Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Stil blok

Mini-auto parts heeft voor u een hele reeks van stille uitlaat blok voor auto zonder licentie ontwikkeld. Vind onze silent block voor de VSP van het merk Aixam, Ligier, Microcar, Chatenet, JDM...

Actieve filters

Stille blok uitlaat aixam

Dit geluiddempende blok is aanpasbaar aan de modellen van de merken Aixam . Hij heeft een diameter van 6mm, een gegeven om rekening mee te houden bij het bestellen. Aarzel niet om onze specialisten om advies te vragen!
€ 2,92
Stille blok uitlaat aixam

AIXAM stil blok Dit geluiddempende blok is speciaal ontworpen voor voertuigen van het merk Aixam . Robuust en goedkoop, dit onderdeel vervangt uw defecte apparatuur zonder moeite van installatie!
€ 2,72
Stille blok uitlaat ligier / jdm / chatenet

LIGIER XTOO MAX-R-S-RS-IXO-OPTIMAX-JS50 / CHATENET CH26 / JDM ALOES / MICROCAR CARGO-MGO 3 - 4 - 5 - 6 en Dué 2 en 3 Deze uitlaatdemper is gereserveerd voor de volgende merken Ligier voor de modellen XTOO (JS50, MaxRS, R, S en Optimax), JDM voor de Aloesde Chatenet CH26 en Microcar Cargo / Mgo. Dit kwaliteitsonderdeel zal uw defecte apparatuur effectief vervangen!
€ 2,92
Stille blokken uitlaat

MICROCAR / LIGIER Deze uitlaatdemper is gereserveerd voor de volgende merken Microcar en Ligier. Dit kwaliteitsonderdeel zal uw defecte apparatuur effectief vervangen!
€ 3,93
Geluidsarme blok uitlaat MICROCAR Lyra / Virgo 1-2-3

Geluidsblok MICROCAR LYRA en VIRGO 1-2-3 met een diameter van 8 mn Dit silent block is een aanpasbaar onderdeel op de verschillende generaties van Virgo en ook op het Lyra model van het merk Microcar . Met zo'n voordelige prijs/kwaliteitsverhouding is het moeilijk om te weerstaan!
€ 3,93
Stille blok uitlaat

Geluidloos blok voor LIGIER 162, AMBRA, NOVA, MICROCAR en AIXAM Dit silent block is aanpasbaar voor de 162 modellen, Ambra en Nova voor het merk Ligier maar ook voor de merken Microcar en ook Aixam . Deze kwaliteitsreferentie zal perfect uw defect onderdeel vervangen!
€ 2,02