Categorieën
Zoeken op voertuig

Relay

Uw gloeibougies zijn nog steeds goed maar uw stookolie start nog steeds niet? Mini-auto-parts.nl nodigt u uit om te ontdekken de relais van voorverwarming lombardini focs of kubota voor uw auto zonder vergunning.

Actieve filters

  • Promo !
Voorverwarmingsrelais FOCS LOMBARDINI

LOMBARDINI KLUIVER 7 PINS Dit voorverwarmingsrelais heeft 7 pennen en is compatibel met Lombardini FOCS MOTORS. Dit kwaliteitsonderdeel, gemakkelijk te monteren, kan u alleen maar verleiden met zijn discountprijs!
€ 35,31 € 49,91
  • Promo !
Preheating relay

AIXAM NA 1997 Dit onderdeel is een voorverwarmingsrelais voor de karren van het merk Aixam als het na 1997 in omloop is gebracht. Dit onderdeel zal aan al uw verwachtingen voldoen, niet alleen wat de prijs betreft, maar ook wat de kwaliteit betreft!
€ 34,23 € 39,83
Micro-relais Aixam (vanaf 2005)

Micro-relais 5 pins 12V 15A - 25A voor Aixam van 2005 Aarzel niet om uw micro relais te vervangen voor uw VSP Aixam met ons nieuwe onderdeel tegen een onverslaanbare prijs.
€ 14,62
Relais met elektronische beveiliging Aixam en Minauto

Aixam 721, 741, 751, City, City S, Roadline, Scouty, Crossline, Mega 1 en 2, CityCut, Crossline, Crossover en GTO impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie en Minauto alle modellen. Vervang uw defecte relais door ons nieuw en origineel onderdeel, speciaal ontworpen voor VSP's van het merk Aixam en Minauto van model 721 tot vandaag.
€ 22,08
Lichtgevende vergeetachtige herriemaker Aixam

Aixam 400 SL, 400.4, 400 Evo, 500SL, 500.4, 500.5, 500 Evo De lichtstoringszoemer waarschuwt u wanneer u het contact van uw VSP uitzet maar vergeet uw koplampen uit te zetten. Voorkom batterijpech en vervang uw lawaaimaker door ons nieuwe en originele onderdeel.
€ 16,03
Preheating relay

AIXAM 540, 500, 400 vóór 1997 Dit voorverwarmingsrelais is voorbehouden aan de modellen 540, 500 en 400 van het merk Aixam . Let op: dit onderdeel is alleen geschikt voor voertuigen die vóór 1997 in het verkeer zijn gebracht. Aarzel niet en vraag om kwaliteit aan de beste prijs !
€ 49,91
5-polig micro relais Ligier, Microcar en Dué

Micro-relais 5 pinnen Ligier, MicrocarDué Micro relais 5 pins aanpasbaar voor de recente modellen van de merken Ligier, Microcar en Dué te vinden in onze online winkel Piecesanspermis.fr
€ 15,02
4-polig voorverwarmingsrelais Microcar

Microcar MC1 en MC2 Het gloeirelais voorziet de bougies van stroom en regelt ook de gloeitijd van de bougies. Als uw relais defect is, kan dat startproblemen veroorzaken.
€ 12,00
Relais voor airconditioning Ligier Microcar

Microcar MGO2, M8, F8C, Ligier GCO Het relais van de airconditioning bevindt zich op het elektrische hoofdcircuit van uw airconditioningsysteem, als het relais defect raakt, wordt de stroomtoevoer naar de compressor van de airconditioning verhinderd.
€ 14,02
Centraal knipperend Microcar

Microcar MC1, MC2, Virgo en MGO1 Uw knipperlichtrelais heeft het begeven en u kunt uw richtingaanwijzers niet meer gebruiken. Vervang het defecte onderdeel en rij veilig met ons speciaal ontworpen knipperlichtrelais voor Microcar .
€ 24,10
  • Promo !
Centrale aanwijseenheid Ligier

Ligier Nova, XToo 1 en 2, XToo Max, R, RS, Optimax 2 en Ixo
€ 23,10 € 24,10
LOMBARDINI starter relais

LOMBARDINI FOCS TWEE CILINDER Dit startrelais is aanpasbaar aan de Lombardini FOCS tweecilinder motoren. Zeer goed gemaakt, dit gemakkelijk te monteren onderdeel zal u verleiden met zijn discount prijs!
€ 58,99
YANMAR startrelais

HITACHI STARTER (YANMAR) Deze Hitachi starter is compatibel met de volgende starters Yanmar . Gemakkelijk te installeren, met een aantrekkelijke aankoopprijs, deze referentie heeft alles om u te verleiden!
€ 59,49
Relay starter aixam denso

Denso motor starter relais Kubota Dit startrelais voor Aixam is gemonteerd op de originele DENSO starters. Het zal de vervanging van uw complete Denso starter vermijden. Een deel van kwaliteit en grote betrouwbaarheid met behoud van een discount prijs.
€ 59,49
Mitsubishi motor stop solenoid

Motor stop solenoid Mitsubishi Met deze motorstop solenoid kunt u uw motor van het merk Mitsubischi elektrisch stoppen voor CASALINI kentekenvrije auto's.
€ 97,71
Start inschakelen relais Chatenet

Chatenet Media, Barrooder, SpeedinoCH26, CH28, CH30, CH32, Sporteevo en neem op Dit relais zorgt voor het goed starten van uw voertuig, in geval van een defect onderbreekt dit relais de stroomtoevoer bij het starten om het absoluut te vervangen.
€ 18,05
Deur management relais Chatenet CH26, 28, 30, 32, 33 en Sporteevo

Deur management relais voor Chatenet CH26, 28, 30, 32, 33 en Sporteevo De primaire functie van een relais in een auto zonder rijbewijs is het scheiden van de stuurstroomkringen van de stroomkringen voor isolatiedoeleinden, b.v. om een hoge spanning of stroom aan te drijven vanuit een lagere besturing, en in sommige toepassingen ook om een veilige werking te verzekeren. In dit geval bijvoorbeeld om de elektrische stroom door de deur veilig te regelen, zodat deze open kan. Dit relais kan beschadigd raken in de loop van de tijd of door variaties in de stroomsterkte. Eenmaal gelokaliseerd in uw Chatenet de vervanging van het onderdeel is gemakkelijk te doen. Het relais kan groen of paars zijn, afhankelijk van de productie. Zorg ervoor dat u uw stekkers vergelijkt met het voorgestelde model.
€ 90,75
  • Aanbieding!
Centrale aanwijseenheid Bellier Jade

Centraal knipperend Bellier Jade De centrale richtingaanwijzer coördineert alle richtingaanwijzers van uw voertuig, in geval van storing aan dit elektrische onderdeel dient u het zo spoedig mogelijk te vervangen.
€ 34,18
Timer ruitenwisser voor Bellier Jade

Timer ruitenwisser voor Bellier Jade De timer is een elektrisch apparaat waarmee de bestuurder de wissnelheid van de wisserarm kan kiezen naar gelang van de intensiteit van de regen. In geval van storing zult u de snelheid niet kunnen kiezen en dus minder zien.
€ 11,80
Zekering houder Bellier Jade

Zekeringsplaat steun Bellier Jade De zekeringsplaathouder zorgt ervoor dat al uw zekeringen en relais op hun plaats blijven en garandeert een goed gebruik van al uw zekeringen, zodat er geen elektrische problemen ontstaan met uw VSP of merk Bellier
€ 83,59
Mistlicht relais Bellier Jade

Mistlicht relais voor Bellier Jade Met dit originele onderdeel kunt u uw oude relais eenvoudig vervangen. Dit elektrische onderdeel is essentieel voor de goede werking van uw mistlampen. Piecesanspermis.fr biedt een breed scala van onderdelen voor Bellier tegen de beste prijs.
€ 15,73