Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Joint Moteur

Piecesanspermis.fr biedt u een ruime keuze aan motorpakkingen voor VSP's uitgerust met een Lombardini DCI motor.

Actieve filters

Uitlaatpakking Lombardini DCi

Uitlaatpakking Lombardini LDW 442 DCi en LDW 492 DCi De uitlaatpakking bevindt zich na het uitlaatspruitstuk en zorgt voor een goede afdichting van uw uitlaatsysteem. Indien deze defect is, vervangt u deze door ons onderdeel dat speciaal ontworpen werd voor voertuigen uitgerust met LDW 442 en LDW 492 DCi motoren Lombardini
€ 2,92
Pakking uitlaatspruitstuk Lombardini DCi

Pakking uitlaatspruitstuk Lombardini DCi 442 en DCi 492 De pakking van het spruitstuk dicht de uitlaat van het uitlaatspruitstuk af, aarzel niet om deze te vervangen indien hij defect is.
€ 3,23
Waterpijp afdichting Lombardini DCi

Waterpijp afdichting Lombardini LDW 442 en LDW 492 DCi Als u een lek in uw waterleiding op uw motor opmerkt Lombardini LDW 442 of LDW 492 DCi motor, vervang uw pakking die na verloop van tijd poreus of gebarsten kan zijn.
€ 2,52
Thermostaat afdichting Lombardini DCi

Thermostaat pakking Lombardini LDW 442 en LDW 492 DCi Als u een lek in uw thermostaat ontdekt, moet uw pakking defect zijn! Aarzel niet om het te vervangen door onze pakking speciaal ontworpen voor motoren Lombardini DCi motoren.
€ 14,02
Distributie spinnaker afdichting Lombardini DCi

Motor timing spinnaker afdichting Lombardini DCi U merkt een lek op bij de spinnakerafdichting van uw krukas, wat een olielek veroorzaakt dat andere onderdelen kan beschadigen. Aarzel niet om hem te vervangen door onze spinnakerdichting, speciaal ontworpen voor voertuigen met een motor Lombardini DCi LWD 442 en 492.
€ 18,65
Cilinderkoppakking Lombardini DCI 3 inkepingen - 4730813

Lombardini DCI 3 inkepingen Merkt u dat uw VSP een dikke witte rook uit de uitlaat stoot? Wacht niet langer uw koppakking is aan het einde van zijn leven, vervang het snel en tegen een lage prijs met onze kwaliteit aanpasbare onderdeel.
€ 42,35
Cilinderkoppakking Lombardini DCI 2 inkepingen - 4730766

Lombardini DCI 2 inkepingen De cilinderkoppakking is de afdichting tussen het motorblok en de cilinderkop. Om uw auto te beschermen tegen motorstoring, moet u uw koppakking vervangen zodra deze tekenen van zwakte vertoont.
€ 25,21
Cilinderkoppakking Lombardini 442 en 492 DCi (1 inkeping)

Cilinderkoppakking Lombardini 442 en 492 DCI 1 inkeping Nieuwe cilinderkoppakking nodig? Twijfel niet langer en kies voor de allerbeste originele cilinderkoppakkingen voor VSP's met Lombardini 442 en 492 DCi motoren.
€ 70,48
Cilinderkoppakking DCI 4 inkepingen

DCI 4-sleufs cilinderkoppakking Nieuwe cilinderkoppakking nodig? Kies dan voor de allerbeste originele cilinderkoppakkingen voor VSP's met Lombardini 442 en 492 DCI motoren
€ 70,48
Motor pakkingset Lombardini DCi

Motor pakkingset Lombardini LDW 442 en LDW 492 DCi Als u uw motor moet reviseren en daarom uw pakkingen moet vervangen, kies dan voor onze complete motorpakkingset van het merk Lombardini LWD 442 en 492 DCi. Aanpasbaar aan het merk Microcar, Ligier, ChatenetJDM, BellierDué...
€ 90,65
Joint de vis de cache culbuteur Moteur Lombardini 442 DCI

Microcar Ligier Chatenet Bellier Dué Grecav Cargo, MGO 2, F8C, M8, Xtoo R, Xtoo RS, Optimax II, Ixo, JSRC, CH28, CH40, CH46, B8, Jdm Roxsy, P85 en P88, Sonique... Alle modellen met Lombardini DCI motor Dankzij de robuuste constructie en de weerstand tegen hoge temperaturen biedt deze pakking betrouwbare bescherming tegen olielekkage en zorgt ervoor dat je motor soepel blijft lopen. Dankzij de eenvoudige installatie en de compatibiliteit met verschillende modellen kentekenvrije auto's is dit de ideale keuze om de optimale prestaties van je motor te behouden. Bestel vandaag nog om je motor soepel te laten lopen en voor maximale duurzaamheid
€ 9,88
Cilinderkopschroefring Lombardini

Cilinderkopschroefring Lombardini Focs en Progress Na een reparatie aan uw cilinderkop moet u uw schroeven vervangen, denk er ook aan om uw kopplaatjes te vervangen. Deze wasmachines ondergaan voortdurend temperatuurschommelingen en slijten gaandeweg.
€ 1,82
Joint de cache culbuteur

Lombardini 442 DCi motor De tuimeldekselpakking is een essentieel onderdeel van de motor van je auto, ontworpen om een afdichting te vormen tussen de motorkap (tuimeldeksel) en de cilinderkop. Deze hoogwaardige pakking is bestand tegen de hoge temperaturen en druk van de motor en zorgt voor een betrouwbare afdichting. Kies deze hoogwaardige tuimeldekselpakking om de prestaties van je motor op peil te houden en hem schoon te houden. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog om je auto soepel te laten rijden.
€ 26,72
Joint de pompe à injection

Lombardini LDW 442, LDW 492 en 480 HDi motoren Injectiepompafdichting nodig? Koop ons nieuwe onderdeel.
€ 4,34
Coussinet extérieur de vilebrequin

Lombardini motor LDW 442 DCi, LDW 492 DCi, LDW 480 HDi Ontdek ons assortiment buitenste krukaslagers, essentiële onderdelen die ontworpen zijn om een soepele en betrouwbare rotatie van de krukas van je motor te garanderen. Deze lagers bevinden zich aan de buitenkant van de krukas en bieden cruciale ondersteuning om wrijving te verminderen en ervoor te zorgen dat de motor soepel draait. Kies voor onze externe krukaslagers voor uw gemoedsrust. Bestel nu om je voertuig veilig te houden
€ 18,05
  • Nieuw
Couvercle de reniflard

Lombardini LDW442 DCi, LDW492 DCi en LDW480 HDi motoren Het ontluchtingsdeksel is een essentieel onderdeel voor een goede werking van de motor in een auto zonder kenteken. Het is een accessoire dat het ontluchtingssysteem helpt beschermen door het binnendringen van stof, vuil of andere verontreinigingen te voorkomen. Het ontluchtingsdeksel is gemaakt van sterke, duurzame materialen, zorgt voor een perfecte afdichting en helpt de luchtkanalen van de motor schoon te houden. Vertrouw op onze expertise en geef je motor optimale bescherming met ons assortiment betrouwbare, hoogwaardige ontluchtingsdeksels. Bestel nu!
€ 20,47
  • Nieuw
Joint décanteur

Lombardini LDW442 DCi, LDW492 DCi en LDW480 HDi motoren Een originele decantorpakking is een essentieel onderdeel van het koelsysteem van een sportwagen. Het is meestal gemaakt van een materiaal dat bestand is tegen hitte en druk, zodat het koelcircuit waterdicht is. De decanteerafdichting zit tussen het koelvloeistofreservoir en de radiateur en filtert onzuiverheden en ongewenste deeltjes uit de koelvloeistof.
€ 6,70
  • Nieuw
Joint de tube de récupération d'huile

Lombardini LDW 442 DCi , LDW 492 DCi en LDW 480 HDi motoren De O-ringafdichting voor de olieterugwinningsbuis is een essentieel onderdeel om ervoor te zorgen dat het olieterugwinningssysteem op een hatchback waterdicht is en goed werkt. Deze pakking is gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgt voor een hermetische verbinding tussen de verschillende onderdelen van het systeem, waardoor olielekkage en mogelijke schade worden voorkomen. De O-ring van de olieterugwinningsbuis is onmisbaar om de motor in goede staat te houden en is een cruciaal onderdeel om te vervangen in geval van een defect. Bestel nu!
€ 1,92