Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Flexible de frein aixam

Actieve filters

Achterrem slang Aixam

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO impulsbereik en Vision Uw remslang zorgt voor de geleiding en de afdichting van de remvloeistof in uw remsysteem als deze laatste het laat afweten vervang hem dan dringend. Aanpasbare slang van gelijkwaardige kwaliteit als de originele voor voertuigen met ABS-optie
€ 30,23
Achterrem slang Aixam impulsbereik en Vision

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO impulsbereik en Vision zonder ABS Uw remslangen lekken en zorgen niet meer voor een optimale en veilige remwerking? Vervang ze door onze remslangen van gelijkwaardige kwaliteit als de originele tegen een discountprijs.
€ 26,12
  • Promo!
Flexibele rem achterzijde

AIXAM 500 / 500.4 / 721 / 741 / 751 / CITY / ROADLINE / CROSSLINE / SCOUTY Deze achterremslang is speciaal ontwikkeld voor Aixam van het 500 model. Zijn versterkte schede zal u een stevige weerstand bieden. Controleer ook het peil van uw remvloeistof, dat kan de oorzaak van het probleem zijn.
€ 15,11 € 25,11
Banjo montage schroeven

Live Banjo montage   De schroef van de montage van uw banjo is niet langer jong? Wijzig hier voor dit model van kwaliteit tegen lage prijzen.
€ 5,03
Koperen pakking voor remslang aansluiting

Koperen verbinding voor VSP remslang Deze koperen verbinding voor remslang is voor alle voertuigen zonder rijbewijs. Dit onderdeel is betrouwbaar en robuust, zal voldoen aan al uw verwachtingen met de korting prijs bovendien! U heeft 2 koppelingen nodig per vervangende slang!
€ 0,66
Tube de frein avant gauche Aixam

€ 0,00