Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Lijst van producten per merk Aixam

Marque française attachée à ses racines, AIXAM créé en 1983, ne cesse d’innover. 

Grâce à la recherche et au développement, les modèles évoluent avec toujours plus de sécurité, de confort et de design.

 

Avec une production d’environ 14 000 véhicules et un réseau de distribution de plus de 200 distributeurs en France et 600 en Europe, Aixam confirme, avec 45 % de parts de marché, la place de leader en France et en Europe que la marque occupe depuis 1987 sur le marché de la voiture sans permis.

 

La gamme actuelle, lancée en 2020 et nommée Émotion est composée de 3 designs : City, Coupé et Crossline.

Tube de frein avant gauche Aixam

Aixam 721, 741, 751, City, Crossline, Scouty, Roadline De linker rembuis voor is een essentieel onderdeel van het remsysteem van je auto. Deze buis is speciaal ontworpen voor montage aan de linkerkant van de vooras en transporteert remvloeistof van de hoofdremcilinder naar de remklauw. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen corrosie en druk, zodat de remvloeistof betrouwbaar wordt overgebracht. Kies deze kwalitatieve rembuis linksvoor om betrouwbare remmen te behouden en je veiligheid te garanderen tijdens het rijden met je auto. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog om de prestaties van je remsysteem te herstellen.
€ 0,00
  • Nieuw

€ 0,00
Tire 145/70/r13 13 centimeter

BAND 145/80/13 Deze 145/80/R13 13 inch band is zeer betrouwbaar en geeft uw auto een uitstekende grip. De uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding maakt het tot een van onze paradepaardjes. Deze maat wordt gebruikt op Microcar MGO en andere voertuigen.
€ 49,31
2 poolklem +/-

Voor alle voertuigen zonder rijbewijs. Om een elektrische storing te voorkomen, mag u niet vergeten uw accupolen te vervangen, want die kunnen oxideren.
€ 5,34
4 voorremblokken - (25mm) - AIXAM / MINAUTO - LIGIER - JDM - CHATENET - MICROCAR - BELLIER - CASALINI

Voorste remblok Remmen is een belangrijk veiligheidskenmerk. Als de remblokken van uw auto versleten zijn, zal dit product het defecte onderdeel zonder enig probleem vervangen. Met een voeringhoogte van 25 mm krijgt u zonder rijbewijs het volledige rempotentieel van uw voertuig terug voor een zeer scherpe prijs. Pad hoogte: 25mm Voor schijf met een diameter van 209 mm Aandacht voor Chatenet CH26, alleen voor CORAM schijfremmen
€ 9,98
4 voorremblokken - (30mm) - AIXAM - MINAUTO - LIGIER - JDM - CHATENET - MICROCAR - BELLIER

AIXAM - LIGIER - JDM - CHATENET - MICROCAR - GRECAV - BELLIER Deze voorremblokken zijn aanpasbaar op alle auto's zonder rijbewijs. Versleten remblokken kunnen een abnormale slijtage van uw remschijven veroorzaken. Het wordt aanbevolen de assen van de remblokjes te vervangen wanneer u ze vervangt. Hoogte (pad): 30 mm Voor schijf diameter : 172mm
€ 9,98
25 m slang

Brandstofslang voor diesel Ø 7 mm Deze brandstofslang kan worden gebruikt voor de meeste modellen wagens. De afmetingen van deze referentie zijn Ø 7 x 13 mm. Betrouwbaar en robuust, dit onderdeel wordt per meter verkocht maar altijd met de zekerheid van een discount prijs!
€ 6,55
Aandrijfmassa

190 GRAMS GEWICHT voor alle motoren Deze massa variator is aanpasbaar op het grootste deel van de motoren die de auto's uit te rusten zonder licentie. Dit onderdeel weegt 190 gram, het vervangt perfect uw originele onderdeel.
€ 17,04
Aandrijfriem Aixam Mega

AIXAM MEGA Multitruck 400 en 500 tot 2006 Vervang uw variator riem van Multitruck en dus veel besparen door te kiezen voor onze onderdelen die 30% goedkoper zijn dan de concurrentie.
€ 31,34
Aandrijvingsklemmen

ALLE VARIATOR MODELLEN Deze variator clip is aanpasbaar op de meerderheid van de variatoren die de auto's uit te rusten zonder vergunning. Dit kwaliteitsonderdeel zal aan uw verwachtingen voldoen.
€ 4,94
Aanpasbare aandrijfriem AIXAM 500.4 / 500.5

AIXAM 500.4 / 500.5 Deze aanpasbare riem is speciaal ontworpen voor de 500.4 en 500.5 modellen van het merk Aixam . Deze referentie is zeker de moeite waard vanwege de kwaliteit van zijn productie, maar ook vanwege zijn aantrekkelijke prijs.
€ 28,13
Aanpasbaar rem master

AIXAM - LIGIER - MICROCAR - JDM - BELLIER - GRECAV... Als u helemaal geen remmen hebt, is deze hoofdremcilinder compatibel met de meeste auto's zonder rijbewijs ( Aixam, Ligier , Microcar , Chatenet JDM,..) De hoofdremcilinder zet de remvloeistof onder druk en verdeelt deze over de voor- en achterwielen en kan de oorzaak zijn van het gebrek aan remkracht
€ 25,11
Bouchon de remplissage d'huile adaptable Aixam

Aixam en Minauto Beveilig de olievulling van je auto met onze aanpasbare olievuldop. Onze olievuldop is ontworpen om op verschillende modellen te passen en biedt een betrouwbare afdichting en eenvoudige installatie, zodat je verzekerd bent van een effectieve bescherming tegen olielekkage. Vervang je versleten of beschadigde olievuldop eenvoudig door ons aanpasbare model om de integriteit van je oliesysteem te behouden. Bestel vandaag nog voor een veilig en efficiënt onderhoud van je rijbewijsvrije auto
€ 9,98
De schakelaar van het aanpassingsvermogen

Aanpasbaar op hoofdcilinder Deze stopschakelaar past op de hoofdremcilinder van de meeste auto's zonder rijbewijs ( Aixam, Ligier , Microcar , Chatenet ,...). Dit goedkope onderdeel is snel te installeren en wordt gebruikt om de druk van het rempedaal aan te geven.
€ 6,96
Aanpasbare variatorriem AIXAM 400 e/s/l - 400.4 - 400 Evo

AIXAM 400 E / S / L - 400.4 - 400EVO Deze aanpasbare riem is ontworpen om gemonteerd te worden op de 400 E / S / L, 400.4 en 400 evolution modellen van het merk Aixam . Van goed vakmanschap, dit onderdeel heeft zoals al onze producten een aantrekkelijke prijs!
€ 28,13
Aanpasbaar aixam mega van dimmer riem

AIXAM MEGA VAN Deze riem heeft de bijzonderheid dat hij perfect aangepast is aan uw Aixam MEGA. Met een prijs die tot de laagste op de markt behoort en een installatie die door onze handleiding wordt vergemakkelijkt, aarzel niet langer!
€ 41,02
COURONNE ABS AIXAM

Aixam Knippen en Crossover de Impulse reeks, voor Aixam van de Vision en Sensation met ABS Remproblemen? Speel niet met je veiligheid. Aarzel niet om uw meerpolige schijf te vervangen zodat uw ABS correct en op de meest efficiënte manier werkt. Piecesanspermis biedt u de laagste prijzen op de markt met de beste kwaliteit.
€ 22,69
Rear bumper aixam 400

AIXAM 400 Uw voorbumper is gestempeld, u kunt hem vervangen dankzij Piecesanspermis. Deze zal perfect passen bij uw Aixam 400 E/S/SL. Behalve dat het niet duur is, zult u merken dat het van goede kwaliteit is.
€ 79,66
Barrière aixam 400 evo achterzijde schokken

AIXAM 400 EVOLUTIE (OM TE SCHILDEREN) Moet u uw achterbumper vervangen? Dan is dit product perfect voor jou. Compatibel met de Aixam 400 evolutie, zult u tevreden zijn met zijn grote kwaliteit, vooral voor de voorgestelde prijs.
€ 75,52
  • Promo!
Pare chocs arriere aixam

Achterbumper voor Aixam 400.4 / 500.4 Als je Aixam een nieuwe achterbumper nodig heeft, zal dit ABS kwaliteitsonderdeel voor de 400.4 en 500.4 modellen aan al uw verwachtingen voldoen. Goed ontworpen, de erkende kwaliteiten van deze bumper aan kortingsprijs zullen u tevreden stellen.
€ 49,49 € 59,49
Belemmering voor aixam achterzijde schokken

AIXAM A721 / 741 / 751 (TE SCHILDEREN) Deze achterbumper kan gemonteerd worden op de AIXAM A721 / 741 / 751. Met zijn scherpe prijs en zijn grote stevigheid is hij onmisbaar voor uw kleine auto. Wij hebben ook een hele reeks onderdelen op voorraad om uw auto zonder rijbewijs te monteren.
€ 75,52
Barrière schokken achterzijde aixam a540

AIXAM A540 Deze mooie achterbumper voor Aixam A540 past perfect in uw karretje. Goedkoop en zeer robuust, het zal u volledige voldoening geven.
€ 99,83
Achterbumper Aixam City

Aixam City bereik Sensation Moet u uw achterbumper vervangen na een lichte aanrijding, dankzij de lage prijs en de kwaliteit gelijk aan de originele, verspil geen tijd meer om uw auto te repareren Aixam City van de reeks Sensation
€ 99,83
  • Promo!
Achterbumper Aixam City GTO

Achterbumper Aixam City GTO bereik Sensation De achterbumper zorgt voor uw veiligheid in geval van een aanrijding van achteren. Als u ontdekt dat uw bumper kapot is, vervang hem dan zo snel mogelijk.
€ 79,91 € 109,91
Achterbumper Aixam Crossover bereik Vision

Aixam Crossover bereik Vision Moet u uw achterbumper vervangen ofAixam na een spatbord botsing? Profiteer van ons nieuwe en aanpasbare onderdeel, speciaal ontworpen voor de Crossover van het bereik Vision
€ 99,83
  • Promo!
Barrière schokken achterzijde aixam gto

AIXAM GTO Hier is het perfecte onderdeel om de achterbumper van uw AIXAM auto te vervangen GTO. Geef uw auto een kwaliteits facelift!
€ 79,83 € 99,83
Achterbumper Aixam GTO bereik Vision

Achterbumper Aixam GTO bereik Vision Belangrijke carrosseriedelen, de achterbumper kan zeer gemakkelijk vervangen worden. Aarzel niet om het na een aanrijding te vervangen door ons nieuw en aanpasbaar onderdeel voor Aixam GTO van de reeks Vision.
€ 99,83
Achterbumper Aixam Impuls Coupé

Achterbumper Aixam Impulse Coupé serie Vervang uw achterbumper van auto zonder vergunning van merk Aixam door deze bumper gelijk aan het origineel. Bumper aan verf, zal het u door zijn kwaliteit van vervaardiging en zijn ultra concurrerende prijs tevredenstellen.
€ 79,66
Achterbumper Aixam Vision Coupé 2013

Aixam Vision Coupé 2013 De achterbumper van je auto zonder rijbewijs Aixam bereik Vision moet worden veranderd na een aanrijding? Kies voor ons nieuwe en aanpasbare onderdeel tegen de beste prijs. Dit afgeprijsde onderdeel wordt onafgewerkt geleverd en moet worden gegrond en geschilderd.
€ 99,83
  • Promo!
Bumper achterste aixam visie 2014

Achterbumper aanpasbaar op Vision 2014 Een nieuwe achterbumper nodig voor uw voertuig zonder rijbewijs Vision 2014 (behalve GTI)? Kies voor dit kwaliteitsproduct tegen een gereduceerde prijs dat gemakkelijk aan uw auto kan worden aangepast. Voor de Aixam vision met centrale uitlaat. Dit onderdeel wordt rauw geleverd. Het moet gegrond en geverfd worden.
€ 79,83 € 99,83
  • Promo!
Achterbumper vision city pakken en premium - 7az029

Aanpasbaar aan vision city pakken en city premium Je moet de achterbumper van je auto vervangen vision city 2013 en dat tegen lagere kosten. Profiteer van dit product speciaal ontworpen voor uw vsp. Deze achterbumper, in abs, is de garantie van een kwaliteitsonderdeel in overeenstemming met uw voertuig.
€ 89,83 € 99,83
Achterbumper Vision City koolstofeffect - 7AZ029

Vision City Uw auto zonder rijbewijs Vision City 2013 heeft een nieuwe achterbumper nodig? Piecesanspermis.fr biedt u dit koolstof effect model dat perfect zal passen in uw voertuig voor een prijs tarten alle concurrentie.
€ 196,63
  • Promo!
Aanpasbare achterbumper coupe premium - 7bd029

Aanpasbare achterbumper Vision coupé De achterbumper van uw Aixam Vision Coupe is beschadigd en moet worden vervangen? Dit aanpasbare model past perfect op uw voertuig zonder licentie. De kwaliteit tegen een discountprijs van dit product zal aan uw verwachtingen voldoen! Deze bumper wordt onbewerkt geleverd. Het moet gegrond en geschilderd worden.
€ 120,33 € 160,33
Achterdek Aixam Coupe Sensation en Emotie

Aixam Coupé-reeks Sensation en Emotie Bescherm uw voorwerpen tegen het zicht met deze originele achterplank voor Aixam Coupé uit de serie Sensation en Emotie.
€ 119,49
Bagagehoes Aixam Crossline fase 1 en 2

Achterdek Aixam Crossline fase 1 en 2 Om uw voorwerpen aan boord van uw voertuig veilig te stellen, is er niets nuttiger dan een hoedenplank (of bagagerek). U kunt uw voorwerpen immers uit het zicht houden en zo elke glasbreuk door vandalisme vermijden.
€ 89,74
Achterdemper Aixam 721, City, City S en Scouty

Aixam 721, City, City S en Scouty Achterdemper aanpasbaar voor Aixam 721, City, City S en Scouty fase 1 en 2. Profiteer van ons kwaliteitsonderdeel dat gelijkwaardig is aan het origineel tegen de beste prijs.
€ 148,12
Achterdemper Aixam 721, Scouty fase 1

Aixam 721 en Scouty fase 1 Profiteer van onze achterdemper voor de 721 en Scouty van het merk Aixam. Nieuw en aanpasbaar onderdeel van originele kwaliteit tegen discount prijs.
€ 145,10
Achterdemper Aixam 741, 751 en Crossline

Aixam 741, 751 en Crossline Belangrijk onderdeel in het uitlaatsysteem van uw AixamDe achterste geluiddemper aangeboden door Piecesanspermis.fr is het equivalent van de originele, maar tegen een discount prijs
€ 147,12
Achterdemper Aixam 741, 751, Crossline en Roadline

Achterdemper Aixam 741, 751, Crossline (fase 1 en 2) en Roadline Uw uitlaatdemper van uw Aixam defect is, vervangt u het door ons nieuw en aanpasbaar onderdeel van gelijkwaardige kwaliteit als het originele onderdeel tegen discountprijs. Speciaal ontwikkeld voor VSP-modellen Aixam
€ 145,10
Achterdemper Aixam City en GTO

Aixam City en GTO impulsbereik en Vision De achterste uitlaatdemper is een onderdeel dat in de loop der jaren slijt en onderhevig is aan corrosie. Als u merkt dat er een hard geluid uit komt, moet het zeker worden vervangen
€ 156,19
Silecieux arrière Aixam Crossline, Coupé et Crossover (gamme Impulsion)

Aixam Crossline. en Coupé en Crossover impulsbereik DE achterdemper van uw Aixam tekenen van vermoeidheid vertoont (lekken, corrosie...) aarzel dan niet om uw Aixam CrosslineCoupé en Crossover van het VSP-merk Aixam .
€ 199,55