Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Refroidissement/ Carburant

Actieve filters

Afdichting brandstofmeter Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH32, CH40, CH46, Pick Up and Sporteevo Voorkom brandstoflekkage door de pakking van uw brandstofmeter te vervangen voor modellen van het merk VSP Chatenet. Profiteer van onze expertise in auto-onderdelen zonder rijbewijs.
€ 22,69
Injector schonere

DIESEL MOTOR INJECTOR REINIGER Deze dieselinjectorreiniger wordt aanbevolen voor het reinigen en smeren van de pomp en de injectoren. Het herstelt de motorprestaties, elimineert gaten bij het optrekken door de verbrandingskamer en de kleppen te reinigen. Het vergemakkelijkt ook de koude start.
€ 11,04
Diesel elektrische pomp

elektrische dieselpomp Deze elektrische pomp is ontworpen voor de Lombardini lDW502 motor. Sommige motoren Lombardini zwaaiarmen zijn uitgerust met deze elektrische pomp, andere zijn uitgerust met een mechanische pomp, een informatie om rekening mee te houden bij het bestellen!
€ 68,57
Brandstofmeter moer Ligier - Microcar

Microcar MC1, MC2, MGO1, MGO2, M8, F8C, Ligier JS RC en Dué First De rol van de moer is te zorgen voor het goede onderhoud en de afdichting van uw brandstofmeter in uw tank, als deze moer defect is in het bijzonder ter hoogte van de schroefdraad vervang hem dan snel en voorkom zo brandstoflekkage,
€ 14,62
Afdichting brandstofmeter Ligier, Microcar en Dué

Ligier XTOO R, RS, S, Optimax, Ixo, JS50 en JS50L, JS60, Microcar CargoMGO 3, 4/5, 6, Dué 2, 3/5 en 6 Profiteer van onze brandstofmeter pakking voor vele recente modellen van VSP merken Ligier, Microcar en Dué. Origineel onderdeel aan kortingsprijs op Piecesanspermis.fr
€ 5,95
Bitron afdichting brandstofmeter Ligier, Microcar

Ligier Dué Coupe, JS RC, Microcar Virgo 3, MC1 en MC2, MGO1 & 2, M8 en F8C, Dué First Vervang uw bitron brandstofmeter pakking met onze nieuwe en originele onderdeel voor VSP merk Ligier Microcar met motor Lombardini Focs, ProgressDCi, Benzine en Yanmar tegen de beste prijs.
€ 14,42
Brandstofmeter

Microcar CargoMGO3, 4, 5, 6, Ligier Nova, Be two, Be upXTOO1, XTOO2, R/S/RS/MaxIxo, JS50 en Optimax, Dué 2, 3/5 De brandstofmeter is een belangrijk onderdeel van het brandstofsysteem van uw VSP, dit onderdeel vertelt u de exacte hoeveelheid brandstof die nog in de tank zit.
€ 130,98
Tankgoot Ligier JSRC, Microcar MGO1 en 2, M8, F8C en Dué First en Coupé

Ligier JSRC, Coupe, Mcirocar MGO1, MGO2, M8, F8C en Dué FirstCoupé Uw brandstof vulopening toont tekenen van lekkage, aarzel niet langer en vervangen door ons nieuw onderdeel aangeboden tegen de beste prijs op onze website Piecesanspermis.fr
€ 94,78
Brandstoftank Ligier en Microcar

Ligier Nova, XTOO 1, 2, Max, XTOO R, RS, S, Optimax, Ixo, JS50, Microcar CargoMGO 3, 4/5, 6, Dué 2, 3, 4/5, 6 Na verloop van tijd kan de tank gaan lekken, vervang hem door ons nieuw en origineel onderdeel voor de modellen van de merken Ligier, Microcar en Dué modellen.
€ 194,51
Elektrische motorbrandstofpomp Lombardini

Elektrische dieselbrandstofpomp met motoruitschakeling Lombardini Focs, Progress en DCi De brandstoftoevoer is niet optimaal bij uw auto zonder rijbewijs, dit is waarschijnlijk te wijten aan uw defecte brandstofpomp. Koop onze brandstofpomp met geïntegreerde motorstop voor motoren Lombardini Focs, Progress en DCi.
€ 59,98
Rondom tankdop

Aixam alle modellen vanaf 400SL / Microcar Lyra, VirgoMC1, MC2, M8, MGO / Ligier Nova, Be-two, Be-up, Xtoo 1, 2, Xtoo maxR, S, RS, Optimax 2, IXO, JS50, JS60 / Chatenet CH26, 28, CH30, CH32, Sporteevo / JDM Albizia, Abacca, AloesRoxsy, Xheos en Bellier B8 De rand van de tankdop kan door de tijd en door dieselaanslag slijten. Dit onderdeel is belangrijk omdat het uw carrosserie beschermt tegen krassen die de benzinepompverstuiver zou kunnen maken. Het zorgt ook voor een goede stabiliteit van de kap. Het vervangen van dit onderdeel is heel eenvoudig en neemt slechts enkele minuten in beslag.
€ 12,60
Motorbrandstof snelkoppeling Lombardini DCi

3/8" snelkoppeling voor modellen met motor Lombardini 442 en 492 DCi motor De brandstof snelkoppeling kan na verloop van tijd gaan lekken, aarzel dan niet om deze zo snel mogelijk te vervangen door ons nieuw en origineel onderdeel aan discount prijs.
€ 5,85
Brandstof snelkoppeling 5-16 motor Lombardini DCi

Snelkoppeling 5-16 groen voor VSP met motor Lombardini DCi 442 en 492 De snelkoppeling van de brandstofslang kan na verloop van tijd en door weersinvloeden breken en daardoor gaan lekken. Vervang het snel door ons nieuw en origineel onderdeel.
€ 7,97
Waterpijp afdichting Lombardini DCi

Waterpijp afdichting Lombardini LDW 442 en LDW 492 DCi Als u een lek in uw waterleiding op uw motor opmerkt Lombardini LDW 442 of LDW 492 DCi motor, vervang uw pakking die na verloop van tijd poreus of gebarsten kan zijn.
€ 2,52
Cilinderkopschroeven Lombardini DCi

Cilinderkopschroef Lombardini LDW 442 en LDW 492 De cilinderkop bouten zijn van vitaal belang voor de goede werking van uw motor, zorgen voor de aanscherping van de cilinderkop met de slechte motor, het mogelijk maakt de goede verplettering van de cilinderkop pakking en de afdichting van het verbrandingssysteem.
€ 6,15
  • Promo!
Thermostaat Lombardini LWD 442 en 492 DCi

Motorthermostaat Lombardini LDW 442 en 492 DCi Uw thermostaat is defect en zorgt niet langer voor de koeling van de radiator van uw motor. Kies onze aanpasbare thermostaat van gelijkwaardige kwaliteit als de originele voor motoren Lombardini LDW 442 en LDW 442 motoren.
€ 14,06 € 19,06
Koelvloeistof flens Lombardini DCi

Koelvloeistof flens Lombardini LDW 442 en LDW 492 Er is een lek ter hoogte van uw koelmiddelflens, vervang uw flens door ons afgeprijsd onderdeel. Speciaal ontworpen voor voertuigen met een motor Lombardini LDW 442 en LDW 492 DCi
€ 20,07
Thermostaatdeksel Lombardini LWD 442 en LWD 492

Motorthermostaatdeksel Lombardini LDW 442 en LWD 492 DCi Uw thermostaat deksel is gebroken en veroorzaakt lekken in de behuizing, vervangen door onze nieuwe en originele onderdeel op Piecesanspermis.fr. Speciaal aangepast voor voertuigen uitgerust met een motor Lombardini DCi
€ 28,13
Luchtfilter slang Lombardini LDW 442 en LDW 492 DCi

Motor luchtfilter slang Lombardini LDW 442 en LDW 492 DCi U merkt een inlaatprobleem op aan het luchtfilterhuis van uw VSP uitgerust met een motor Lombardini LDW 442 en LDW 492 motor, is het waarschijnlijk te wijten aan uw luchtfilterbehuizing uitlaatslang.
€ 39,43
Bovenste motorblokslang Chatenet CH28 Lombardini DCI

Chatenet CH28 met motor Lombardini DCI Via de bovenste slang van het motorblok wordt de hete vloeistof die van de motor komt, naar de radiator getransporteerd om te worden afgekoeld. Aarzel niet om uw originele en kwaliteitsonderdelen op Piecesanspermis.fr te bestellen
€ 31,26
Top slang Chatenet CH28 Lombardini DCI

Chatenet CH28 met motor Lombardini DCI Na verloop van tijd verharden en barsten de slangen, om lekken en andere koelingsproblemen te voorkomen, kunt u ze vervangen door ons nieuwe en originele onderdeel voor Chatenet motor Lombardini DCI.
€ 40,03
Durite ensemble

Microcar MGO 2, M8, F8C met motor Lombardini DCI Uw koelslang is doorboord of beschadigd ? Aarzel niet, vervang het door ons nieuw en origineel onderdeel aan een lagere prijs
€ 90,65
Onderste radiatorslang Chatenet CH28 Lombardini DCI

Chatenet CH28 motor Lombardini DCI De koelslang zorgt voor de juiste stroom van koelvloeistof naar de verschillende onderdelen van uw motor, als u vindt dat het is gebarsten of heeft aanzienlijke lekken vervangen het snel op Piecesanspermis.fr
€ 113,84
Verwarmingsslang Microcar, Ligiermotoruitlaat Lombardini DCI

Microcar MGO3, MGO4, MGO5, MGO6, Ligier Ixo, JS50, JS50L, Dué 2, 3, 5, 6 met motor Lombardini DCI Uw kachelslang is versleten en werkt niet meer in zijn geheel op uw VSP, ruil het voor onze nieuwe en originele onderdeel aan een kortingsprijs op Piecesanspermis.fr
€ 53,64
Expansievat retourslang Ligier, Microcar en Dué

Ligier Ixo, JS50, JS50L, JS60, Microcar MGO3, 4/5, 6, Dué 2, 3/5 en 6 Vervang uw expansietankslang (of ontluchtingsslang) voor uw VSP-merk Ligier, MicrocarDué uitgerust met een motor Lombardini DCi 492 motor tegen discount prijzen.
€ 17,65
Elektrische ventilator Chatenet CH26 / CH 40

Elektrische ventilator Chatenet CH26 Evo en CH40 (motor Lombardini LWD422 MOTOR) Motor koelingsprobleem op uw Chatenet Ch26 Evo of CH40, kies onze hoge kwaliteit elektrische ventilator speciaal ontwikkeld voor de motor Lombardini LDW 422 MOTOR.
€ 97,41
Goulotte de remplissage Chatenet

Chatenet CH40 (motor Lombardini HDi-motor) De originele vulopening is een cruciaal onderdeel van het tanksysteem van je hatchback. Hij is ontworpen met hoogwaardige materialen en nauwkeurig vakmanschap en zorgt ervoor dat de brandstoftank veilig en efficiënt wordt gevuld. Met zijn robuuste ontwerp en perfecte compatibiliteit garandeert deze vulopening optimale prestaties en een betrouwbare afdichting, zodat u veilig en gemakkelijk kunt tanken. Kies voor deze originele vulopening om de integriteit en functionaliteit van uw brandstofsysteem te behouden en een probleemloze rijervaring te garanderen.
€ 145,71
Expansievat Bellier Jade en B8

Bellier Jade en B8 motor Lombardini DCi Het expansiereservoir is een onderdeel van het koelsysteem van de auto, het slaat de vloeistof op, in geval van lekkage riskeert u oververhitting van de motor.
€ 72,10