op onze website te raadplegen.
€ 33,38 € 45,38
  • Promo!
Driehoek voor ligier ixo

LIGIER IXO Een van onze bestsellers, deze ophangdriehoek past op de nieuwste modellen van Ligier IXO MODELLEN. U zult verleid worden door zijn grote betrouwbaarheid, maar ook door zijn verbazingwekkende bestendigheid in de tijd.
€ 33,38 € 45,38
  • Promo!
Driehoek voor ligier xtoo

LIGIER XTOO Deze ophangdriehoek is compatibel met Ligier XTOO zal opvallen door zijn perfect afgewerkte fabricage en door zijn ongelooflijk lage prijs. Koop ook op piecesanspermis.fr uw ophanging kogelgewrichten en andere onderdelen voor auto zonder licentie
€ 35,27 € 45,27
  • Promo!
Driehoek voor ligier 162

LIGIER 162 Deze ophangingsdraagarm is speciaal ontworpen voor Ligier 162. Hij zal u volledige voldoening schenken door zijn stevigheid en het gemak waarmee hij op uw karretje kan worden gemonteerd. Ontdek op onze website al onze producten voor grondkoppeling tegen zeer concurrerende prijzen.
€ 33,36 € 43,36
  • Promo!
Driehoek microcar mgo schorsing

MICROCAR MGO / M8 / F8C / DUE FIRST Deze ophangingsdraagarm is speciaal ontworpen voor de laatste generatie auto's zonder rijbewijs Microcar MGO, F8C, Dué First. Zijn efficiëntie en zijn onberispelijke afwerking zullen u verstomd doen staan. Al onze driehoeken worden per stuk verkocht.
€ 33,38 € 45,38
Ophanging driehoek Microcar MGO 3/4 en Dué 2/3

Rechte ophangingsdriehoek Microcar MGO 3/4 en Dué 2/3 Als het echte verbindingspunt tussen het chassis en de wielnaaf speelt de ophangingsdriehoek een belangrijke rol in de veiligheid van uw auto zonder rijbewijs, maar ook in zijn goede wegligging. Als het uwe defect is, vervang het dan door ons nieuw onderdeel van gelijkwaardige kwaliteit als het originele
€ 45,27
Driehoek Microcar MGO 3 en 4 en Dué 2 en 3

Linker ophangingsdriehoek Microcar MGo 3/4 en Dué 2/3 Een cruciaal onderdeel van de goede wegligging van uw auto zonder rijbewijs, de ophangingsdriehoek zorgt voor de verbinding tussen uw chassis en het wiel. Aarzel niet om het te vervangen in geval van overmatige trillingen.
€ 45,27