Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Lijst van producten per merk Minauto

2 x 35W luidsprekers

2 x 35W Luidsprekers voor VSP Vervang uw oude luidsprekers met onze kit van 2 luidsprekers van 70W in totaal voor uw VSP alle merken op Piecesanspermis.fr
€ 30,15
Remklauw stofkap - 40 mm

Diameter 40 mm Deze set van revision kit zal u toelaten om versleten afdichtingen aanwezig op uw auto remklauw te vervangen. Deze kit bestaat uit een pakking (diameter: 40mm), een stofkapje en een afdekking voor de ontluchtingsschroef van de remklauw. Denk eraan om de diameter van de pakking te controleren voordat je hem bestelt.
€ 13,01
Aandrijfriem Aixam (vanaf 2010)

Aixam Impuls, Vision en Sensation Deze riem werd speciaal ontwikkeld voor de modellen van het merk Aixam van de Impulse reeks, Vision en Sensation zal u tevreden stellen door zijn kwaliteit van vervaardiging en zijn onklopbare prijs. Strikt conform aan het origineel, is deze riem geselecteerd door onze technici. - 3ARP023
€ 28,13
Achterrem slang Aixam impulsbereik en Vision

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO impulsbereik en Vision zonder ABS Uw remslangen lekken en zorgen niet meer voor een optimale en veilige remwerking? Vervang ze door onze remslangen van gelijkwaardige kwaliteit als de originele tegen een discountprijs.
€ 26,12
Tuyau de reniflard

Ademhalingsslang vele modellen Aixam De functie van de ontluchter is het afvoeren van de overtollige oliedruk als gevolg van het opwarmen van de olie in het motorcarter, de goede conditie van de slang is daarom essentieel voor een efficiënte ontluchting.
€ 8,97
Afdichting brandstofmeter Aixam

Aixam City, GTOCut, Crossline, Crossover (Impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie) Minauto 2011, 2015, Minauto Crossline, Minauto Crossline 2015 Na verloop van tijd kan door brandstofafzetting de peilstokpakking verslechteren, waardoor de goede werking van de peilstok in twijfel kan worden getrokken Aixam op zichzelf. Het is dus belangrijk de pakking te vervangen bij de eerste tekenen van slijtage Aixam. Piecesanspermis verzekert u de laagste prijzen op uw gamma van vervangingsproducten Aixam.
€ 8,57
Afdichting waterpomp motor Kubota

Waterpomp afdichting Kubota z402 en Z482 motor Uw waterpomp pakking is defect of u moet uw waterpomp vervangen, wij bieden u deze waterpomp pakking speciaal ontworpen voor motoren Kubota voor voertuigen zoals Aixam .
€ 5,65
Bevestiging van het rechter voorspatbord Aixam

Aixam City, CrosslineCut, Crossover, GTO (Impulsbereik) en Minauto II en Cross II Uw carrosseriereparaties aan uw auto uitvoeren zonder vergunning Aixam dankzij Piecesanspermis.fr, deze linker voorvleugel vaststelling zal voldoen aan u door zijn korting prijs en de kwaliteit.
€ 12,00
Bevestigingsschroeven versnellingsbak Aixam en Minauto

Aixam 400sl, 400.4, 400Evo, 500.4, 500.5, 721, 741, 751, City, Crossline I, Roadline, Scouty en CityCut, Crossline, Crossover en GTO (Impuls, Vision, Sensation Emotie), Mega 1 en 2, Mega D-truck en Minauto (alle modellen) Originele versnellingsbak bevestigingsschroeven voor de modellen van het merk Aixam van de 400 Sl tot vandaag, Minauto alle modellen te koop op Piecesanspermis.fr
€ 8,97
Complete diesel filter Aixam

Compleet brandstoffilter Aixam van 2003 Heeft u een compleet dieselfilter nodig (filterhouder + patroon) voor Aixam uit 2003? Profiteer van ons origineel deel aan een kortingsprijs op Piecesanspermis.fr. Specifiek ontworpen voor de volgende modellen Aixam na 2003
€ 52,33
Brandstofmeter Aixam en Minauto

Aixam CityCut, Crossline, Crossover (reeks Sensation 2eme montage en Emotion) en Minauto Toegang De brandstofmeter geeft informatie over het resterende brandstofpeil in de tank. Als uw meter beschadigd is, moet u hem zo snel mogelijk vervangen om een droge storing te voorkomen.
€ 60,40
Brandstofmeter moer Aixam, Minauto

Aixam City, CrossoverCut, Crossline en GTO (Impulsbereik, Vision en Sensation) en Minauto Toegang en kruis Uw brandstofsysteem moet in perfecte staat zijn, dus controleer dit type onderdeel, zoals de brandstofmetermoer, als deze defect raakt, omdat de meter dan kan breken.
€ 13,01
Brandstoftank Aixam Sensation en Vision, Minauto

Aixam City, CrosslineCut, Crossover bereik Sensation en Vision, Minauto Access and Cross 2017 Uw tank is niet meer luchtdicht en uw brandstoflek is te belangrijk, profiteer van onze nieuwe en originele tank voor de modellen van het merk Aixam van de bereiken Sensation en Vision en Minauto 2017.
€ 151,15
Buitendeurgreep links carbon Aixam Impuls en Vision

Aixam CityCut, Crossline, Crossover, GTO impulsbereik, Vision en Sensation en Minauto Uw deurklink werkt na verloop van tijd niet meer, vervang hem door ons nieuw en aanpasbaar onderdeel met een imitatie carbon effect voor VSP Aixam impulsbereik, Vision en Sensation en Minauto vanaf 2010
€ 65,44
Buitendeurgreep rechts carbon Aixam en Minauto

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO impulsbereik, Vision, Sensation en Minauto Vervang uw deurgreep aan passagierszijde tegen een lagere prijs met ons nieuw en aanpasbaar onderdeel voor Aixam impulsbereik, Vision, Sensation en Minauto vanaf 2010
€ 39,22
Externe achterklep Minauto 3 / Kruis minauto 3

Deze achterklep in ABS-materiaal is bestemd voor de modellen Minauto 3 en Cross minauto 3. Het zal uw beschadigde onderdeel vervangen voor een lagere prijs.
€ 99,83
Bumperkleef logo Aixam Crossline

Aixam Crossline fase 1 en 2 Het achterklep logo van uw Aixam Crossline ontbreekt op uw VSP? Herstel het in zijn oude glorie met ons originele logo voor Fase 1 en 2 modellen van deAixam Crossline.
€ 26,12
Bumperkleef logo Aixam Scouty chroom

Aixam Scouty Ben je je achterklep logo kwijt? Herstel de esthetiek van uw gemerkte VSP Aixam met ons aanpasbare logo aangeboden tegen een onklopbare prijs.
€ 37,21
De kabel van de deuropener Aixam

Aixam City, Crosslinecoupé, Crossover, GTO uit de Impulse-reeks, Minauto 2011 De originele deurontgrendelingskabel is essentieel voor een soepele en betrouwbare werking van de deuren van je auto. Deze kabel is gemaakt van hoogwaardige materialen en staat garant voor uitzonderlijke duurzaamheid en onberispelijke functionaliteit. Kies voor deze originele kabel om het soepel openen en sluiten van de portieren te garanderen, zodat je onderweg verzekerd bent van veiligheid en gemak.
€ 19,06
Gezamenlijke cullasse kubota

Cilinderkoppakking voor KUBOTA Z402 motor Deze cilinderkoppakking voor motor Kubota Z402 is gemonteerd op de karren van het merk Aixam . Dit kwaliteitsonderdeel, gemakkelijk te installeren, zal u toelaten uw reparaties uit te voeren zonder u te ruïneren, dankzij zijn discountprijs!
€ 19,06
Collecteur d'échappement Aixam City, Coupé, Crossline, Crossover

Aixam Citycut, Crossline, Crossover (reeks Sensation / Emotie), Minauto Toegang Het uitlaatspruitstuk is het eerste element van het uitlaatsysteem, het is onderhevig aan sterke trillingen en kan na verloop van tijd lekken of barsten gaan vertonen. Vervang het door ons nieuwe en aanpasbare onderdeel voor Aixam Citycoupé, Crossline, Crossover
€ 95,39
Complete diesel filter Aixam aanpasbaar

Compleet brandstoffilter aanpasbaar voor Aixam na 2003 Dit complete dieselfilter bestaat uit twee delen, het filterhuis en het brandstoffilter. Profiteer van onze nieuwe en aanpasbare deel aan de beste prijs op Piecesanspermis.fr
€ 16,82
  • Promo!
Dynamo riem Aixam, Microcar, ChatenetJDM, Bellier, Minauto - 830 mm

Aixam alle modellen, Microcar MC1, MC2, MGO 1, Chatenet Barooder, SpeedinoCH26, CH32, afhalen, SporteevoJDM Titane, Albizia, Abaca, AloesRoxsy, Xheos, Bellier Divane, Opale, JadeDocker, B8, Minauto Afmeting : (10 x 830mm) Deze aanpasbare dynamo riem is bedoeld voor de modellen van het merk Aixam, MicrocarJdm, Chatenet, Bellier. Betrouwbaar en robuust, deze riem zal uw defecte onderdeel perfect vervangen.
€ 5,37 € 8,37
Elektrisch bediende en verwarmde linker achteruitkijkspiegel Bellier B8

Bellier B8 Aanpasbare linkerspiegel voor Bellier B8 is speciaal ontworpen voor optimaal zicht en meer veiligheid tijdens het rijden. Dankzij de duurzame constructie en het ergonomische ontwerp is deze spiegel eenvoudig te installeren en nauwkeurig af te stellen op je auto Bellier B8. Kies deze hoogwaardige spiegel om je rijervaring in alle veiligheid te verbeteren.
€ 79,66
Gimbal Aixam Impuls en Minauto met ABS

Aixam Impuls ( City, Crossline, Crossover en GTO) en Minauto vanaf 2010 Deze 620 mm gimbal is speciaal ontwikkeld voor de Aixam van de Impuls en Minauto 2010 uitgerust met ABS-systeem. Met een kwaliteit gelijk aan het origineel en een discount prijs, zal deze as het ideale onderdeel zijn om uw VSP te repareren.
€ 119,89
Tankgoot Aixam

Aixam A721, A741, A751, Roadline, City, City S, Scouty, Citycoupé, Crossline, Crossover, GTO (Impulsbereik, Vision, Sensationemotie bereik) Minauto De originele tankvulopening is een essentieel onderdeel voor het probleemloos en veilig tanken van je rijbewijsvrije auto. Deze vulopening is vervaardigd volgens de hoogste normen en garandeert een nauwkeurige pasvorm en een betrouwbare afdichting, waardoor een soepele werking van het brandstofsysteem wordt gegarandeerd. Kies deze originele tankvulopening om de integriteit en prestaties van je rijbewijsvrije auto te behouden.
€ 75,12
Raamregelaar links Aixam impulsbereik en Minauto 2010

Aixam CityCut, Crossline, Crossover, GTO impulsbereik en Minauto 2010 Problemen met het openen van het raam aan de bestuurderskant? Vervang uw raamregelaar door ons nieuw en aanpasbaar onderdeel voor de modellen Aixam impuls en Minauto 2010
€ 70,48
Handremschakelaar Aixam

Handrem schakelaar Aixam en Minauto De handremschakelaar wordt gebruikt om u door middel van een waarschuwingslampje op de meter te waarschuwen dat u aan de handrem hebt getrokken. In geval van defect, vervang hem door onze handremschakelaar voor alle modellen Aixam.
€ 7,56
Hoofdcilinder surround Aixam en Minauto

Aixam City, City S, Roadline, Scouty, Crossline, City, COupé, Crossline, Crossover en GTO (Impulsbereik, Vision, SensationEmotie) en Minauto De rubberen hoofdcilinderrand is het onderdeel dat als afdichting dient tussen de motorschort en de passagiersruimte. Als het onderdeel ontbreekt of in slechte staat is, moet het zo spoedig mogelijk worden vervangen.
€ 16,44
Injector Aixam motor Kubota Z402

Aixam en Minauto alle modellen met motor Kubota Z402 en Z482 Een defecte injector vertoont verschillende tekenen, zwarte rook, overconsumptie, schokken, moeilijk starten, die u kunnen vertellen dat u uw injectoren moet vervangen.
€ 129,97