Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Radiator Ligier

Een defecte motorradiator kan leiden tot oververhitting van de motor en dus tot het afbreken van de motor! Dus als je tekenen van een zwakke radiator ziet, verander hem dan! Mini-auto parts heeft het breedste scala op de markt ontwikkeld. Radiatoren speciaal ontworpen voor Ligier van kwaliteit tegen een lage prijs. Riskeer dus niet meer dat je motor kapot gaat!

Actieve filters

Stil radiatorblok Ligier, Microcar en Dué

Ligier Be upBE twee, Nova, XTOO1, 2, XTOO R, RS, S, MaxIxo, JS50, JS60 Optimax, Microcar CargoMGO3, 4/5, 6, Dué 2, 3/5, 6 Met de slijtage en het slechte weer verslijten uw silent blocks en zorgen ze niet meer voor een goed onderhoud van uw koelradiator.
€ 6,96
Radiator ligier nova / xtoo

LIGIER NOVA EN XTOO (FOCS ENGINE) / Dué / Be two / Be up AANPASBAAR Deze aanpasbare radiator is voorbehouden aan de Nova en Xtoo modellen van het merk Ligier . Merk op dat dit model gereserveerd is voor de motor Lombardini Focs motor. Met de zekerheid de beste prijs te betalen, is het moeilijk te weerstaan!
€ 98,72
Radiator xtoo - nova - ligier ambra

Met gemotoriseerde ventilatoreenheid + sonde Deze elektrische gemotoriseerde ventilatoreenheid met sonde is aanpasbaar aan de verschillende modellen van het merk Ligier zoals de Xtoo, de Nova en de Ambra. Als u dit onderdeel van uw winkelwagen wilt vervangen, aarzel dan niet langer en bezwijk voor de discount prijs!
€ 136,93
Radiator ligier 162

LIGIER 162 (LOMBARDINI MOTOR) AANPASBAAR Deze aanpasbare radiator is compatibel op de Ligier 162 uitgerust met een motor Lombardini . Dit kwaliteitsonderdeel zal u toelaten uw radiator te vervangen zonder u te ruïneren !
€ 179,48
Airconditioning radiator Ligier Ixo en JS50

Airconditioning radiator Ligier Ixo en JS50 Uw airconditioning kan geen koude meer produceren, waarschijnlijk is uw radiator (of condensor) defect. Deze condensor, die essentieel is voor de productie van koude in het airconditioningsysteem, zal u tevreden stellen door zijn kwaliteit om u koel te houden
€ 171,32
Radiator ligier ambra

LIGIER AMBRA (FOCS MOTOR) ADAPTABLE (radiator aan de zijkant) Deze aanpasbare radiator is gereserveerd voor de modellen Ambra van het merk Ligier . Merk op dat dit onderdeel voorbehouden is voor modellen met een radiator aan de zijkant en een Lombardini FOCS ENGINE. Met de zekerheid de beste prijs te betalen, is het moeilijk te weerstaan!
€ 179,48
Koelvloeistof

Koelvloeistof -25°C Als u uw koelvloeistof moet bijvullen of de olie in uw koelsysteem moet vervangen, kies dan voor onze professionele koelvloeistof, die een optimale koeling van uw motor garandeert
€ 8,97
Glb uitbreiding ligier

Expansietankdop Deze expansietankdop is vastgeschroefd Ligier . Het kan worden gemonteerd op de modellen 162 / AMBRA / NOVA / XTOO R, RS, S, MaxIxo, JS50 en JSRC van het merk Ligier en de MGO 31 4 modellen, Cargo en Dué 2 en 3 van het merk Microcar. Zijn kortingsprijs kan u alleen maar verleiden!
€ 19,66
Stekker van het expansievat

Ligier Nova, Xtoo 1/2/r/s/rs, Optimax, Ixo De dop houdt het expansievat waterdicht, indien u een verlies van waterdichtheid van de dop van uw LigierAls u merkt dat de dop niet meer waterdicht is, denk er dan aan hem snel te vervangen. Het zorgt ervoor dat uw koelsysteem goed werkt.
€ 14,02
Expansievat Ligier Nova, XTOO 1 & 2, XTOO Max

Ligier Nova, XTOO 1, XTOO 2, XTOO Max Als uw expansiereservoir (koelvloeistofreservoir) lekt, vervang het dan zo snel mogelijk om oververhitting van uw VSP-motor te voorkomen Ligier.
€ 38,22
Expansievat Ligier

Ligier XTOO R, RS, S, Ixo, Optimax, JS50 en JSRC Heeft u problemen met oververhitting van de motor? Zorg ervoor dat uw expansievat of koelvloeistofpotje in perfecte staat is. Als niet, vervang het door onze nieuwe en originele onderdeel op Piecesanspermis.com
€ 66,45
  • Promo!
Thermocontactsensor voor LIGIER en MICROCAR radiatoren

Thermocontactsensor voor radiator LIGIER en MICROCAR Deze thermo-contactsensor voor radiator is aanpasbaar op de merken Ligier en Microcar van auto's zonder rijbewijs. Robuust en betrouwbaar, zodat u uw reparaties snel en tegen lagere kosten kunt uitvoeren!
€ 13,02 € 14,02
  • Promo!
Elektrische ventilator ligier

Elektrisch ventilatormotorenaggregaat voor LIGIER Deze elektrische ventilatormotoreenheid is aanpasbaar aan de verschillende modellen van het merk Ligier . Als u dit onderdeel op uw auto moet vervangen, aarzel dan niet langer en bezwijk voor de discount prijs!
€ 48,50 € 60,50
  • Promo!
Propeller fan

Blower propeller voor LOMBARDINI FOCS motor Deze propeller blower is bestemd voor de koeling van de radiator voor de wagens uitgerust met een motorisatie Lombardini Focs
€ 25,13 € 28,13
  • Promo!
Propeller zuigkracht

Aanzuigpropeller voor LOMBARDINI FOCS motor Deze aanzuigpropeller is ontworpen om de radiator te koelen voor automodellen uitgerust met een Lombardini Focs motor. Betrouwbaar en solide, de discount prijs kan u alleen maar verleiden!
€ 25,13 € 28,13
Verwarmingsventiel voor Ligier

Verwarmingsventiel voor Ligier De verwarmingsklep, die zich meestal aan de zijkant van de cilinderkop bevindt, zorgt voor het openen en sluiten van water met een hoge temperatuur dat afkomstig is van de hoofdradiateur, en maakt door het openen ervan de verwarming van de passagiersruimte mogelijk.
€ 34,79
Aixam verwarming ventiel

Deze afsluitklep wordt gemonteerd op verwarmingsradiatoren om Aixam . Hiermee kunt u de interieurverwarming van uw voertuig regelen. Een robuust kwaliteitsonderdeel dat aan uw verwachtingen zal voldoen!
€ 15,02