Categorieën
Zoeken op voertuig

Scharnieren

Hier vindt u de scharnieren voor kappen, deuren en achterkleppen van auto's zonder vergunning. Ons assortiment omvat onderdelen met de best mogelijke kwaliteit/prijsverhouding om u aanpasbare producten met onvergelijkbare prestaties tegen de laagst mogelijke kosten aan te bieden.

Actieve filters

Linker scharnier voor AIXAM motorkap

Links scharnier voor AIXAM kap Gelijkwaardig aan de originele referentie 7R171 Voor modellen vóór 2010
€ 8,97
Recht scharnier voor AIXAM motorkap

AIXAM-modellen vóór 2010 Als u problemen hebt met het openen of sluiten van uw motorkap, aarzel dan niet om uw scharnier te vervangen. Profiteer van kwaliteitsonderdelen tegen discountprijzen.
€ 8,97
Charnière capot AIXAM

AIXAM motorkapscharnier voor VISION-reeks Als u moeilijkheden hebt om uw motorkap te openen of te sluiten, aarzel dan niet om uw scharnieren te vervangen. Profiteer van kwaliteitsonderdelen tegen discountprijzen.
€ 8,97
Rechter deksel scharnier Aixam

Aixam bereik Vision Als u problemen hebt met het openen of sluiten van uw motorkap, aarzel dan niet om uw scharnier te vervangen. Profiteer van kwaliteitsonderdelen tegen discountprijzen.
€ 8,97
Charnière de capot ligier nova

Voor Ligier Nova Set van 2 kapscharnieren (rechts en links) alleen voor modellen Ligier Alleen Nova-modellen. Als u moeilijkheden hebt om uw kap te openen of te sluiten, aarzel dan niet om ze te vervangen. Profiteer van kwaliteitsonderdelen tegen discountprijzen.
€ 29,14
Achterklepscharnier Aixam

Aixam 400, 500, 400.4, 400 Evo, 500.4, 500.5, Crossline (1 en 2) Voorkom onnodige breuk aan uw achterklep als uw kofferscharnier defect is, vervang het in dat geval zo snel mogelijk en voorkom onnodige carrosseriereparaties.
€ 23,09
Rechter deksel scharnier Ligier, Microcar en Dué

Ligier XTOO R, RS, S, Ixo, JS50, Be sun, Optimax, Microcar CargoMGO3, MGO 4/5, Dué 2, Dué 3 Vervang uw originele rechter kapscharnier voor Ligier, Microcar en Dué aan de beste prijs op Piecesanspermis.fr
€ 52,33
Deurscharnier Microcar MC1, MC2 en Dué First

Microcar MC1, MC2 en Dué First De rol van het deurscharnier is om uw deur aan het chassis van de auto te bevestigen, in geval van verschuiving of zelfs breuk van het onderdeel, vervang het snel. De slechte staat van dit onderdeel kan schade aan uw carrosserie veroorzaken.
€ 64,43
Deur controle sluiting Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, afhalen en Sporteevo De rol van de deurstopper is om de deuropening van uw VSP in een precieze hoek te houden om schade aan uw carrosserie te voorkomen.
€ 10,79
Deurscharnier links Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, afhalen en Sporteevo Na enkele jaren gebruik kunnen de deurscharnieren losraken en een verkeerde uitlijning van de deur veroorzaken.
€ 40,23
Deurscharnier rechts Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, afhalen en Sporteevo Vervang uw deurscharnier voor Chatenet bij de eerste tekenen van slijtage en vermijd een verkeerde uitlijning van de carrosserie.
€ 40,23
Scharnierpen van deur of achterklep Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, afhalen en Sporteevo De scharnierpen wordt gebruikt om het hele openingssysteem van het portier of de achterklep bij elkaar te houden. Als de scharnierpen verbogen is of in slechte staat verkeert, vervang deze dan zo snel mogelijk.
€ 9,58
Motorkapslot Ligier, Microcar en Dué

Ligier XTOO1, 2, XTOO R, RS, S, XTOO MaxOptimax, Ixo, JS50, Microcar CargoMgo 3, 4/5, 6, Dué 2, 3/5, 6 Repareer uw motorkapslot eenvoudig met ons nieuwe en originele onderdeel voor vele modellen van de volgende merken Ligier, Microcar en Dué
€ 51,63
Linker deksel scharnier Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, afhalen en Sporteevo Vervang uw motorkapscharnier na een frontale botsing, deze kan verdraaid zijn en zo de juiste uitlijning van uw motorkap met de rest van de carrosserie verhinderen.
€ 26,12
Rechter deksel scharnier Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, afhalen en Sporteevo Vervang uw motorkapscharnier na een frontale botsing, met ons nieuw en origineel onderdeel voor Chatenet aanbod tegen de beste prijs gegarandeerd.
€ 26,12