Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Support Moteur

Piecesanspermis.fr biedt u een complete catalogus van motoronderdelen voor VSP's uitgerust met een Lombardini DCI motor.

Actieve filters

Support alternateur pour Lombardini Focs et DCI

Motor Lombardini Focs en Progress Deze beugel houdt de dynamo van uw auto in de beste positie om goed te kunnen werken. Als blijkt dat uw beugel kapot is of op het punt staat kapot te gaan, overweeg dan de vervanging ervan, met ons aanpasbaar kwaliteitsonderdeel.
€ 25,11
Lombardi DCi motor montage schroef

Bevestigingsschroeven motor Lombardini LDW 442 en LDW 492 DCi Als u uw motorsteunen moet vervangen, vergeet dan niet om ook uw bevestigingsschroeven te vervangen, om uw motor de best mogelijke ondersteuning te bieden Lombardini DCi
€ 6,96
Bevestigingskegel voor motoraandrijving

Motorvariator montagekegel voor Lombardini DCi Deze montage kegel zorgt ervoor dat uw motor variator correct is gepositioneerd tijdens de installatie. Zonder dit onderdeel zul je niet in staat zijn om uw nieuwe variator te monteren. Speciaal ontwikkeld voor motoren Lombardini LWD 442 en 492 DCi motoren.
€ 53,34
Axe liaison moteur boîte

Microcar Ligier DuéMGO2, MGO3, MGO4, MGO5, MGO6, M8, F8C, Cargo, XTOO R, RS, S, Ixo, Optimax, JS50, JS60, 2, 3/5, 6 De motor/versnellingsbakas is een cruciaal onderdeel van je voertuig dat het vermogen van de motor naar de versnellingsbak overbrengt. Dit robuuste onderdeel is ontworpen om mechanische spanning en trillingen te weerstaan en zorgt voor een stevige verbinding tussen de motor en de versnellingsbak. Kies een koppelingspen van hoge kwaliteit voor de motor/versnellingsbak om een efficiënte krachtoverbrenging en veilig rijden te garanderen. Bestel dit reserveonderdeel vandaag nog om je auto in perfecte staat te houden.
€ 8,57