Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Alimentation/ Carburant

Piecesanspermis.fr biedt u een complete catalogus van reserveonderdelen voor lucht- en brandstofmotoren voor VSP's uitgerust met een Kubota motor.

Actieve filters

  • Promo!
KUBOTA dieselpomp

Dieselpomp KUBOTA Deze originele dieselpomp past op de motor van het merk Kubota . Dit onderdeel blijft een veilige waarde, met het voordeel van een discount prijs!
€ 55,77 € 105,77
Oliepeilstok Aixam

Motoroliepeilstok Kubota Z402 en Z482 De oliepeilstok is een essentieel onderdeel van uw motor, waardoor u regelmatig het peil van uw motorolie kunt controleren, deze moet absoluut aanwezig zijn op uw voertuig.
€ 47,39
Afdichting brandstofmeter Aixam

Aixam 721, 741, 751, City, City S, Roadline, Crossline, Scouty De pakking van de watermeter is een belangrijk onderdeel van de dichtheid van uw brandstoftank, na verloop van tijd zal het rubber barsten en de brandstofmeter niet meer op zijn plaats houden.
€ 8,97
Olievuldop Aixam

Olievuldop Aixam met motoren Kubota Z402 en Z482 Olievuldop voor uw motor Kubota defect is of ontbreekt? Koop onze originele olievuldop speciaal ontworpen voor motoren Kubota Z402 en Z482 motoren. Aanpasbaar op vele modellen vanAixam
€ 12,60
Brandstofmeter moer Aixam, Minauto

Aixam City, CrossoverCut, Crossline en GTO (Impulsbereik, Vision en Sensation) en Minauto Toegang en kruis Uw brandstofsysteem moet in perfecte staat zijn, dus controleer dit type onderdeel, zoals de brandstofmetermoer, als deze defect raakt, omdat de meter dan kan breken.
€ 13,01
Complete diesel filter Aixam aanpasbaar

Compleet brandstoffilter aanpasbaar voor Aixam na 2003 Dit complete dieselfilter bestaat uit twee delen, het filterhuis en het brandstoffilter. Profiteer van onze nieuwe en aanpasbare deel aan de beste prijs op Piecesanspermis.fr
€ 16,82
Complete diesel filter Aixam

Compleet brandstoffilter Aixam van 2003 Heeft u een compleet dieselfilter nodig (filterhouder + patroon) voor Aixam uit 2003? Profiteer van ons origineel deel aan een kortingsprijs op Piecesanspermis.fr. Specifiek ontworpen voor de volgende modellen Aixam na 2003
€ 52,33
Luchtinlaatkanaal Aixam

Aixam Roadline en Crossline II (Z602 motor), Crossline Impuls (Z602 motor), Crossover en Crossline Gamma GT Vision, City Range pack Sensation, Crossline WG en Crossline bereik Sensation Vervang uw luchtaanzuigkanaal zodra het gescheurd is of zelfs ontbreekt. Dit onderdeel is een kritisch onderdeel van het brandstofsysteem van de motor.
€ 32,37
  • Promo!
Luchtinlaatkanaal Aixam bereik Sensation en Emotie

Aixam City, Crossline, CrossoverCoupé en GTO bereik Sensation en Emotie Na verloop van tijd, en vooral bij trillingen van de motor, kunnen luchtinlaatkanalen scheuren of helemaal scheuren. Denk eraan om het te vervangen door onze nieuwe en originele VSP inlaatkanaal Aixam van de bereiken Sensation en Emotie
€ 39,23 € 40,23
Tankgoot Aixam

Aixam A721, A741, A751, Roadline, City, City S, Scouty, Citycoupé, Crossline, Crossover, GTO (Impulsbereik, Vision, Sensationemotie bereik) Minauto De originele tankvulopening is een essentieel onderdeel voor het probleemloos en veilig tanken van je rijbewijsvrije auto. Deze vulopening is vervaardigd volgens de hoogste normen en garandeert een nauwkeurige pasvorm en een betrouwbare afdichting, waardoor een soepele werking van het brandstofsysteem wordt gegarandeerd. Kies deze originele tankvulopening om de integriteit en prestaties van je rijbewijsvrije auto te behouden.
€ 75,12
Injector Aixam motor Kubota Z402

Aixam en Minauto alle modellen met motor Kubota Z402 en Z482 Een defecte injector vertoont verschillende tekenen, zwarte rook, overconsumptie, schokken, moeilijk starten, die u kunnen vertellen dat u uw injectoren moet vervangen.
€ 129,97
Brandstofmeter Aixam en Minauto

Aixam CityCut, Crossline, Crossover (reeks Sensation 2eme montage en Emotion) en Minauto Toegang De brandstofmeter geeft informatie over het resterende brandstofpeil in de tank. Als uw meter beschadigd is, moet u hem zo snel mogelijk vervangen om een droge storing te voorkomen.
€ 60,40
Brandstofmeter Aixam Mega 1 & 2 en D-Truck

Aixam Mega 1, Mega 2 en D-Truck Vervang uw brandstofmeter voor uw vrachtwagen van het merk Aixam, Mega fase 1 en 2 en voor de D-Truck tegen concurrerende prijs op onze site.
€ 126,65
brandstofmeter Aixam

Brandstofmeter Aixam 721/741/751/City/City S/Roadline/Crossline/Scouty Speciaal ontwikkeld voor de modellen van het merk AixamDeze brandstofmeter is het ideale onderdeel voor een auto zonder rijbewijs.
€ 64,43
Brandstofmeter connector Aixam

Aixam City, CrosslineCoupé (reeks Sensation en Emotie 2e montage) De brandstofmeteraansluiting vormt de verbinding tussen de tank van uw VSP en het brandstofsysteem van uw motor.
€ 8,97
Snelkoppeling brandstofmeter Aixam

Aixam City, CrosslineCoupé (reeks Sensation 2e montage en Emotie bereik) Met de brandstofmeteraansluiting kunt u de brandstofslang op uw brandstofmeter aansluiten en zo alle informatie, zoals het brandstofverbruik, doorgeven.
€ 12,00
Afdichting brandstofmeter Aixam

Aixam City, GTOCut, Crossline, Crossover (Impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie) Minauto 2011, 2015, Minauto Crossline, Minauto Crossline 2015 Na verloop van tijd kan door brandstofafzetting de peilstokpakking verslechteren, waardoor de goede werking van de peilstok in twijfel kan worden getrokken Aixam op zichzelf. Het is dus belangrijk de pakking te vervangen bij de eerste tekenen van slijtage Aixam. Piecesanspermis verzekert u de laagste prijzen op uw gamma van vervangingsproducten Aixam.
€ 8,57
Injector schonere

DIESEL MOTOR INJECTOR REINIGER Deze dieselinjectorreiniger wordt aanbevolen voor het reinigen en smeren van de pomp en de injectoren. Het herstelt de motorprestaties, elimineert gaten bij het optrekken door de verbrandingskamer en de kleppen te reinigen. Het vergemakkelijkt ook de koude start.
€ 11,04
Injector neus Aixam en Minauto motor kubota Z402, Z482 en Z602

Aixam 400sl, 400.4, 400 Evo, 500.4, 500.5, 721, 741, 751, City, City S, Crossline I, Scouty, Roadline, CityCoupé, Crossline Crossover, GTO impulsbereik, Vision en Sensation, Mega 1 & 2, D-truck, Minauto Vervang uw injectorneus voor uw VSP merk Aixam of Minauto uitgerust met een motor Kubota Z402, Z482 en Z602 aan de beste prijs met onze nieuwe en aanpasbare deel op Piecesanspermis.fr
€ 49,39
Tank Aixam impulsbereik en Vision

Aixam City, GTO, CrosslineCoupé, Crossover impulsbereik en Vision Vervang uw brandstoftank door ons nieuwe en originele onderdeel voor Aixam impuls en Vision. Zorg ervoor dat u de juiste keuze te maken door te kiezen voor de reserveonderdelen van Piecesanspermis.fr
€ 121,50
Brandstoftank Aixam Sensation en Vision, Minauto

Aixam City, CrosslineCut, Crossover bereik Sensation en Vision, Minauto Access and Cross 2017 Uw tank is niet meer luchtdicht en uw brandstoflek is te belangrijk, profiteer van onze nieuwe en originele tank voor de modellen van het merk Aixam van de bereiken Sensation en Vision en Minauto 2017.
€ 151,15
Vis de purge de pompe à injection Aixam

Aixam Minauto met Kubota Z402 en Z482 motoren Aixam Minauto De originele injectiepomp ontluchtingsschroef voor en modellen uitgerust met de Kubota Z402 en Z482 motor is een essentieel element voor het onderhoud en de goede werking van het injectiesysteem. Ontworpen met behulp van hoogwaardige materialen en precisie fabricage, zorgt deze schroef voor een efficiënte ontluchting, waardoor optimale motorprestaties worden gegarandeerd. Kies voor deze originele ontluchtingsschroef voor de injectiepomp om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van je injectiesysteem te garanderen en je motorloze voertuig soepel te laten rijden Diameter: 6 mm Lengte: 8 mm
€ 13,31
Rondom tankdop

Aixam alle modellen vanaf 400SL / Microcar Lyra, VirgoMC1, MC2, M8, MGO / Ligier Nova, Be-two, Be-up, Xtoo 1, 2, Xtoo maxR, S, RS, Optimax 2, IXO, JS50, JS60 / Chatenet CH26, 28, CH30, CH32, Sporteevo / JDM Albizia, Abacca, AloesRoxsy, Xheos en Bellier B8 De rand van de tankdop kan door de tijd en door dieselaanslag slijten. Dit onderdeel is belangrijk omdat het uw carrosserie beschermt tegen krassen die de benzinepompverstuiver zou kunnen maken. Het zorgt ook voor een goede stabiliteit van de kap. Het vervangen van dit onderdeel is heel eenvoudig en neemt slechts enkele minuten in beslag.
€ 12,60
Tuyau de reniflard

Ademhalingsslang vele modellen Aixam De functie van de ontluchter is het afvoeren van de overtollige oliedruk als gevolg van het opwarmen van de olie in het motorcarter, de goede conditie van de slang is daarom essentieel voor een efficiënte ontluchting.
€ 8,97
Motorolie

Olie voor alle voertuigen zonder rijbewijs Deze 10W40 semi-synthetische motorolie is speciaal vervaardigd voor het onderhoud van alle auto's zonder rijbewijs. De bus bevat twee liter, wetende dat u anderhalve liter nodig heeft voor uw olieverversing. Vergeet niet uw oliepeil regelmatig te controleren.
€ 12,60
Onderhoudsset 3 Filters Kubota (vóór 2003)

Kit 3 Filters Kubota voor modellen van vóór 2003 Deze olieverversingsonderhoudskit is bedoeld voor de volgende wagens Aixam uitgerust met de motor Kubota . Het omvat een oliefilter, een dieselfilter, een luchtfilter en een aftappakking.
€ 11,98
Kit 3 Filters Kubota (vóór 2003)

Kit 3 Filters Kubota met 5w40-olie voor modellen van vóór 2003 Deze kit voor het onderhoud van afwatering is bedoeld voor de karren van het merk Aixam uitgerust met de motor Kubota . Het omvat een oliefilter, een dieselfilter, een luchtfilter, een aftappakking en een blik 5W40-olie van 2 liter.
€ 29,14
  • Promo!
Kit 3 Filter Kubota met 10W40 olie (vóór 2003)

Kit 3 Filters Kubota met 10w40-olie voor modellen van vóór 2003 Deze olieverversingsonderhoudskit is bedoeld voor de volgende wagens Aixam uitgerust met de motor Kubota . Het omvat een oliefilter, een dieselfilter, een luchtfilter, een aftappakking en een blik 10W40-olie van 2 liter.
€ 25,12 € 27,12
Kit 3 Filters Kubota (na 2003)

Kit 3 Filters Kubota voor modellen na 2003 Deze olieverversingsonderhoudskit is bedoeld voor de volgende wagens Aixam nieuwe modellen uitgerust met de motor Kubota . Het omvat een oliefilter, een dieselfilter, een luchtfilter en een aftappakking.
€ 14,02
Kit 3 Filters Kubota met 10W40 olie (na 2003)

Kit 3 Filters Kubota met 10W40 olie (na 2003) Deze olieverversingsset is bedoeld voor Aixam nieuwe modellen uitgerust met de motor Kubota . Het omvat een oliefilter, een dieselfilter, een luchtfilter, een aftappakking en een blik 10W40-olie van 2 liter.
€ 27,12
Kit 3 Filters Kubota met 5W40 olie (na 2003)

Kit 3 Filters Kubota met olie 5W40 (na 2003) Deze olieverversingsonderhoudskit is bedoeld voor de volgende wagens Aixam nieuwe modellen uitgerust met de motor Kubota . Het omvat een oliefilter, een dieselfilter, een luchtfilter, een aftappakking en een blik 5W40-olie van 2 liter.
€ 28,84
Kit 3 Filters Kubota origineel (vóór 2003)

Kit 3 Filters Kubota oorsprong voor modellen van vóór 2003 Deze olieverversingsonderhoudskit is bedoeld voor de volgende wagens Aixam uitgerust met de motor Kubota . Het omvat een oliefilter, een dieselfilter, een luchtfilter en een aftappakking van het merk Kubota.
€ 32,17
Kit 3 Filters Kubota origineel met 10W40 olie

Kit 3 Filters Kubota origineel met 10w40 olie voor modellen van vóór 2003 Deze onderhoudskit is bedoeld voor de karren van het merk Aixam uitgerust met de motor Kubota . Het omvat een oliefilter, een dieselfilter, een luchtfilter, een originele aftappakking en een blikje 10W40 olie van 2 liter.
€ 44,27
Kit 3 Filters Kubota origineel met 5W40 olie (vóór 2003)

Kit 3 Filters Kubota origineel met 5w40 olie voor modellen van vóór 2003 Deze kit voor het onderhoud van afwatering is bedoeld voor de karren van het merk Aixam uitgerust met de motor Kubota . Het omvat een oliefilter, een dieselfilter, een luchtfilter, een pakking en een bus olie 5W40 van 2 liter.
€ 50,32
Kit 3 Filters kubota origineel (na 2003)

Kit 3 Filters Kubota oorsprong voor modellen na 2003 Deze olieverversingsonderhoudskit is bedoeld voor de volgende wagens Aixam nieuwe modellen uitgerust met de motor Kubota . Het omvat een origineel oliefilter, dieselfilter, luchtfilter en aftappakking.
€ 32,17
Onderhoudskit Kubota origineel met 10W40 olie (na 2003)

Kit 3 Filters Kubota origineel met 10W40 olie (na 2003) Deze olieverversingsonderhoudskit is bedoeld voor de volgende wagens Aixam nieuwe modellen uitgerust met de motor Kubota . Het omvat een oliefilter, een dieselfilter, een luchtfilter, een pakking en een bus 10W40-olie van 2 liter.
€ 45,27
Onderhoudskit kubota origineel met 5W40 olie (na 2003)

Kit 3 Filters Kubota origineel met 5W40 olie (na 2003) Deze olieverversingsset is bedoeld voor Aixam nieuwe modellen uitgerust met de motor Kubota . Het omvat een oliefilter, een dieselfilter, een luchtfilter, een aftappakking en een blik 5W40-olie van 2 liter.
€ 50,32
Kit 3 Filters Kubota bereik Sensation

Kit 3 Filters Kubota bereik Sensation Ontdek onze onderhoudskit inclusief de 3 filters (diesel, olie en lucht) voor de Aixam City, Crossline en Coupé van de Sensation en de Aixam Crossline, Roadline en Mega fase 2 uitgerust met de motor Kubota Z602.
€ 18,03
Joint de filtre à gasoil kubota

Aixam - Minauto Houd uw brandstofsysteem afgedicht en draai op topprestaties met onze originele Kubota brandstoffilter pakking. Ontworpen volgens de specificaties van de fabrikant, biedt deze pakking betrouwbare bescherming tegen brandstoflekken, waardoor de integriteit van je brandstofsysteem behouden blijft en je motor soepel blijft lopen. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze dieselfilter pakking bestand tegen bedrijfstemperaturen en druk, biedt uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbare prestaties op lange termijn. Bestel vandaag nog om je motor soepel te laten lopen en rij met vertrouwen, wat de weg ook is Met Kubota tweecilindermotor vanaf 2003.
€ 3,42
Bouchon de remplissage d'huile adaptable Aixam

Aixam en Minauto Beveilig de olievulling van je auto met onze aanpasbare olievuldop. Onze olievuldop is ontworpen om op verschillende modellen te passen en biedt een betrouwbare afdichting en eenvoudige installatie, zodat je verzekerd bent van een effectieve bescherming tegen olielekkage. Vervang je versleten of beschadigde olievuldop eenvoudig door ons aanpasbare model om de integriteit van je oliesysteem te behouden. Bestel vandaag nog voor een veilig en efficiënt onderhoud van je rijbewijsvrije auto
€ 9,98
Guide de soupape d'échappement Kubota

Aixam kubota Z402, Z482, Z602 en Z482 tweecilindermotor Verbeter de prestaties van je Kubota motor met onze aanpasbare uitlaatklepgeleider. Onze geleider is ontworpen voor een soepele en nauwkeurige beweging van de uitlaatklep en zorgt voor een efficiënte verbranding en optimale motorprestaties. Vervang je versleten of defecte uitlaatklepgeleider eenvoudig door ons aanpasbare model om de prestaties van je voertuig te behouden. Bestel vandaag nog om je Kubota motor soepel te laten lopen en de levensduur van je auto te verlengen
€ 14,72