Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Joint Moteur

Actieve filters

Uitlaatpakking Lombardini DCi

Uitlaatpakking Lombardini LDW 442 DCi en LDW 492 DCi De uitlaatpakking bevindt zich na het uitlaatspruitstuk en zorgt voor een goede afdichting van uw uitlaatsysteem. Indien deze defect is, vervangt u deze door ons onderdeel dat speciaal ontworpen werd voor voertuigen uitgerust met LDW 442 en LDW 492 DCi motoren Lombardini
€ 2,92
Pakking uitlaatspruitstuk Lombardini DCi

Pakking uitlaatspruitstuk Lombardini DCi 442 en DCi 492 De pakking van het spruitstuk dicht de uitlaat van het uitlaatspruitstuk af, aarzel niet om deze te vervangen indien hij defect is.
€ 3,23
Waterpijp afdichting Lombardini DCi

Waterpijp afdichting Lombardini LDW 442 en LDW 492 DCi Als u een lek in uw waterleiding op uw motor opmerkt Lombardini LDW 442 of LDW 492 DCi motor, vervang uw pakking die na verloop van tijd poreus of gebarsten kan zijn.
€ 2,52
Thermostaat afdichting Lombardini DCi

Thermostaat pakking Lombardini LDW 442 en LDW 492 DCi Als u een lek in uw thermostaat ontdekt, moet uw pakking defect zijn! Aarzel niet om het te vervangen door onze pakking speciaal ontworpen voor motoren Lombardini DCi motoren.
€ 14,02
Distributie spinnaker afdichting Lombardini DCi

Motor timing spinnaker afdichting Lombardini DCi U merkt een lek op bij de spinnakerafdichting van uw krukas, wat een olielek veroorzaakt dat andere onderdelen kan beschadigen. Aarzel niet om hem te vervangen door onze spinnakerdichting, speciaal ontworpen voor voertuigen met een motor Lombardini DCi LWD 442 en 492.
€ 18,65
Cilinderkoppakking Lombardini DCI 3 inkepingen - 4730813

Lombardini DCI 3 inkepingen Merkt u dat uw VSP een dikke witte rook uit de uitlaat stoot? Wacht niet langer uw koppakking is aan het einde van zijn leven, vervang het snel en tegen een lage prijs met onze kwaliteit aanpasbare onderdeel.
€ 42,35
Cilinderkoppakking Lombardini DCI 2 inkepingen - 4730766

Lombardini DCI 2 inkepingen De cilinderkoppakking is de afdichting tussen het motorblok en de cilinderkop. Om uw auto te beschermen tegen motorstoring, moet u uw koppakking vervangen zodra deze tekenen van zwakte vertoont.
€ 25,21
Motor pakkingset Lombardini DCi

Motor pakkingset Lombardini LDW 442 en LDW 492 DCi Als u uw motor moet reviseren en daarom uw pakkingen moet vervangen, kies dan voor onze complete motorpakkingset van het merk Lombardini LWD 442 en 492 DCi. Aanpasbaar aan het merk Microcar, Ligier, ChatenetJDM, BellierDué...
€ 90,65
Cilinderkopschroefring Lombardini

Cilinderkopschroefring Lombardini Focs en Progress Na een reparatie aan uw cilinderkop moet u uw schroeven vervangen, denk er ook aan om uw kopplaatjes te vervangen. Deze wasmachines ondergaan voortdurend temperatuurschommelingen en slijten gaandeweg.
€ 1,82