Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Neiman auto zonder een licentie

Ontdek op mini-auto-parts.nl, een aantal neiman speciaal ontworpen voor de auto zonder een licentie. Koop uw neiman voor Ligier Aixam, Microcar aan kortingsprijzen.

Actieve filters

Neiman voor Aixam en Minauto

Neiman voor Aixam en Minauto Deze neiman is speciaal ontworpen voor het VSP merk Aixam en meer bepaald voor de modellen na 1997 en de Minauto Toegang. U hoeft niet meer al uw sloten te vervangen, u hoeft alleen uw neiman te vervangen.
€ 40,23
Kit Neiman microcar mgo m8

Kit Neiman voor Microcar MGO, M8, F8C en Ligier IXO en JS50 Deze Neiman kit gewijd aan voertuigen zonder rijbewijs Microcar (MGO, M8, F8C) en Ligier (JS50, Ixo) zal zich zonder problemen aan uw auto aanpassen. Deze kit bevat de neiman, de vaten, de dop en de 2 sleutels.
€ 95,29
Motorkapslot Aixam en Minauto

Kapvergrendeling Aixam en Minauto (alle modellen) Werkt het slot van uw motorkap niet meer goed? Denk aan het vervangen ervan en u vermijdt het onverwacht openen van uw motorkap tijdens het rijden.
€ 28,13
Ligier Neiman / microcar

Kit Neiman voor LIgier XTOO / R / S / RS / MAX / OPTIMAX / IXO / JS50 en Microcar MGO / M8 Deze Neiman kit gewijd aan de modellen XTOO R / S / RS / MAX en OPTIMAX / IXO / JS50 en Microcar MGO en M8 van het merk van het voertuig zonder rijbewijs Ligier en Microcar vervang uw defecte neiman met gemak. De discountprijs van deze complete kit zal u volledig tevreden stellen.
€ 94,68
  • Promo!
Deurslot Chatenet Media, Barroder en Speedino

Deursloten Chatenet Media, Barooder en Speedino Zijn je deursloten onbruikbaar? Vervang ze door onze sloten speciaal aangepast aan de voertuigen van het merk Chatenet. Wij bieden u hier onderdelen van superieure kwaliteit tegen concurrerende prijzen, zodat u uw VSP tegen lagere kosten kunt repareren
€ 30,19 € 35,19
  • Promo!
Bouchon de réservoir à clés

VOOR ALLE AIXAMODELLEN NA 1997 Vervang de tankdop van uw voertuig zonder rijbewijs Aixam tegen lagere kosten met dit perfect aanpasbare product.
€ 16,06 € 19,06
Brandstofdop met sleutel en carbon imitatie

Aixam na 400 sl, Ligier Nova, XTOO 1, 2, MaxR, RS, S, Optimax 2, JS50, JS60, JS RC , Microcar Lyra, VirgoMC1, MC2, MGO 1, 2, 3, 4/5, 6 - M8 en F8C, Dué 2, 3/5, 6, Chatenet Ch26, Ch28, CH30, CH32, SporteevoJDM, Bellier B8 Is uw tankdop moeilijk te sluiten? Vervang uw benzinedop door een nieuwe van Ligier of Microcar met onze nieuwe en aanpasbare deel imitatie koolstof op Piecesanspermis.fr Tank GLB met 2 sleutels.
€ 26,20
Motorkapslot Ligier, Microcar en Dué

Ligier XTOO1, 2, XTOO R, RS, S, XTOO MaxOptimax, Ixo, JS50, Microcar CargoMgo 3, 4/5, 6, Dué 2, 3/5, 6 Repareer uw motorkapslot eenvoudig met ons nieuwe en originele onderdeel voor vele modellen van de volgende merken Ligier, Microcar en Dué
€ 51,63
Deurslot Ligier, Microcar en Dué

Ligier XTOOIxo, JS50, Microcar MGO3,4,5,6 en Dué 2,3,5,6 Vervang uw rechter deurslot voor Ligier, Microcar en Dué bij het eerste teken van zwakte. Dit onderdeel wordt gebruikt om je deur op slot te doen.
€ 140,16
Deurslot links Ligier, Microcar en Dué

Ligier XTOOIxo, JS50, Microcar MGO 3,4,5,6 en Dué 2,3,4,5,6 Het deurslot is een van de belangrijkste beveiligingselementen van uw auto. In geval van slechte vergrendeling van uw deur vervang snel uw deurslot voor Ligier, Microcar en Dué
€ 130,58
Achterklep slot Chatenet, Ligier, Microcar en JDM

Ligier Dué Coupe, JS50 en JS50 L (fase 2 & 3), Microcar Dué Coupe, MGO1, MGO2, F8C, Chatenet CH26, CH28, CH32, SporteevoJDM Abaca, AloesRoxsy en Xheos Kan je je achterklep niet meer dicht doen? Vervang uw achterklep slot met ons nieuw en origineel onderdeel voor VSP merken Chatenet, Ligier, Microcar en JDM.
€ 55,41
  • Promo!
Module motorbeheer Chatenet CH26

Module motorbeheer Yanmar voor Chatenet CH26 Dit onderdeel is van essentieel belang voor de goede werking van uw voertuig. Het zorgt namelijk voor een goed beheer van het motortoerental en van de verschillende elektrische acties die door uw motor worden gevraagd Yanmar motor die uw Chatenet CH26.
€ 148,15 € 151,15
Neiman en Centralisatie Kit voor Ligier

Neiman kit met centralisatie voor LIGIER Deze neiman kit ontworpen voor LIGIER voertuigen bevat het nodige om de centralisatie van uw auto zonder vergunning te veranderen. Het omvat de portiersloten, een tankdop, een eenvoudige sleutel en een sleutel met afstandsbediening.
€ 151,23
Centrale besturingseenheid met afstandsbediening Chatenet

Ontvangerbox met afstandsbedieningChatenet CH26,28,30,32 en Sporteevo. De sluiting van uw Chatenet het sluiten van uw auto werkt niet meer correct dit moet komen van een defect van uw doosontvanger van centralisatie, vervang het zo spoedig mogelijk om u het goede sluiten van uw auto zonder vergunning te waarborgen.
€ 130,98
Kit complet centralisation (boitier + clé)

Aixam / Ligier / Microcar u ondervindt moeilijkheden voor de centralisatie van uw auto zonder rijbewijs of voor de afstandsopening van deze auto of gewoonweg dat hij niet meer functioneert. De zender is misschien niet in orde en veroorzaakt een storing. Vervang het door onze complete kit (doos + 1 sleutel 2 knoppen), een kwaliteitsonderdeel tegen een discount prijs.
€ 70,47
Add-ons door glas aixam opdrachten

Voor Aixam A721, A721 SportA741, A751, City, City Sport, Roadline, Crossline (2005 / 2008) Het raam van uw voertuig zonder rijbewijs Aixam geblokkeerd is? Misschien is het te wijten aan een defecte besturingsmodule. Dit goedkope product is de ideale vervanging voor uw defecte onderdeel en zal de mobiliteit van uw venster herstellen.
€ 72,30
Centralisatie ontvanger met afstandsbediening voor Bellier

Bellier Divane en Opale Met de centrale ontvangerbox kunt u het openen van de deuren en de kofferbak van uw VSP van het merk BellierAls deze laatste niet meer functioneel is, denk van het vervangen van het dankzij Piecesanspermis.fr
€ 156,80
Module essuie glace arrière Microcar

Module achterruitenwisser Microcar MGO2, M8 en Ligier Ixo en JS50 Vervang uw elektrische achterruitenwissermodule voor Microcarpiecesanspermis.fr biedt u zijn online catalogus van reserveonderdelen aan.
€ 69,47
Motorkapslot Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, afhalen en Sporteevo Het slot van de motorkap dient om de motorkap gesloten te houden wanneer de auto in beweging is. Als het slot defect is, moet u het voor uw eigen veiligheid onmiddellijk vervangen.
€ 29,75
serrure de porte droite Microcar

Microcar Virgo1, 2, 3, MC1, MC2, MGO 1, 2, M8, F8C, Coupé, First, Ligier Nova, JSRC Het originele portierslot rechtsvoor (passagierszijde) is een cruciaal onderdeel voor de veiligheid en bescherming van je rijbewijsvrije auto. Dit slot is vervaardigd volgens strenge kwaliteitsnormen en staat garant voor een betrouwbare en veilige deurvergrendeling, zodat je met een gerust hart onderweg bent. Kies voor dit originele slot om de betrouwbaarheid en veiligheid van je auto te garanderen, met behoud van de integriteit en optimale werking.
€ 52,43
Houder voor slot van bestuurdersdeur Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, Sporteevo en neem op De vatsteun staat het goede onderhoud van deze in de deur van uw VSP van merk toe ChatenetNeem contact op met uw plaatselijke dealer of vervang het, omdat het uw kunststof deur kan beschadigen.
€ 8,77
Kit neiman aixam na 1997

Voor de modellen Aixam na 1997 Deze neiman kit is bedoeld voor AIXAM's van 1997 tot 2008, hij bevat de neiman, de 2 vaten, de zwarte dop en de 2 sleutels
€ 75,52
Universele tankdop

Als u uw originele dop bent kwijtgeraakt, kunt u hem vervangen door deze dop. Hij past op alle soorten auto's zonder rijbewijs. Deze dop is zonder sleutel.
€ 5,55