Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Elektrische modules voor auto's zonder vergunning

Mini-auto parts.nl heeft voor u een hele reeks elektrische modules geselecteerd die exclusief zijn ontworpen voor auto's zonder vergunning. Ontdek dit alles voor een lage prijs.

Actieve filters

Add-ons door glas aixam opdrachten

Voor Aixam A721, A721 SportA741, A751, City, City Sport, Roadline, Crossline (2005 / 2008) Het raam van uw voertuig zonder rijbewijs Aixam geblokkeerd is? Misschien is het te wijten aan een defecte besturingsmodule. Dit goedkope product is de ideale vervanging voor uw defecte onderdeel en zal de mobiliteit van uw venster herstellen.
€ 72,30
Capteur de recul Aixam (Impulsion, Vision et Sensation)

Aixam CityCut, Crossover, Crossline en GTO impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie Piecesanspermis.fr biedt u een kit van 2 sensoren van achterwaartse radar aanpasbaar voor alle Aixam impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie
€ 60,30
Kit complet centralisation (boitier + clé)

Aixam / Ligier / Microcar u ondervindt moeilijkheden voor de centralisatie van uw auto zonder rijbewijs of voor de afstandsopening van deze auto of gewoonweg dat hij niet meer functioneert. De zender is misschien niet in orde en veroorzaakt een storing. Vervang het door onze complete kit (doos + 1 sleutel 2 knoppen), een kwaliteitsonderdeel tegen een discount prijs.
€ 70,47
Centrale besturingseenheid met afstandsbediening Chatenet

Ontvangerbox met afstandsbedieningChatenet CH26,28,30,32 en Sporteevo. De sluiting van uw Chatenet het sluiten van uw auto werkt niet meer correct dit moet komen van een defect van uw doosontvanger van centralisatie, vervang het zo spoedig mogelijk om u het goede sluiten van uw auto zonder vergunning te waarborgen.
€ 130,98
  • Promo!
Module motorbeheer Chatenet CH26

Module motorbeheer Yanmar voor Chatenet CH26 Dit onderdeel is van essentieel belang voor de goede werking van uw voertuig. Het zorgt namelijk voor een goed beheer van het motortoerental en van de verschillende elektrische acties die door uw motor worden gevraagd Yanmar motor die uw Chatenet CH26.
€ 148,15 € 151,15
Centralisatie ontvanger met afstandsbediening voor Bellier

Bellier Divane en Opale Met de centrale ontvangerbox kunt u het openen van de deuren en de kofferbak van uw VSP van het merk BellierAls deze laatste niet meer functioneel is, denk van het vervangen van het dankzij Piecesanspermis.fr
€ 156,80
Buitentemperatuursensor Ligier, Microcar en Dué

Ligier XTOO1, XTOO2, XTOO R, RS, S, XTOO MaxOptimax, Ixo, JS50, Coupe, JS RC, Microcar MC1, MC2, CargoMGO1, 2, 3, 4, 5, 6, M8, F8C, Dué 6 Vervang uw originele buitentemperatuursensor voor uw VSP merk Ligier, Microcar en Dué
€ 37,81
Module essuie glace arrière Microcar

Module achterruitenwisser Microcar MGO2, M8 en Ligier Ixo en JS50 Vervang uw elektrische achterruitenwissermodule voor Microcarpiecesanspermis.fr biedt u zijn online catalogus van reserveonderdelen aan.
€ 69,47
Module d'essui glace arrière pour Ligier IXO, JS 50, Microcar MGO 2 / 3, M8

Ligier IXO, JS50, Microcar MGO 2 / 3 en M8 Doet je achterwisser het niet meer? Denk aan het veranderen van uw achterruitenwisser module compatibel met de modellen Ligier IXO, JS 50 en Microcar MGO 2 / 3, M8. Aandacht is het raadzaam als u een oud model hebt, om te kopen ook de balk van aanpassing van de module referentie: FSC4361 sue Piecesanspermis.fr Deze kit omvat de module EN de aangepaste balk.
€ 72,72
Afstandsbediening en ontvangsteenheid voor Microcar MGO2

Openingssysteem voor Microcar MGO 2 Uw Microcar MGO 2 weigert te openen met uw afstandsbediening? Controleer eerst de batterij van uw afstandsbediening. Als de storing aanhoudt, is het waarschijnlijk de centralisatiekast die moet worden vervangen. Eenmaal in het voertuig, is deze operatie zeer eenvoudig uit te voeren. Opgelet, aangezien er verschillende assemblages bestaan, denk eraan om de pinnen van uw module te vergelijken met die van de foto
€ 157,30
Module motorbeheer Microcar MGO (motor Lombardini Focs progress)

Module motorbeheer Microcar Dit onderdeel is essentieel voor de goede werking van uw wagen. Het zorgt voor een goed beheer van het motortoerental en de verschillende elektrische acties die door uw motor worden gevraagd Lombardini Focs Progress motor die uw Microcar MGO.
€ 93,17
Afstandsbediening en ontvangsteenheid voor Microcar MC1 en MC2

Samen voor Microcar MC1 en MC2 Uw deur gaat niet open met uw afstandsbediening en het probleem is niet de batterijen? Het is zeer zeker de ontvangerbox die vervangen moet worden. Eenmaal gelokaliseerd in uw Bellier Divane of in uw Bellier OpaleDe verandering is makkelijk te maken. Afhankelijk van de productie kan de behuizing groen of zwart zijn.
€ 133,10
Gashendel potentiometer Ligier JS RC, Dué Coupe, Microcar MGO2, M8 en F8C

Ligier JS RC, Dué Coupe, Microcar MGO2, M8 en F8C De potentiometer van de gasklep is een elektronisch onderdeel dat de ECU van uw VSP door het indrukken van het gaspedaal informatie geeft over het vereiste lucht/brandstofmengsel.
€ 90,65
Houder voor slot van bestuurdersdeur Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, Sporteevo en neem op De vatsteun staat het goede onderhoud van deze in de deur van uw VSP van merk toe ChatenetNeem contact op met uw plaatselijke dealer of vervang het, omdat het uw kunststof deur kan beschadigen.
€ 8,77